• Welcome to Българският националистически форум.

АТАКА трета политическа сила

Започната от генерал Вазов, 08 Юни 2010, 19:20:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал ВазовTopic starter

За 5 месеца партията на националистите е увеличила одобрението си с над 40%

Ако изборите са днес, АТАКА ще е третата политическа сила в България. Това сочи представително за страната проучване за май на социологическа агенция "Сова Харис", публикувано вчера във в. "Труд". За 5 месеца националистите са дръпнали напред с доверието, което е скочило с над 40% - от 3,6% (декември 2009 г.) на 5,2%, твърдят социолозите. За същото време ДПС от 6,0% през декември 2009 г. е паднало на 5,2%, сочи статистиката. Така се потвърждава постоянната тенденция от последните месеци етническата партия на Ахмед Доган непрекъснато да губи електорална подкрепа. Припомняме, че миналата седмица проучване на НЦИОМ отбеляза, че за два месеца - от март до май, ДПС е загубило 25% от доверието си. Този отлив принуди в края на май Доган да тръгне из страната и да нахъсва електората си в Джебел и Исперих, че България не може да се управлява без неговата партия. "ДПС може да се осланя само на твърдите си симпатизанти", категоричен е социологът Васил Тончев. Проблемът е, че дори твърдият електорат се стопява и причината е, че далаверата да си в ДПС секна след започналите проверки за кражбите в общините, държани от партията на Доган.
ГЕРБ води с убедителна преднина от 40,2%, следван от значително по-ниския резултат на втората по сила политическа партия - БСП - 12,9%, сочи майското проучване на "Сова Харис". Според тези резултати, ако изборите са днес, ГЕРБ ще спечели абсолютно мнозинство с 55-60% от подадените гласове.
"При партиите от Синята коалиция няма движение нито нагоре, нито надолу", коментира Васил Тончев.
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров влиза в първата 8-ица на водещи политици в България. След него с 2,5 пъти по-нисък резултат са Цецка Цачева, Меглена Кунева, Кристалина Георгиева. Начело по рейтинг е министър-председателят Бойко Борисов със 71,1% одобрение и това го превръща в човека с най-голяма политическа тежест в страната. "Влиянието на вътрешния министър Цветан Цветанов расте значително - 47,9%, но няма обществена група, която да се отнася към Цветанов като към политическа фигура извън контекста на ГЕРБ. Който подкрепя вицепремиера, в същото време подкрепя и министър-председателя", коментира Васил Тончев.
Първанов губи одобрение. "Причината е, че образът на държавния глава е в процес на трансформация от общонационален към лидер на определена част от политическите предпочитания в страната. Това намалява подкрепата за него и го позиционира на друго място", обясни социологът.
"Почти година след началото на мандата доверие в правителството имат 44,3% от българите. В сравнение с предишните кабинети това е много висок резултат. Доверието в правителството надвишава това в президентската институция (42,6%)", поясни Васил Тончев. Според социолозите това означава, че кабинетът продължава да крепи надеждите на хората, че ще се промени отношението към държавността и ще се изгради нов ред.

omerzen

Това го прочетох във вестник Атака съвсем наскоро. Уважавам този вестник заради добрите стари времена когато бях негов неуморим агитатор и разпространител. Признавам че съм купувал по няколко бройки наведнъж , само и само хората от моето обкръжение да го видят и прочетат. Обаче много съжалявам но това което е изнесено просто не е истина. Не само че доверието в Атака не се е увеличило с 40% , ами е спаднало точно с толкова (най малкото). Всеки ден се срещам с хората които съм ги агитирал да гласуват за Атака и са гласували , и всеки от тях ме упреква-Защо Волен ни излъга? Е , аз кажете сега какво да им кажа! Че Волен не ме е питал дали да обръща политическата резба? Как да им обясня това надменно и високомерно отношение на Сидерови към симпатизантите и гласоподавателите. Просто хората ме държат отговорен за това че съм ги убедил да гласуват за Атака , че са ми повярвали че това е най истинската и най българската партия , а после са били излъгани от Волен Сидеров. Всички са очаквали от Волен Сидеров поведение различно от сегашното. Че всички са очаквали поведение което Волен Сидеров им е обещавал от предизборните си речи с които обираше овациите на публиката. А сега се иметна и започна да слугува на управляващата в момента мафия. Силно предполагам срещу огромно заплащане.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Генерал Колев

Абе какви 40 процента, какви 40 лева бе, смешници! 2.3 процента ви е рейтинга!!! То е ясно, че в Атака са болни мозъци като Волен, ама чак пък толкова! Наистина в тази партийка са останали само кукувци, които вярват на подобни щуротии!
П.С. И един мармот завива шоколад в станиол.  :-D :-D :-D
България над всичко!

Смешник ще викаш на баща си!!!

Петкан

Цитат на: Генерал Колев - 10 Юни 2010, 17:31:33
Абе какви 40 процента, какви 40 лева бе, смешници! 2.3 процента ви е рейтинга!!! То е ясно, че в Атака са болни мозъци като Волен, ама чак пък толкова! Наистина в тази партийка са останали само кукувци, които вярват на подобни щуротии!
П.С. И един мармот завива шоколад в станиол.  :-D :-D :-D
Генерал Колев,остави статистиците да се налудуват!
Бъдещето на ПП АТАКА е аналогично с едно евентуално участие на Анастасия Мозер в конкурс за красота-много смях и снизходителни усмивки...
Ad honores

nacionalista15

Цитат на: генерал Вазов - 10 Юни 2010, 20:03:37
Смешник ще викаш на баща си!!!
:^)  :^) В този форум наказания няма ли?Ето това е майна-в националистически форум можеш да си псуваш когото и както си искаш без никакви проблеми.Иначе уж националистите сме били по "строгия ред"...

Наказанието първо трябва да го отнесе самозабравилия се Колев, защото както е видно от по горе именно той започна пръв!

omerzen

Еее , пак започваш! И какво ще му направиш на генерал Колев? Ще му изтриеш постингите ли?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Сам трябва да се изтрие, защото правилата на форума са над всички, включително и него. не знам защо той си мисли, че правилата са за нас простолюдието, а на него му е позволено всичко???

omerzen

Мислиш ли? Че ти не си "простолюдие" във форума на Атака. Простолюдието бях аз. И такива като мен. Ако генерал Колев рече да се самоизтрие , аз сам ще го разубедя да не го прави.
Ако правилата на форума са над всички , това включва ли свирепата и безогледна партийна цензура?

Не бъркай форумите. Тук говорим за този форум. Нека Колев да докаже че този форум не е като на вестника.

omerzen

Ами разбира се че не е като на вестника. Тук партийна цензура няма. И от къф' зор Делян Пеевски ще пише във вестник Атака? Толкова ли сте го окъсали?

Партийна цензура няма, защото форума не е партиен. Обаче има един Колев дето си мисли че за него правилата не важат.Колкото до Пеевски, не искам да коментирам глупости. искам ти да коментираш новината че няма записни заповеди.

omerzen

Добре. Почвам поред.
1.Партийна цензура във форума на Атака има и то каква!! Изпитал съм я на свой гръб , но просто в момента не ми се занимава с тези отживелици. И недей да лицемерничиш и да лъжеш , щото ти сам си призна че си ми триел постингите. И то че съм направил "сташното" нарушение че съм писал добри отзиви за СКАТ. С колегите от този и от стария форум съм се отнасял с уважение и добронамереност. За туй доста от старите колеги ме уважават и аз също продължавам да ги уважавам. А теб (да го кажем че не те "кльопат") половината от този форум , че и от стария.
2.Аз не виждам с какво генерал Колев нарушава правилата. Точно пък един модератор да нарушава правилата , не мислиш ли че е твърде пресилено? Или на теб ти се привиждат призраци.
3.Току що видях в този форум публикация че Делян Пеевски пишел във вестник Атака. Ако това не е вярно , нека модераторите да коригират или изтрият темата. Ако обаче е вярно , тогава оле-мале! Тогава наистина съжалявам за хубавия някога и скъп за мен вестник Атака.Тогава вестника беше за четене и надежда за всички нас. А сега вестника националистите ще го използват за други нужди. Пак повтарям-ако това за Делян Пеевски е вярно.
4.Кой ти каза? От случайност току-така Валентин Касабов няма да ги изкара на светло тия гнусотии.Още повече че документите по тези мерзки сейшелски истории ги показа по телевизия СКАТ.
П.П. Извинявам се на колегите. Грешката е моя. Не че Делян Пеевски пише във вестник Атака , а излиза че вестник Атака зависи вече от Делян Пеевски. Ето: http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=14895.msg136038#msg136038
Ето и още: http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=14875.0;topicseen

Да естествено аз дори те баннах. Но не знам защо сравняваш този с онзи форум. Те са различни. Тук и аз и ти имаме еднакви права. както и Колев.

напротив Колев си позволява да обижда, което е нарушение на правилата и трие избирателно. Когато даден пост му харесва дори и да е в нарушение не го трие, а когато даден пост не му харесва дори и да не е в нарушение го трие. тоест има самоуправство.

За Делян Пеевски ти казах, той не може да се подпише без грешка, ще тръгне да пише във вестник. Изключително си заблуден.

Касабов извади бележка че е бил при нотариус и е подписвал някакви документи. И пусна жалба в прокуратурата. Прокуратурата след проверка установи, че Сидеров не е карал никой да подписва такива неща, че даже такива неща не съществуват. Нали се сещаш, че прокуратурата са направили проверка при въпросния нотариус и не само. И се оказва, че Касабов размахва някакви нищо не значещи бележчици.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11408

Отговори: 2
Прегледи: 1742