• Welcome to Българският националистически форум.

Не искам да седя до Гяур...

Започната от Amenhotep, 01 Юли 2010, 23:11:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

AmenhotepTopic starter

Panzerfaust

Отвратително!
Иначе не знам какво му пречи, че до "гяури не искали да стоят"? Ами, че и до мен не искам да стоят рязани мангали! Нормално е и двете страни да са резервирани!
И нещо много важно - защо бе погребан българският национализъм! Какво ви каза човекът - всички преди гласувахме за БСП, а сега гласуваме за Атака! Хайде, чакай комунист да стане националист! Колкото са националисти от ОКЗНИ и Нова зора, толкова са и то Атака!
Политизирам така, защото крушката си има опашка!

killed_by_death

Колкото и нелогично да звучи, мен ме обзема гняв повече към пасивните и равнодушни душици на и около моята възраст. Връзката е, че в момента, в който на един българин,особено млад, спре да му пука и не усеща в душата си възмущение от такива репортажи...това значи, че имунната система е изчезнала и такива писма като на човека са без особено значение...
Най-странното е, че много хора си мислят, че ДПС-влиянието е изчезнало, след като на власт дойде спасителят-милиционер. Перфектно свършена работа на медии и ПР-и, вече сме богати европейци без пробеми и много щастливи.
За такива моменти има една песен на Мейдън по една новела:

Iron Maiden - Strange World
Iron Maiden - Strange World.

omerzen

Демокрация. Така е. За българите няма място в България. С нашата свръхтолерантност навлизаща в границите на робската психика , до там я докарахме. За тази наша толерантност управляващите в София непрекъснато получават похвали и потупвания по рамото от чужбина. Тази наша толерантност непрекъснато ни се набива в главите че е висша ценност на демокрацията. Но управляващите са в София. Далеч са от огъня на който се пекът обикновените българи в провинцията. На космополитна София не и дреме че ще остане без провинция. Всичко се е загрижило да прави пари и да печели. Абе далаверата да върви а България кучета я яли!
То се вижда че скоро от България ще остане само София. Но на кой му пука!
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Цитат на: Amenhotep - 01 Юли 2010, 23:11:10
Не искам да седя до Гяур...
Има и т.н. "алтернативен вариант".
Щом не иска да седи до гяура,може да му седне на...
Ad honores