• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров Преди и Сега

Започната от Sturmmаnn, 09 Окт 2010, 18:13:09

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sturmmann

Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

FELDMARSCHALL

По-добре да си беше останал обикновен журналист, нямаше толкова да се омаскари... |-(

omerzen

Волен Сидеров си е същия. Само времената са различни.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Sturmmann

Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Исперих

От 2005 г. разправям, че България не познава по-голям актьор!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

omerzen

Достатъчно е колегата Авитохол да изгледа първите минута и 30 секунди на последното клипче постнато от Щурмана, и тогава да обяснява какво е телевизия СКОТ и кой после се отмята.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Цитат на: Исперих - 11 Окт 2010, 20:54:32
След  изтичането на този мандат трупата от Политическия театър ще се се пръсне,кой в бизнеса,кой в разни "кръгове",а трети...в останалите малко театри.
Ad honores

eдин Бългaрин

Е, то доста откаченяци се упражняват в храчене по АТАКА и Сидеров, та затова няма кой да ти обърне по-специално внимание.

Гледайте си "скОт" и си фантазирайте за (турски) национализъм.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 04 Дек 2010, 23:29:56

Е, то доста откаченяци се упражняват в храчене по АТАКА и Сидеров, та затова няма кой да ти обърне по-специално внимание.

Гледайте си "скОт" и си фантазирайте за (турски) национализъм.

Не бе скот си го гледал до вчера ти, ама вече те е срам да си признаеш. Не ми се рови да  изкарам твоите бисери как Касабов и Симеонов били най-големите патриоти :-D В Атака от доста време останахте само олигофрени и милиционери, подобно на крилатата фраза в онази задушевна сцена от филма "Опасен чар" .

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 04 Дек 2010, 23:43:48

Не бе скот си го гледал до вчера ти, ама вече те е срам да си признаеш. Не ми се рови да  изкарам твоите бисери как Касабов и Симеонов били най-големите патриоти

Е, разбира се, че съм гледал скОт преди. Аз и сега го гл;едам от време на време и по това разбирам степента на човешкото падение.
Да, някога наистина мислех, че Симеонов, Касабов и сие са патриоти, но днес, слава Богу, вече осъзнах истината - че са долнопробни комунистически свине.
Обаче със сигурност не съм сътворявал "бисери", за които ти излъга по-горе.
Все още не се въздържам да издам, че си доста прост.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 04 Дек 2010, 23:48:57
Цитат на: Исперих - 04 Дек 2010, 23:43:48

Не бе скот си го гледал до вчера ти, ама вече те е срам да си признаеш. Не ми се рови да  изкарам твоите бисери как Касабов и Симеонов били най-големите патриоти

Е, разбира се, че съм гледал скОт преди. Аз и сега го гл;едам от време на време и по това разбирам степента на човешкото падение.
Да, някога наистина мислех, че Симеонов, Касабов и сие са патриоти, но днес, слава Богу, вече осъзнах истината - че са долнопробни комунистически свине.
Обаче със сигурност не съм сътворявал "бисери", за които ти излъга по-горе.
Все още не се въздържам да издам, че си доста прост.

На хора с подобни на твоите способности обикновено се казва АЛБАНСКИ РЕОТАН Аз тука не визирам теб, но утре /а дали толкова скоро/, когато най-после разбереш, че Сидеров е от същото стадо, няма да си тука, за да ти припомня поредния бисер.

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 11 Окт 2010, 21:26:58
Достатъчно е колегата Авитохол да изгледа първите минута и 30 секунди на последното клипче постнато от Щурмана, и тогава да обяснява какво е телевизия СКОТ и кой после се отмята.
Ето това е телевизия скот:

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 05 Дек 2010, 00:01:00
На хора с подобни на твоите способности обикновено се казва АЛБАНСКИ РЕОТАН Аз тука не визирам теб, но утре /а дали толкова скоро/, когато най-после разбереш, че Сидеров е от същото стадо, няма да си тука, за да ти припомня поредния бисер.

Грешиш, момченце.
За разлика от теб и телевизионните патриоти като теб, аз не съм изградил мнението си за Сидеров от смехотворната телевизийка скОт. Много преди това знаех какъв ччовек стои зад името на журналиста Сидеров.
Единствено малоумно зяпащите, нечетящи олигофрени зе "запознаха" със Сидеров от малоумната кабеларка.
И логично днес точно същите глупендери яростно плюят по Сидеров, подсъзнателно следвайки коминтерновските внушения, излъчвани ежесекундно по "медии" като протурската БНТ и пр.

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 05 Дек 2010, 00:05:54
Много преди това знаех какъв ччовек стои зад името на журналиста Сидеров.

Тоест знаеше, че е гл. редактор на СЕДЕРАСТКИЯ ВЕСТНИК, където призоваваше за участие на нашата армия в операции на НАТО, където защитаваше АХМЕД ДОГАН, освен това знаеше, че е соло ташак на ИЛИЯ ПАВЛОВ и има ГОЛИ ФОТОСЕСИИ. Ако твърдиш, че си знаел всичко това и продължаваш да си му поддръжник, трябва да ти кажа под секрет обаче, да отидеш пред огледалото, за да видиш най-големия ОЛИГОФРЕН, за който до сега не си знаел, че живее на твоя адрес.

omerzen

Цитат на: Авитохол-165 - 05 Дек 2010, 00:01:42
Цитат на: omerzen - 11 Окт 2010, 21:26:58
Ето това е телевизия скот:
http://skat.bg/private/images/humans/34.jpg
http://skat.bg/private/images/products/1624.jpg
http://images.ibox.bg/2010/10/13/108362/430x362.jpg
Истината Авитохоле е в първите минути в това клипче
Волен Сидеров Преди и Сега 3 - та част
Казва го не някой друг а самия Волен Сидеров. Поне на него трябва да вярваш.
Между другото до като се караме един турски навлек и в тази тема е постнал тюркистки лозунги.

Similar topics (5)