• Welcome to Българският националистически форум.

Атакаджии искат оставката на Сидеров

Започната от Франкист, 26 Окт 2010, 16:01:20

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФранкистTopic starter

Общинските председатели на "Атака" в Шуменска област са против новия областен координатор доц. Веселин Панайотов, назначен без допитване до общинските структури

Всички осем общински председатели на "Атака" в Шуменска област подават оставки заради несъгласие с действията на националното партийно ръководство.

То което според тях блокира работата на организациите по места и подменя вота на симпатизантите.

Това заявиха на пресконференция председателите на осемте общински структури в региона.

Общинските председатели на "Атака" поискаха оставката на Волен Сидеров и на цялото национално ръководство в срок до 15 дни и обявиха, че в противен случай ще напуснат партията.

Според тях това ще доведе до разцепване на "Атака" в Шуменско, защото много от членовете на партията са недоволни от политиката на националното ръководство и ще застанат зад общинските си лидери.

Според председателя на "Атака" в Шумен Румен Русев
Сидеров еднолично назначава хора на ръководни партийни постове

и не се съобразява с мнението на структурите по места.

Общинските председатели на "Атака" са против новия областен координатор доц. Веселин Панайотов, който беше назначен на поста без допитване до общинските структури, заявиха активистите на "Атака".

Председателят на "Атака" в Нови пазар Диан Любенов заяви, че местните структури не получават никакво финансиране от централното ръководство и плащат сами всички разходи за издръжката на партийни офиси и на дейността си.

Според общинските председатели Волен Сидеров е подменил вота на симпатизантите, на които е обещал, че партията ще води независима политика. Вместо това

"Атака" се превърна в сателит на ГЕРБ

и загуби ролята си на коректив на управляващите в реализацията на националните идеи за България, каза заместник-кметът на Русе и бивш общински председател на партията Атила Минев.

Според него освен в Шумен, много организации на "Атака" в Русе, Габрово, Ямбол са снели доверието си от Волен Сидеров и ако няма промени в партията, недоволството на националистите вероятно ще се реализира в нов
политически проект.

omerzen

Това днес Фараона го съобщи някъде около обяд. Интересното е друго - дали във форума на Атака се разискват тези важни за партията им събития. Съмнявам се. Надали партийната цензура там би позволила това. Даже е малко смешно. Получава се това което беше преди 20-30 години. Тогава ако искахме да научим повече надничахме зад "желязната" завеса. И тогава също партийната цензура не разрешаваше да научаваме някои работи.
Тъй че събратята атакаджии нека да прескачат насам (дори с други псевдоними) и тук необезпокоявани от никой да обсъждат проблемите на тяхната си партия където за тая работа в партийно-семейния форум ще ядът дръвцето.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

ФранкистTopic starter

Извинявам се ако съм дублирал тази тема.

Според мен,ако пишещите във форума на Атака са истински националисти и патриоти,въобще няма да се ограничават с писането/четенето само в техния форум.Това би било само и единствено знак за тяхното тесногръдие и стадно държане.
(Няма да спра да давам този пример - за да не харесващ и да отричаш исляма да речем - трябва поне да си прочел корана,иначе си просто един глупак плюещ срещу вятъра).

А и не мисля че някой може да ги спре чрез каквито и да е забрани да пишат/четат по други форуми.

Мисълта ми по темата е друга - Сега всички атакисти пишещи тук ще започнат да реват - айде злорадствайте,присмивайте се,радвайте се в малките си душички.... Не се радвам,ама въобще...тъжно ми е в интерес на истината...за излъганите дядовци и баби...и млади хора също...защото до това нещо можеше и да не се стигне.Можеше да не се стигне до поредното разцепване...а защо се стигна ....това всички го знаем....Можеше тази партия да бъде една от най-силните...истински силните организации - все пак е националистическа организация и трябва най-малкото което е да е сплотена докрай....

Е,дано след като всичко това приключи да започне организирането на една Истинска Българска Националистическа Партия!

Чъргобиля Мостич

Цитат на: lonely_rider - 26 Окт 2010, 19:03:26
Не се радвам,ама въобще...тъжно ми е в интерес на истината...за излъганите дядовци и баби...и млади хора също...защото до това нещо можеше и да не се стигне.Можеше да не се стигне до поредното разцепване...а защо се стигна ....това всички го знаем....Можеше тази партия да бъде една от най-силните...истински силните организации - все пак е националистическа организация и трябва най-малкото което е да е сплотена докрай....
И аз съм на това мнение.

Amenhotep

http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm

Посветено на всички, които ще кажат:
"Това не се отнася до мене!"

Авитохол-165

Нагледали сме на местни дрязги по струтурите от самото начало на АТАКА, такива е имало и ще има, както ще я има и АТАКА. :-) Не попада някой си в листите за депутати и изведнъж Сидеров станал лош, а точно тоя Румен Русев ми изглеждаше супер голям подмазвач и хвалител на Волен, чак мен ме хващаше срам като го слушах понякога, от такива хора никой няма нужда.

omerzen

И аз мисля същото. Да излъжеш малки деца иди-дойди, ама да излъжеш възрастни хора - баби и дядовци, туй на нищо не прилича.
Цитат
Е,дано след като всичко това приключи да започне организирането на една Истинска Българска Националистическа Партия!
Аз не вярвам. Българите вече са уморени, разочаровани, апатични и не вярват вече на никой.
След гигантската измама, върху българския национализъм беше нанесен тежък удар от който вече няма да се съвземе. Сигурно това е било и целта на занятието. Олигарсите и мафиотите (бившите големи комунисти), винаги са се стремяли да държат под контрол и подчинение българския национализъм. След като изпуснаха контрола над турския национализъм, олигарсите и мафиотите в никакъв случай няма да изпуснат контрола над българския. Не че българския национализъм ще бъде нацяло унищожен, той просто ще бъде обезсилен (вече е) и натикан някъде в ъгъла и няма да бъде никакъв фактор в политическия живот у нас.
Подкрепям предположението че в следващото Народно събрание ще влязат ДПС и БСП. Ще влязат гарантирано двете партии които имат твърди фанатизирани ядра. Може да влезе и някоя друга, но това няма да бъде българска националистическа партия. В същото време мястото на турските националисти в българското управление е гарантирано. Ето до това доведе Воленовото отстраняване на ДПС и БСП от власт.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Veskou

Надявам се много други структури да последват примера на шуменци. БРАВО! Явно в това е надеждата за възстановяването на "старата" АТАКА.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

генерал Вазов

Цитат на: lonely_rider - 26 Окт 2010, 19:03:26
Извинявам се ако съм дублирал тази тема.

Според мен,ако пишещите във форума на Атака са истински националисти и патриоти,въобще няма да се ограничават с писането/четенето само в техния форум.Това би било само и единствено знак за тяхното тесногръдие и стадно държане.
(Няма да спра да давам този пример - за да не харесващ и да отричаш исляма да речем - трябва поне да си прочел корана,иначе си просто един глупак плюещ срещу вятъра).

А и не мисля че някой може да ги спре чрез каквито и да е забрани да пишат/четат по други форуми.

Мисълта ми по темата е друга - Сега всички атакисти пишещи тук ще започнат да реват - айде злорадствайте,присмивайте се,радвайте се в малките си душички.... Не се радвам,ама въобще...тъжно ми е в интерес на истината...за излъганите дядовци и баби...и млади хора също...защото до това нещо можеше и да не се стигне.Можеше да не се стигне до поредното разцепване...а защо се стигна ....това всички го знаем....Можеше тази партия да бъде една от най-силните...истински силните организации - все пак е националистическа организация и трябва най-малкото което е да е сплотена докрай....

Вижте сега, тази новина не е от вчера, тя е от година , че и повече. Тези хора бяха персона нон грата още преди изборите,  на тяхно място има други хора, по силни структури и т.н. Просто сега са решили да напомнят за себе си. А и най вероятно някой им е натиснал бутона( предполагам кой, но няма да му правя реклама). След една седмица ще сте забравили че тези изобщо са съществували. Както и до преди няколко часа не знаехте че ги има. От АТАКА за тия 5 години напуснаха всякакви, дойдоха други и т.н., колелото се върти, тва е положението. Винаги ще има неудовлетворени амбиции и сърдити. Пък и никой не е вечен, никой не се е венчал за АТАКА.

omerzen

Пристигнали са партийни кариеристи мераклии за забогатяване, но не и приток на избиратели.
Циганите в този случай са сериозен резерв.

генерал Вазов

не се бъркай в материя, която ти е абсолютно непозната.

генерал Вазов

Абе ти срам нямаш бе....я погледни колко теми и плювни само ти си написал против АТАКА и то в разрез с правилата на форума....

omerzen

Критиките към Атака в разрез с правилата ли са?

FELDMARSCHALL

Разпада се сектата бавно, но сигурно. 8-)

penko

Цитат на: генерал Вазов - 26 Окт 2010, 21:53:07
Абе ти срам нямаш бе....я погледни колко теми и плювни само ти си написал против АТАКА и то в разрез с правилата на форума....

Надушвам  предателите - какво стана  Вазов  май   си   казах  тежката  дума  и  те  заболя  .

Нали   ти  е  гадно  сега  защото  е  платено  да  влезе  тука  този  бушон  на  Сидеров -  bg_gb .

Тука  национализма  също  се  осребрява  . Не  ме  интересува  вън  от  форума .

Получех много  оплаквания  тайно  че  във  форума  има  предател  аз  посочих  този  предател  време  е  редиците  на  националистите  да  бъдат  прочистени  , не  задавайте  повече  въпроси  а  действайте  . Ако  този  не  се  маха  за  мен  този  форум  е  осребрил  национализма  .   ВЪН ПЛЪХОВЕТЕ .

Similar topics (5)