• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НационалистиченTopic starter

През 2006 година Първанов започна втория си мандат като президент на България . Защо ? Заради безотказната подкрепа и купени гласове от страна на създадената от самия него чрез Цезарово сечение Тройна коалиция на злото , която за малко да погуби нашата безценна татковина . Да , Първанов спечели първия рунд , както и балотажа с разлика , която нямаше да я има , ако в България се бяха провели поне за един единствен път честни избори . Но въпреки продажните избиратели на Първанов , които явно са получили нещо в замяна на техния глас , Волен стигна до балотаж .
АЗ съжалявах , че той не спечели , но стигането му до балотаж е само доказателство за това , че откакто е създадена АТАКА , българският народ лека-полека е започнал да се пробужда . АЗ съм убеден , че на следващите президентски избори догодина , Волен отново ще се опита да се пребори с предубедеността на българския народ и ще стане президент . АЗ лично му го пожелавам и съм убеден , че този път ще получи още по-голяма подкрепа и накрая той ще бъде победителят .
Не се и съмнявам , че ГЕРБ също ще издигнат силен кандидат , но с времето АТАКА доказа , че тя е по-силната в морално и в каквото и да е друго отношение партия !!! Дано да се окажа прав и догодина да си върнем България !!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ АТАКА !

Редактирано от модератор: Отстранени пунктуационни грешки в заглавието на темата.

Алекс

Волен е толкова Долен.Предател.Никога няма пусна вот за него повече !
632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

Panzerfaust

Цитат на: Националистичен - 06 Ное 2010, 22:51:52
АЗ съм убеден , че на следващите президентски избори догодина , Волен отново ще се опита да се пребори с предубедеността на българския народ и ще стане президент . АЗ лично му го пожелавам и съм убеден , че този път ще получи още по-голяма подкрепа и накрая той ще бъде победителят .
Не се и съмнявам , че ГЕРБ също ще издигнат силен кандидат , но с времето АТАКА доказа , че тя е по-силната в морално и в каквото и да е друго отношение партия !!! Дано да се окажа прав и догодина да си върнем България !!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ АТАКА ![/center][/b][/u]
Амин!

rumena moma

генерал Вазов

Според национал-радикала БНРП ще бие АТАКА на следващите избори, т.е. кандидатът на БНРП ще има по голям процент от Волен Сидеров.

п.п. Всъщност БНРП ще има ли кандидат?

Veskou

Абе Националистичен... И ти ли още верваш на тоя... И ти ли бе, Бруте?...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

генерал Вазов

Ето идват президентски избори и там ще се види кой кой е. ще видим дали ще имат смелост и ресурс да извадят кандидати останалите така наречени националистически партии. Или са силни само в интернет. Ще видим БНС, БНРП, ВМРО и т.н. какво ще покажат и какъв процент ще спечелят от доверието на хората.

Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 14:06:21
Когато подкрепям някого, го подкрепям до самия край. Не съм хамелеон и нагаждач. Когато държа на нещо, не го предавам колкото и да го хулят.

Veskou

Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 16:24:47
Когато подкрепям някого, го подкрепям до самия край. Не съм хамелеон и нагаждач. Когато държа на нещо, не го предавам колкото и да го хулят.

Дори, когато предава идеалите си?!

Цитат на: Авитохол-165 - 07 Ное 2010, 14:33:34
Мда, друго си е да вЕрваш на МВРО. :-)

Имаш проблем със северозападния ми диалект?

Цитат на: генерал Вазов - 07 Ное 2010, 14:13:37
Ето идват президентски избори и там ще се види кой кой е. ще видим дали ще имат смелост и ресурс да извадят кандидати останалите така наречени националистически партии. Или са силни само в интернет. Ще видим БНС, БНРП, ВМРО и т.н. какво ще покажат и какъв процент ще спечелят от доверието на хората.

Генерале, щом вярваш, че АТАКА е единствената истинска националистическа партия, значи найстина си МНОГО заблуден... Аз може да съм симпатизант на ВМРО, но това не значи, че те са единствените националисти в България. Подкрепям дружбата между различните патриотични организации, било то ВМРО, които са с по-умерени възгледи или "Национална Съпротива България", които са крайно-десни (пример). Смятам, че трябва да се обединяваме в името на Майка България, а не да се разединяваме, както се опитва да направи АТАКА...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 17:21:54

Той не ги е предал и няма причина да го ненавиждам.

Veskou

Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 17:23:17

Значи и ти си си затворил очите. Между другото, АТАКА са антифашисти (сами са го казвали в предаване по СКАТ). Обясни ми, защо толкова много националисти се отрекоха от АТАКА?!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 17:30:52
Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 17:23:17

Значи и ти си си затворил очите. Между другото, АТАКА са антифашисти (сами са го казвали в предаване по СКАТ). Обясни ми, защо толкова много националисти се отрекоха от АТАКА?!
Защото явно или са им платили, или са си повярвали незнайно как и са решели да си създадат свои партии , като крадат по най-долен начин идеите на Волен Сидеров.
Знам, че са антифашисти. Това в каква връзка ми го казваш ?

генерал Вазов

Хайде, нека се обединят всички "националисти" даже и тия много дето са се отказали от АТАКА и да видим какво ще изкарат на изборите. Всичко останало е смешна работа, изборите е истината. Знаете ли какво ще стане? Нито една "националистическа" партия или организация няма да издигне собствен кандидат за президент. Защото всичките са смешни и съществуват само на хартия.

Исперих

:-D :-D :-D  :-D :-D Ае на бас,че няма да се кандидатира, а ше си грабне парата, жената  и Митака, и право на сейшелските острови!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Симеон Велики

Така, така... Интересна тема.  :lol: Да, ама не. Темата е направена, колкото да дебатираме нещо. Защото не виждам кой нормален би коментирал темата "Волен- президент". Това е толкова възможно, колкото и крава да литне. Да вярваш в това, означава да не забелязваш случващото се около нас. Но друго ми прави впечатление- атакистите във форума изписват "националистически" в кавички, когато пишат за някоя друга партия, различна от Атака. То бива, бива лицемерие, ама вашето на нищо не прилича. Искате да кажете, че Атака е единствената и истинска националистическа партия, а всички останали са псевдопатриоти, така ли?! Вие още малко ще кажете, че Атака са създали българския национализъм. И сега всички ние трябва да я почитаме като божество.
Много националисти били се отделили от Атака, ама на тях им били платили. Айде стига смешки! Разочарованите от Атака са холяди- по колко, според вас им е платено, за да се откажат от членството си, дори?
Питам аз- националистическо ли е да си оттеглиш промените в Закона за радиото и телевизията и така да не попречиш на излъчването на новини на турски език? Националистическо ли е да подкрепяш БЕЗУСЛОВНО управлението, което ясно и точно дава да се разбере, че България подкрепя членството на Турция в ЕС? Национализъм ли е да не се противопоставиш на визитата на Ердоган в София, а в деня на обсъждане на вот на недоверие към правителството, по достатъчно сериозната тема "здравеопазване", да се облечеш като клоун и да викаш от трибуната на народното събрание? Ооо, видите ли, Волен бил изненадан от визитата на Ердоган. Ами тя тая визита се договори при визитата на Бойко в Анкара. Където беше и Калинчето. Нищо не отреагираха тогава нацоналистите от Атака, даже получиха душевен оргазъм, че Ердоган похвалил Калинка. Национализъм ли е ТРИ МЕСЕЦА да не обелиш НИТО ДУМА по течаща подписка относно важна за България тема- членството на Турция в ЕС, а след това да казваш, че подписалите се в нея били съмишленици на Атака, че и дори да се възмущаваш, че НС не приело "инициативата на Атака" за провеждане на референдум относно членството на Турция в ЕС? Всъщност, за да не кажете, че лъжа, ще се поправя- Волен веднъж говори за подписката- каза, че бил изненадан от въпроса, защото не знаел за такава подписка. Национализъм и половина! Национализъм ли е вече година да не споменаваш нищо за далаверите на турската партия ДПС? Имам още куп въпроси към господа националистите от Атака, но едва ли има смисъл да ги задавам- ще бъда обвинен в антибългарско говорене и в продажност (че съм се продал на САЩ или на Русия, само дето Волен еднакво силно любеше едните и нападаше другите в два различни етапа от кариерата си. Ама какво да го правиш- националист).
България на българите!

Similar topics (5)

Отговори: 7
Прегледи: 2362

Отговори: 9
Прегледи: 4159

Отговори: 32
Прегледи: 9838

Отговори: 33
Прегледи: 11481