• Welcome to Българският националистически форум.

ГЕРБ не прави нужното, за да разследва грабителите на България

Започната от Кубрат 99, 14 Ное 2010, 14:16:46

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кубрат 99Topic starter

ГЕРБ не прави нужното, за да разследва грабителите на България
http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=202915

Така и така си отворил тема, поне копирай цялата статия, а линка го сложи най-отдолу.

-Veskou

omerzen

Приятелю Кубрате.   :-)
Да си чувал някой да реже клона на който седи?  Че на тоя клон са се накачурили още сума ти народ. Включително и Сидерови.   
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Kuber

А аз да питам защо тогава Атака продължава безрезервно да подкрепя всички абсурдни действия на тази олигефренска партия и правителството й, начело с темерута Боко Борисов?! Само не ми излизайте със смешното обяснение, че ако не подкрепяш ГЪРБ в парламента, подкрепяш ДПС и БСП, защото е 100% несъстоятелно най-малкото поради факта, че ГЕРБ си е изцяло тяхно творение и издънка. Има начин да бъдеш и срещу едните, и срещу другите, за да покажеш, че наистина си принципен, ама няма как да се изтърве кокала на управляващите- доста им е вкусен явно на Атака.

генерал Вазов

Kuber

Щом това ти е проблема аз от кой съм... Иначе съм ти обяснил от кой съм, ама явно трябва да ти се повторя и завторя 4-5 пъти за да запомниш или може би така ти изнася  :-)

Това дали съм или не съм от една или друга партия не променя факта, че Атака подкрепя протурското правителство на Боко Тиквата и го обсипва с похвали. Гласувахте ЗА всички предложения на правителството, отнасящи се до намаляване на пенсии, пари за образование и здравеопазване, увеличаване на годините за пенсиониране, изобщо все антисоциални решения, удрящи яко в джоба целокупния български народ и обричащи ни на още по-голяма мизерия от сега. Щом това не ти е проблем, а ти е проблем от коя партия съм аз, значи какво да говорим...

генерал Вазов

Kuber

Аз от АБВ не съм, ама ти си фен на Волен Борисов, лидера на обединената партия Гейзери за еврейско разнебитване на България"БАТАКА"  8-|

генерал Вазов

Я се дръж по прилично бе, да не се намираш в гей сбирката ВМРО-НИЕ?

Kuber

За гей-сбирки питай вашия бивш депутат Владко Кузов- едно от лицата на атака  :-D

генерал Вазов

или вашия бивш депутат Никола Николов??? оп извинявай, той беше от НДСВ и се кле във вярност на царо, ма сега националист станал...всъщност във МВРО първо са меверейци( милиционери), после каквито им кажат от Дондуков 2

Петкан

Цитат на: Kuber - 18 Ное 2010, 13:22:49
Щом това ти е проблема аз от кой съм... Иначе съм ти обяснил от кой съм, ама явно трябва да ти се повторя и завторя 4-5 пъти за да запомниш или може би така ти изнася  :-)

Това дали съм или не съм от една или друга партия не променя факта, че Атака подкрепя протурското правителство на Боко Тиквата и го обсипва с похвали. Гласувахте ЗА всички предложения на правителството, отнасящи се до намаляване на пенсии, пари за образование и здравеопазване, увеличаване на годините за пенсиониране, изобщо все антисоциални решения, удрящи яко в джоба целокупния български народ и обричащи ни на още по-голяма мизерия от сега. Щом това не ти е проблем, а ти е проблем от коя партия съм аз, значи какво да говорим...
"..."България като добър съсед подкрепя европейската перспектива на Турция..."(Бойко Борисов по време на визитата на Ердоган в България през октомври 2010г)
Ad honores

генерал Вазов

Kuber

Цитат на: генерал Вазов - 18 Ное 2010, 17:48:24
или вашия бивш депутат Никола Николов??? оп извинявай, той беше от НДСВ и се кле във вярност на царо, ма сега националист станал...всъщност във МВРО първо са меверейци( милиционери), после каквито им кажат от Дондуков 2
Ти ли ми говориш за ченгета и доносници?! Та Атака винаги се е "славела" като една от партийте с най-много ченгета, доносници и милиционери. неведнъж Болен е изказвал подкрепата си за представителите на службите на ДС, които били "борели" чуждите разузнавания, следели за "спазване" на реда и законността в България и други алабалистики. А сега другите били ченгета- имаше решение на конгреса на ВМРО-НИЕ това лято, на който единодушно беше гласувано хора с агентурно минало в Организацията да не се избират на ръководно ниво(Национален изпълнителен съвет и Национален политически съвет).

А Никола Николов никога не е бил "наш" депутат

Similar topics (5)