• Welcome to Българският националистически форум.

Още един депутат напусна ”Атака”

Започната от Франкист, 10 Дек 2010, 10:18:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФранкистTopic starter

Депутатът Камен Петков напуска Парламентарната група на партия "Атака", която остава с 20 депутати.
Решението си той обявява с писмо до председателя на парламента Цецка Цачева и то бе прочетено от парламентарната трибуна, съобщи БТА.
Веднага след това името и снимката му бяха свалени от сайта на Народното събрание.

Петков стана независим народен представител. В 41-то НС той влиза като водач на листа от 25 МИР-София. Засега мотивите му да напусне партията на Волен Сидеров не бяха обявени официално.

В последните месеци обаче Камен Петков се разграничаваше при гласуването в парламента от съпартийците си. Той беше и единственият народен представител, който се въздържа при вота на недоверие срещу кабинета ,,Борисов".  Депутатът не е съгласен и с безрезервната подкрепа на партията към управлението на ГЕРБ, предаде Дарик радио.

През април миналата година друг народен преставител се раздели с "Атака". Христо Попов се прехвърли в парламентарната група на ОДС заради несъгласие с ръководството на "Атака". Той обясни, че  ще подкрепи дясната коалиция, защото само тя може да бъде алтернатива на сегашното управление.

Amenhotep

Цитат на: lonely_rider - 10 Дек 2010, 10:18:16
Депутатът не е съгласен и с безрезервната подкрепа на партията към управлението на ГЕРБ

Въпреки че и аз не съм съгласен с подкрепата на Атака към Герб, не съм съгласен и с политическото ренегатство.
Като Петков е толкова морален, защо просто не напусна парламента?

Иначе, както много хора предвиждаха, Атака вече започна да "жъне" негативи заради подкрепата си към това безумно управление на Герб.

ФранкистTopic starter

Цитат на: Amenhotep - 10 Дек 2010, 10:25:16
Депутатът не е съгласен и с безрезервната подкрепа на партията към управлението на ГЕРБ

Въпреки че и аз не съм съгласен с подкрепата на Атака към Герб, не съм съгласен и с политическото ренегатство.
Като Петков е толкова морален, защо просто не напусна парламента?

Иначе, както много хора предвиждаха, Атака вече започна да "жъне" негативи заради подкрепата си към това безумно управление на Герб.

Напълно подкрепям....и само едно нещо ще добавя - една думичка,която аз лично много обичам да повтарям а в българаската политика отсъства напълно - Далновидност,далновидност и пак далновидност.....

п.п. Сега виждам че този човек го бях мяркал по билбордове из София...

генерал Вазов

През април миналата година друг народен преставител се раздели с "Атака". Христо Попов се прехвърли в парламентарната група на ОДС заради несъгласие с ръководството на "Атака". Той обясни, че  ще подкрепи дясната коалиция, защото само тя може да бъде алтернатива на сегашното управление.

И заглавието е глупаво и статията. Какво означава още един?? Че той е първия напуснал. Христо Попов напусна април 2008 в предишното събрание и то преди него бяха напуснали 7-8 човека.

Авитохол-165

Преди време, в един друг форум, изразих съмнение, че този върви към отцепничество, за съжаление, не съм се лъгал. Не съжалявам, че е напуснал, а че въобще е влезнал. Мнението ми за него е, че беше най-безличният, тъп и посредствен депутат от групата, очаквам да се сближи с групичката на Яна Янева в парламента(той вече се е сближил, просто оттук нататък ще стане видимо).

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 10 Дек 2010, 19:04:27
Преди време, в един друг форум, изразих съмнение, че този върви към отцепничество, за съжаление, не съм се лъгал. Не съжалявам, че е напуснал, а че въобще е влезнал. Мнението ми за него е, че беше най-безличният, тъп и посредствен депутат от групата, очаквам да се сближи с групичката на Яна Янева в парламента(той вече се е сближил, просто оттук нататък ще стане видимо).

Преди време в този форум изразих съмнение, относно искрената принадлежност към партията,  на много от вече бившите дупедати на Атака, станали такива с помаща на Волен Сидеров sadsmile
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

eдин Бългaрин

Изрязването на тумор е операция по оздравяването на организма. Въпросът е да е успешна операцията и да няма метастази.
Явно е,че въпросният Петков си е бил скрит кретен и комуноид. Доброто в цялата работа е, че го разбрахме.
Чудя се само какво им пречи на мазните прасета от ГЕРТ и на подкрепящите ги (засега) АТАКА да приемат закон, който да обвързва напускането на парламентарна група с уриване от Народното събрание.
Конституцията не играе в случая.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 10 Дек 2010, 20:52:51
Изрязването на тумор е операция по оздравяването на организма. Въпросът е да е успешна операцията и да няма метастази.
Явно е,че въпросният Петков си е бил скрит кретен и комуноид. Доброто в цялата работа е, че го разбрахме.
Чудя се само какво им пречи на мазните прасета от ГЕРТ и на подкрепящите ги (засега) АТАКА да приемат закон, който да обвързва напускането на парламентарна група с уриване от Народното събрание.

Аз ти разправям, ама съвсем деликатно, за да не вземеш да се стресираш, че Сайдера е за изрязване, ти обаче съвсем де.илно нито можеш, нито се опитваш ДА СТОПЛИШ. (inlove)

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 10 Дек 2010, 20:38:22
Преди време в този форум изразих съмнение, относно искрената принадлежност към партията,  на много от вече бившите дупедати на Атака, станали такива с помаща на Волен Сидеров sadsmile
Не знам за какви много бивши дърдориш, при положение, че засега има само един. Ако имаш предвид тия от миналото Народно събрание, те почти всички не бяха от партия АТАКА. Но за едно си прав, те са депутати, благодарение на Сидеров, нещо обаче го забравят това, когато тръгват да напускат или бъдат изритани и стават някакви независими, вместо да напуснат парламента, без значение дали те са правите в случая или не.

Авитохол-165

Цитат на: един Бългaрин - 10 Дек 2010, 20:52:51
Мисля, че бъркаш, точно Конституцията е проблема това да стане, иначе щеше да бъде прието. Това, което можеше да бъде направено, беше - напусналият не може да преминава в друга парламентарна група, остава си независим.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 10 Дек 2010, 21:18:25
Цитат на: Исперих - 10 Дек 2010, 20:38:22
Не знам за какви много бивши дърдориш, при положение, че засега има само един. Ако имаш предвид тия от миналото Народно събрание, те почти всички не бяха от партия АТАКА. Но за едно си прав, те са депутати, благодарение на Сидеров, нещо обаче го забравят това, когато тръгват да напускат или бъдат изритани и стават някакви независими, вместо да напуснат парламента, без значение дали те са правите в случая или не.

Много добре знаеш за какви бивши "дърдоря"! Като, че ли ви се иска след всеки мандат да започвате на чисто, т.е.  някой да ви избърше насраните задници и най-добре никой да не помни за осирането. Във връзка с това, за което признаваш, че съм прав: Не смяташ ли, че Сидеров не става за психолог, вкарвайки толково брак в несето, или не смяташ ли, че от това прави пачка?

FELDMARSCHALL

Айде тоя изгоре със 150 000 евро! :lol:

генерал Вазов

Мислиш ли, че ако верно дължи 300 000 лева така ще напусне????

опълченец

Голема работа, можем и без него.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

omerzen

Цитат на: FELDMARSCHALL - 10 Дек 2010, 21:51:11
Айде тоя изгоре със 150 000 евро! :lol:
Цитат на: генерал Вазов - 10 Дек 2010, 22:30:35
Мислиш ли, че ако верно дължи 300 000 лева така ще напусне????
Може пък някой да му е платил повече.     ($)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11405

Отговори: 126
Прегледи: 35547

Отговори: 11
Прегледи: 5019

Отговори: 62
Прегледи: 35388