• Welcome to Българският националистически форум.

Още един депутат напусна ”Атака”

Започната от Франкист, 10 Дек 2010, 10:18:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 10 Дек 2010, 21:12:14
Аз ти разправям, ама съвсем деликатно, за да не вземеш да се стресираш, че Сайдера е за изрязване, ти обаче съвсем де.илно нито можеш, нито се опитваш ДА СТОПЛИШ. (inlove)

Заври си смотаната деликатност в мазния турски гъз.
Т.нар. "сайдер" не ти пречи, тъй като не заема твоя територия. Ако не бе "сайдера", и до днес нямаше да има националистическа партия в НС, а новините на български щяха да се излъчват по един път дневно по турската БНТ на мястото на сегашните турски. Думичката "циганин" щеше да е обидна и да вкарва използващите я в затвора, а казването на нещо нещо непложително за турската кочина ДПС щеше да докарва 5-годишна пандела.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

FELDMARSCHALL

в голям филм си се вкарал момче...

eдин Бългaрин

Цитат на: FELDMARSCHALL - 11 Дек 2010, 22:00:45

На мен ли говориш бе, келеш?
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

генерал Вазов

Цитат на: omerzen - 11 Дек 2010, 21:05:10
Цитат на: FELDMARSCHALL - 10 Дек 2010, 21:51:11
Айде тоя изгоре със 150 000 евро! :lol:
Цитат на: генерал Вазов - 10 Дек 2010, 22:30:35
Мислиш ли, че ако верно дължи 300 000 лева така ще напусне????
Може пък някой да му е платил повече.     ($)

Никой нема полза да му плаща за каквото и да е. Все пак не става въпрос за 3 лева, а за 300 000. И Бил Гейтс да си, ей тъй за хубавите очи на некой не би дал 300 000 лева, нали?

Авитохол-165

Цитат на: FELDMARSCHALL - 10 Дек 2010, 21:51:11
Айде тоя изгоре със 150 000 евро! :lol:
Ей сега му е времето да видим има ли нещо вярно в тая работа със записите на заповед, гаранции за заем или каквото беше там, или пък става въпрос за бълнувания на пенещ се водещ по кабеларка със скотско име, който си пада по вечери с турския консул.

Rumbata

Не, Фелди, тия много филми гледат - напоследък все хамирикански. Ирония на съдбата! Болна. :-D
Долу комунистите и ченгетата!

FELDMARSCHALL

eдин Бългaрин

Цитат на: FELDMARSCHALL - 11 Дек 2010, 23:44:16
Цитат на: един Бългaрин - 11 Дек 2010, 22:07:43
Цитат на: FELDMARSCHALL - 11 Дек 2010, 22:00:45

На мен ли говориш бе, келеш?
На теб бе УРОД!

Споко бе, неграмотник.
Избърши си мръсната уста и тогава ела.

Nordwave

[admin]2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.    Правила на Общността http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=12906.0[/admin]

omerzen

Цитат на: генерал Вазов - 11 Дек 2010, 22:08:40
Може пък някой да му е платил повече.    ($)
Никой нема полза да му плаща за каквото и да е. Все пак не става въпрос за 3 лева, а за 300 000. И Бил Гейтс да си, ей тъй за хубавите очи на некой не би дал 300 000 лева, нали?
Ами генерале нали ти сам казваш че един депутат от РЗС са му платили 1 милион за да напусне парламентарната им група. Сумата един милион е доста по голяма от 300 000. Тъй че нищо чудно няма ако на бившия ви депутат някой е платил повече. Както виждате продажничеството не прави изключение от всички парламентарни групи. Включително и от сидеровистката партия. В случая възможнжо е и да си прав. Възможно е да не става въпрос за пари макар и много пари, а за убеждения и принципи. Ама аз много не вярвам. Много по вероятно е да става въпрос за пари. За много пари.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

Може пък някой да му е платил повече.     ($)

Младиястарец

ЦитатВъпреки че и аз не съм съгласен с подкрепата на Атака към Герб, не съм съгласен и с политическото ренегатство.
Като Петков е толкова морален, защо просто не напусна парламента?

То е по-добре да остена независим за нас, защото иначе ще пратят някакъв тиквеник, който ще подкрепя ГЕРБ, така е мн по-добре. Един глас по-малко за ГЕРБ, при вот на недоверия, въздържалите се са практически гласове за управляващите.

Авитохол-165

Цитат на: Младиястарец - 13 Дек 2010, 22:47:59
ЦитатВъпреки че и аз не съм съгласен с подкрепата на Атака към Герб, не съм съгласен и с политическото ренегатство.
Като Петков е толкова морален, защо просто не напусна парламента?
То е по-добре да остена независим за нас, защото иначе ще пратят някакъв тиквеник, който ще подкрепя ГЕРБ, така е мн по-добре. Един глас по-малко за ГЕРБ, при вот на недоверия, въздържалите се са практически гласове за управляващите.
Ако пък имаше как да вкараме още някой депутат, я от ДПС, я от БСП, да има повечко гласове срещу ГЕРБ, еееех, какъв кеф ще настане само. :clap:

Rumbata

И това е възможно - даже може да влезе от ПП "АТАКА" на следващи избори, ако минете 4-те %. Виждал съм такива кандидати по места. Стига да си платят, няма проблем. Даже и реклама си направиха покрай изборите. Гротеска.
Долу комунистите и ченгетата!

Авитохол-165

Цитат на: rumbata - 13 Дек 2010, 23:00:04
И това е възможно - даже може да влезе от ПП "АТАКА"
Няма, бе, ДПС е по-добре, по-малкото зло са все пак.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11411

Отговори: 126
Прегледи: 35560

Отговори: 11
Прегледи: 5021

Отговори: 62
Прегледи: 35391

Отговори: 7
Прегледи: 3457