• Welcome to Българският националистически форум.

Български села продават бебетата си в евро – момче за 18 хилядарки, момиче за 14

Започната от Veskou, 16 Дек 2010, 11:12:29

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VeskouTopic starter

Български села продават бебетата си в евро – момче за 18 хилядарки, момиче за 14

Два нови региона у нас са се превърнали в пазар за бебета, сочи стряскащата статистика на Националната комисия за борба с трафик на хората.

Търговията с новородени е развита в района на плевенските села, както и във варненското село Каменар, а купувачите са основно от Гърция, коментира секретарят на комисията Антоанета Василева.

По думите й практиката е жените, склонили да продадат бебето си, а и да пътуват до южната ни съседка още по време на бременността си.

В Гърция новородено момиченце се търгува за около 14 000 евро, а момченцата вървят между 16 000 и 18 000 евро.

Според Василева в повечето случаи жените не получавали обещаните им от трафикантите суми за продаденото дете, а взимали ,,жълти стотинки".

http://www.semeistvo.vmro.bg/?p=328
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Amenhotep

Ей ... тия много вдигнаха цената бе ...

На Карбовски една джагалячка искаше да му продаде чавето си за 1000 - 1500 Евро...

Циганки продават бебетата си - Карбовски Директно - 13, 11, 2010

Франкист

абе да ги продават циганетата - няма да ми седят тука я!така е по-добре и за мен и за тях!

Симеон Велики

Държавата трябва да им съдейства- хем ще регулира броя на циганите в България, хем ще разреди гръцката кръв, която храни злоба към България.

:bgflag:
България на българите!

опълченец

Цитат на: lonely_rider - 16 Дек 2010, 13:04:06
абе да ги продават циганетата - няма да ми седят тука я!така е по-добре и за мен и за тях!
Абсолютно.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Similar topics (5)

Отговори: 167
Прегледи: 107822

Отговори: 5
Прегледи: 2179

Отговори: 2