• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 14 Фев 2011, 01:53:20
Цитат на: rumena moma - 14 Фев 2011, 00:56:32
Добре ти е известно , че тая приказка от "1001 нощ"  не я вдява почти никой . 
Не, не ми е известно подобно нещо, защото имам близък роднина, който не е карал казарма точно заради такъв проблем.
ЦитатНо се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .   
Къде се върти тази информация, във вестник "Папарак" ли?

Ти случайно знаеш ли какво значи 10 диоптъра?!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

AmenhotepTopic starter

Цитат на: Исперих - 14 Фев 2011, 19:13:07
10 диоптъра?!

Поглед като на къртица и цайси като буркан  8-)

Познавах едно момче със 6 или 7 диоптъра ... не му беше хич лесно.
В общи линии подобно нещо не се оправя с очила, но доколкото знам с лазерна операция се оправя (но боли зверски).

Петкан

Това е публикувано в пресата на родния град на Сидеров.

"Борислав Ненов: Още хубави дни за олигархията       
14/02/2011 08:02 
посещения 232
Ако Волен Сидеров беше куче, щеше да получи златен медал от киноложка изложба. Изложба, на която се демонстрира вярност към  стопанина най-вече, а не толкова стойка, външен вид и други качества. Така излиза от щедрата подкрепа, дадена в събота от лидера на партия "Атака" към ГЕРБ и специално към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Толкова вяра в действията на МВР-шефа към момента няма дори премиерът Бойко Борисов. Нещо повече - Бойко Борисов е наясно в какво гюбре завлече нещата, чрез препускащите на воля из републиката специални разузнавателни средства и недоказани обвинения министърът на вътрешните работи, ала няма как, поне на този етап, да се освободи от некомпетентния вицепремиер. Бойко Борисов е наясно, но босът на националистическата партия или няма хабер от ситуацията или съзнателно разиграва филма "Най-добрият човек, когото познавам".

Кой е този човек можете и сами да се досетите, а за по-сигурно хвърлете едно око на изявленията на Волен Сидеров при посещението му в родния Ямбол. Подкрепата за Цветанов стъпва върху желанието на МВР шефа да пребори организираната престъпност. Именно на този терен обаче вицепремиерът претърпя шумен провал - с изключение на операцията "Наглите", всички други негови акции се срутиха, въпреки услугите на централните медии и огромната подкрепа, давана му от обществото по време  на тези операции. Поне в първите месеци от управлението на партия ГЕРБ тази подкрепа действително съществуваше. На обществото му бе писнало от далаверите на тройната коалиция, възглавявана формално от лидера на БСП Сергей Станишев, а в далеч по-реални измерения контролирана от шефа на ДПС Ахмед Доган, а в някаква степен и от надничащия от двореца Врана Симеон Сакскобургготски.

Вътрешният министър, издигнат от ГЕРБ не съумя да разплете далаверите, както и не изхвърли, където им  е мястото българските олигарси. Те, олигарсите вероятно бързо и лесно се ориентираха, че този тропот е за сплашване на мишките или пък за подсещане да се даде, каквото трябва, на новата власт. Хора са, ще се разберем, е формулата около която започна поредната ера на безметежност за крупните играчи в сферата на криминалната икономика.

Фактът, че по безспорен начин излезе от паяжината на  специалните  разузнавателни средства един от тези играчи, познат като Мишо Бирата, бе лакмусът, че както си вървеше играта притройната коалиция, така в голяма степен продължава тя и сега. На обществото се показа умението на МВР да хвърли на земята с белезници някой, като бившият военен министър Николай Цонев, заснет щедро от хората на Цветанов след доста упражнения, без обаче да са в ред нужните доказателства и в съда работата не просто олекна, а се оплеска.

Шум до Бога, заклинания, тупане до синьо в гърдите и постепенно, но упорито оплитане на кордата, докато се стигне до момента, в който Алексей Петров се превърна едва ли не във фактор в Републиката. И се готви и той даучаства в предизборната кушия.. Както е тръгнала тази истерия, в скоро време целият някогашен национален отбор по карате ще се впусне в политиката и това ще бъде българският принос в световната политическа практика. Въпреки залитанията си по филма "Най-добрият човек, когото познавам", изигран в родния Ямбол, Волен Сидеров не е глупак. На него му хареса комфорта да бъде част от управлението на страната и то без да е директно навързан с отговорността по решенията на Министерския съвет.

По този начин той вероятно загуби доста избиратели, но кой е казал, че нашите политици се интересуват от мнението на електората си? Край  Тунджа подариха на лидера на "Атака" черешово топче, с което да гърми срещу "поганците". Под "поганци"  сякаш трябва да се разбира ДПС, както и циганският етнос, защото Сидеров отдавна изхвърли  в килера намерението да търси отговорност за икономическото изкормване на България, извършено през годините.

Че е абсурд да се извърши национализация беше ясно, дори в преиода, в който босът на националистическата партия излизаше в тужурка по кабеларкта СКАТ и хвърляше на кладата всички дотогава управлявали държавата, за да стапли сърцата на своите фенове. Край домашното огнище или в кварталната кръчма появата на тужурката се котираше високо.

Тя, тужурката, проправи  пътя на Сидеров към места в Народното събрание, сетне към повторение на упражнението, като негови хора се появиха и в Общинските съвети. Не мога да си спомня, дали когато лидерът на "Атака" се появяваше вСКАТ с кожения си екип, и Бойко Борисов не обикаляше стараната в дългото си кожено палто. Комисарят Молдован със своите димящи дула обаче  говореше и чрез Борисов и чрез Сидеров. Големият румънски актьор Серджу Николаеску би трябвало да поиска да му платят авторски права за тези български изпълнения. Поколението от 70-те години на миналия век пълнеше кината, когато в тях се прожектираше "Комисарят обвинява".

Не само това поколение обаче се възторгна от римейка, разигран от Бойко Борисов и Волен Сидеров. Не е странно. България стана в годините на прехода бандитска държава и огромна част от обществото вярва не в силата на Закона, а в мощта на калъчката. Подобна ситуация е удобна за олигарсите, поради което те ще продължат да са истинските упправляващи в държавата. И ще организират от време на време киноложки изложби..."

(вестник "Делник" )
Ad honores

Авитохол-165

Добре ти е известно , че тая приказка от "1001 нощ"  не я вдява почти никой .  
Не, не ми е известно подобно нещо, защото имам близък роднина, който не е карал казарма точно заради такъв проблем.
ЦитатНо се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .  
Знам. Имам близък роднина с 8 диоптъра, който също не е карал казарма. Носи си лещи и няма особени проблеми. Ако не се лъжа, подобен е и случаят със Сидеров.

Цитат на: Исперих - 14 Фев 2011, 19:11:03
Само на мене ли ми се струва, че Сидеров ще се опита да изтъргува безпринципната си подкрепа за герб, срещу подкрепата на Боко за неговата кандидатура?
Това би било добре, но е абсурдно да се мисли, че ще стане.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 14 Фев 2011, 20:27:13
Добре ти е известно , че тая приказка от "1001 нощ"  не я вдява почти никой .  
ЦитатНо се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .  
Знам. Имам близък роднина с 8 диоптъра, който също не е карал казарма. Носи си лещи и няма особени проблеми. Ако не се лъжа, подобен е и случаят със Сидеров.

Чакай  сега Авитохоле, кви лещи през 1974 г.?! За тогава става въпрос!

Исперих

Цитат на: Исперих - 14 Фев 2011, 19:11:03
Само на мене ли ми се струва, че Сидеров ще се опита да изтъргува безпринципната си подкрепа за герб, срещу подкрепата на Боко за неговата кандидатура?
Това би било добре, но е абсурдно да се мисли, че ще стане.

Требе да се пробва ;-)

rumena moma

ЦитатНе, не съм запознат. Не чета "жълтурки". Но маса тъпунгери, като някои моми в този форум, вярващи,  че Сидеров не е ходил в казарма, щото е луд или пък че бил агент Сотир, ги четат. Все пак, Сидеров явно иска да достигне и до тази тъпунгерска аудитория.

:-)
А това  постче на Авитохол , защо не  го изтрихте за обида ?  Или  "случайно" не го видяхте !!!  
Айде стига с изтъркани шаврантийски номерца !

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 14 Фев 2011, 22:17:01
ЦитатНо се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .   
Ами тогава ще са се носили очила сигурно, откъде да знам. Просто казвам, че имам роднина със същия случай - не е ходил казарма, заради високо късогледство, значи е възможно. Не виждам причина и реални доказателства и факти, че случаят със Сидеров не е такъв.

Цитат на: rumena moma - 15 Фев 2011, 17:42:38
ЦитатНе, не съм запознат. Не чета "жълтурки". Но маса тъпунгери, като някои моми в този форум, вярващи,  че Сидеров не е ходил в казарма, щото е луд или пък че бил агент Сотир, ги четат. Все пак, Сидеров явно иска да достигне и до тази тъпунгерска аудитория.
:-)
А това  постче на Авитохол , защо не  го изтрихте за обида ?  Или  "случайно" не го видяхте !!!  
Айде стига с изтъркани шаврантийски номерца !
Истината преди всичко, дори ако е обидна. А и не споменавам конкретен потребител, ако някой се припознава, то си е негов проблем.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 15 Фев 2011, 19:57:27
Цитат на: Исперих - 14 Фев 2011, 22:17:01
Ами тогава ще са се носили очила сигурно, откъде да знам. Просто казвам, че имам роднина със същия случай - не е ходил казарма, заради високо късогледство, значи е възможно. Не виждам причина и реални доказателства и факти, че случаят със Сидеров не е такъв.

Няма информация Сидеров  да е носил очила. Изключвам миналогодишното му появяване с модни рамки.

eдин Бългaрин

Аз пък не мога да разбера къв е проблемът, че Сидеров не бил ходил в казармата?! Нима ходенето в комунистическата казарма, сигурното оглупяване там и лускането на мозайките в услуга на малоумни комунистически офицери и фатмаци е нещо различно от пълна олигофрения?!
Осъзнайте се, младежи и жълтоустковци - казармата беше пълна, ама пълна простотия. Аз съм служил и добре знам за каква тъпанарщина става дума. е, има и някои плюсове - най-разглезените жълтоустковци там научиха, че животът понякога поднася и гадости и че те самите не са полубогове и не са на върха на пирамидата. Но тези поуки животът ги предоставя и без тъпанарската казарма.
Браво на Сидеров, че е отървал малоумието, в което комунягите превърнаха някогашната Българска армия.
Кур за казармата!
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Исперих

От гледна точка на мисленето на оптимиста и песимиста, дали чашата е почти пълна или почти празна  си прав, защото такива като теб и него за кур се хващат, но за работа не!

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 15 Фев 2011, 22:19:59
От гледна точка на мисленето на оптимиста и песимиста, дали чашата е почти пълна или почти празна  си прав, защото такива като теб и него за кур се хващат, но за работа не!

Глупости.
Волен винаги си е изкарвал хляба благодарение на уменията си, без да краде.

Смешен плач е твойто.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Преспанец

Предвид заболяването на очите не е нещо за което трябва да се прави въпрос. Някои хора си търсят причини да го критикуват. Имат основание да го правят, но не по това перо. Бъдете обективни :)

Петкан

Проблемът на Сидеров не е здравословен,а такъв,който се отнася до идейните му метаморфози.
Погледнете какво е говорил преди за ГЕРБ,а сега е прегърнал тази партия,по-точно...вкопчил се е за нея.Дори и в най-сложните политически комбинации и ходове,сериозният политик не може и не трябва да остави идеите,за които е получил някакво обществено доверие.
Ad honores

Стоян Войвода

Волен Сидеров не може и не трябва да бъде избиран за президент на България поради факта, че е саботьор и не е служил в Българската армия, когато всички мъже до 30 години задължително служиха в нея.

Сидеров е бил освободен от армията с помощта на активния борец против империализма - Сидеров Старши, документите му са изчезнали от Военното окръжие в Ямбол, както и от Военния отдел в Съвета и подобен родоотстъпник, повтарям, не може и не трябва да бъде президент на България.

Вицовете, че бил кьорав някои хора да си ги запазят за лично ползване - това е дърта лъжа!
Смърт за турци, цигани и предатели

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1800

Отговори: 51
Прегледи: 14958

Отговори: 9
Прегледи: 4864