• Welcome to Българският националистически форум.

Прошка - Начало на Великият Пост

Започната от Сосипатор, 06 Мар 2011, 19:13:07

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Сосипатор

Братя и Сестри съфорумци,

Днес е денят когато трябва всеки да прости на всекиго. От утре започва великият пост когато трябва да се въздържаме не толкова от ядене месо, колкото от това да ядем ближния си със злоба, лъжи, клевети и заяждане.

Пускам молитвата на св. Ефрем Сирин, която се чете всеки ден през великия пост, и в която се съдържа целия смисъл на поста.

Молитва На Св. Ефрем Сирин

Прощавайте всички!

Петкан

Цитат на: Сосипатор - 06 Мар 2011, 19:13:07
Братя и Сестри съфорумци,

Днес е денят когато трябва всеки да прости на всекиго. От утре започва великият пост когато трябва да се въздържаме не толкова от ядене месо, колкото от това да ядем ближния си със злоба, лъжи, клевети и заяждане.

Пускам молитвата на св. Ефрем Сирин, която се чете всеки ден през великия пост, и в която се съдържа целия смисъл на поста.

Молитва На Св. Ефрем Сирин

Прощавайте всички!
Простено да ти е и на тебе,Сосипатор!
Ad honores

Преспанец

Прошка мина, но може винаги да си прощаваме един на друг.

Прощавай Сосипаторе, че по-преди време, когато стоях на проамерикански, антисръбски и антируски позиции и често спорехме с тебе съм имал лошо отношение към теб.
Същото казвам и на Опълченеца.

Добре че се излекувах от тия убеждения. Който не вярва, че е възможна такава промяна да гледа какво съм писал във форума на Атака и по-старите ми коментари в този форум.

Мишок

Простете и простено да ви е !

Similar topics (3)

Отговори: 9
Прегледи: 2484

Започната от Nordwave

Отговори: 1
Прегледи: 2110

Отговори: 2
Прегледи: 1583