• Welcome to Българският националистически форум.

Сидеров пипа Цачева

Започната от Петкан, 15 Окт 2011, 03:19:08

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ПетканTopic starter

http://frognews.bg/news_39475/Skandal_v_NS_Siderov_pipa_TSacheva_po_rakata/
"Не ме докосвайте", обърна се Цачева към Сидеров, защото я пипал за ръката. "

След като вкара пеdераста Кузов в НС и се насра пред стюардесата на "Луфтханза"..,какво по-добро доказателство за хетеросексуалната ориентация на вожда на ПП АТАКА?
Писна му на човека да крепи мъжки топки цели две дълги години,не издържа мъжката му душа и... пусна ръчичката си на гадже-трепач.
№9"Твоят президент"

Ad honores

penko

Сидеров  предизвика  скандал  в  парламента  и  спаси  двама  министри  на  ГЕРБ  от  неудобните  въпроси  .
  Също  и  един  много  важен   въпрос   се  очакваше  да  се  разисква  в  парламента  за  проблемите  със  120  хиляди   българи  които  са  лишени  от  правото  да  гласуват  по  време  на  изборите    .
     Това  беше  много  патриотичен  ход   от  негова  страна  да  прати  120 хиляди  българи  по  дяволите  .

omerzen

Цитат на: penko - 15 Окт 2011, 08:12:21
Сидеров  предизвика  скандал  в  парламента  и  спаси  двама  министри  на  ГЕРБ  от  неудобните  въпроси  .
http://www.youtube.com/watch?v=gLxjLeCjMfU&feature=player_embedded
Пенко най вероятно е прав.
Г-жа Цачева - председател на Народното събрание не изгони Волен Сидеров от залата, а направо прекрати заседанието. С което наистина бяха спасени (както твърди Пенко) гербаджийските министри от неудобни въпроси.
Възможно е този театър предварително да е бил уговорен между г-н Сидеров и г-жа Цачева.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Barney Greenway

Не особено умничкия Пенко май го е втресла селско-конспиративната.. :Azn:
Едва ли имат нужда от "спасяване" които и да са министри на ГЕРТ, при положение, че на нито един от тях не му дреме на уя за глуповатите въпроси на комунистката Мая или на турчина Местан.
ГЕРТ си осигуриха пълно мнозинство чрез купуване на предварително заложените малоумници в РЗС и АТАКА и днес са напълно спокойни кой и какво ще ги пита.
Единственото притеснение за ГЕРТ идва от режещия глас на Сидеров.
От същото се притеснява и не особено умничкият Пенко. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Barney Greenway,

Получил си предупреждение за обида на потребители или на член от екипа. Моля, съобразявай бъдещите си действия с правилата на форума.

Поздрави,
Екипът на Българският националистически форум.

carpenter

Заглавието на темата е неточно. Правилното е "Пудел опипва ком. секретарка".

Щурмовак

Барни, имай повече уважение, ако не към потребителите, то към правилата на форума. Не си написал пост, в който да не обиждаш някой. Приеми го като предупреждение и хайде без лоши чувства :)
Национална Съпротива България

Индивидуалист

лелята която по стечение на обстоятелствата в момента е шеф уж на парламента
доказа че е мъж а не жена
аз отдавна подозирах
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

boby

Цитат на: Щурмовак - 15 Окт 2011, 16:01:42
Барни, имай повече уважение, ако не към потребителите, то към правилата на форума. Не си написал пост, в който да не обиждаш някой. Приеми го като предупреждение и хайде без лоши чувства :)
+1 Точно, това се каних и аз да го помоля.

ПетканTopic starter

Пуделът е неотразим!
Гаменското му поведение в обществото и незачитането на правилника на Народното събрание са  израз на на неговото душевно "богатство",но това едва ли би било толкова сериозен проблем,ако този индивид не се беше кандидатирал за президент на България.
Сидеров е психически неуравновесен тип с непредсказуемо поведение,което ще навреди сериозно на България(ако не дай Боже стане президент!!!),ако му скимне да шамароса Н.В.Елизабет Втора,Ангела Меркел или  Мишел Обама.
Ad honores

Barney Greenway

Цитат на: Щурмовак - 15 Окт 2011, 16:01:42

Щурми, очевидно ме бъркаш с някого.
Ще те помоля да прегледаш мнението си по-обстойно, както и моето и да покажеш къде точно съм обидил "някой" в последния си пост. А и в другите.
И надявам се, не се опитваш да налагаш някаква партийна/антипартийна цензура, каквато обичат да налагат всички партийни секретарчета по света и унас. Не за друго, ами щото накрая винаги се стига до ситуация, която нагледно представяме с вокално-инструменталния състав(в който аз съм вокалист) в следната наша песен:

Silence Is Deafening

Barney Greenway,

Получил си предупреждение за обида на потребители или на член от екипа. Моля, съобразявай бъдещите си действия с правилата на форума.

Поздрави,

Щурмовак

Цитат на: Barney Greenway - 16 Окт 2011, 14:24:45
Щурми, очевидно ме бъркаш с някого.
Ще те помоля да прегледаш мнението си по-обстойно, както и моето и да покажеш къде точно съм обидил "някой" в последния си пост. А и в другите.
И надявам се, не се опитваш да налагаш някаква партийна/антипартийна цензура, каквато обичат да налагат всички партийни секретарчета по света и унас. Не за друго, ами щото накрая винаги се стига до ситуация, която нагледно представяме с вокално-инструменталния състав(в който аз съм вокалист) в следната наша песен:

Silence Is Deafening

Хайде сега не се прави на ударен ;) Не, не става дума за партийна цензура и други подобни, просто ми се струва, че излишно се заяждаш ;)
Иначе Napalm Death са опасни!
Национална Съпротива България

Barney Greenway

Цитат на: Щурмовак - 16 Окт 2011, 14:29:07
Хайде сега не се прави на ударен ;) Не, не става дума за партийна цензура и други подобни, просто ми се струва, че излишно се заяждаш ;)
Иначе Napalm Death са опасни!

Вокално-инструментален състав(или ВИГ) Нейпалм Дет в никакъв случай не са "опасни". Освен, може би, за инвазията на турската лигоч, наричана "чалга", чиито културни особености изглежда са повлияли на голяма част от пишещите в този форум.
Иначе аз, Барни Грийнуей, не се правя на "ударен" където и да е.
Пздрави на всики, дори и на безпричинно мразещите АТАКА.
Та като казах "атака", да не забравя:

АТАКА!
Barney Greenway,

Поздрави,

Поп Агоп

miro20

Цитат на: Поп Агоп - 02 Юни 2012, 18:03:45
Анатема, мерзък сидеровисте!
не са виновни нвежите.. един ден сам ще прогледне.
но.. като порастне - умствено и физически :)

Similar topics (5)

Отговори: 81
Прегледи: 22441

Отговори: 0
Прегледи: 1476

Отговори: 1
Прегледи: 1566

Отговори: 93
Прегледи: 25447

Отговори: 4
Прегледи: 2484