• Welcome to Българският националистически форум.

НФСБ - Новини

Започната от Hatshepsut, 10 Дек 2011, 06:53:41

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тоцев

Цитат на: Hitlerist - 18 Яну 2013, 19:00:12
Или майка ти те заведе?

Майка ми няма общо с назначението ми в СКАТ. Да и тя работи там, но нещо съвсем различно. Това съм го чувал и друг път, но едва ли вече 6 години щях да съм в телевизията, ако бях връзкар. Ако имаш други съмнения питай ще отговоря на всичко.

omerzen

Цитатдруг момент от де знаете така много при солаков и оня желев за турското нашествие?
За нивото на господата Стефан Солаков и Любомир Желев от телевизия СКАТ можем само да си мечтаем.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

april_z

Цитат на: omerzen - 18 Яну 2013, 20:09:55
За нивото на господата Стефан Солаков и Любомир Желев от телевизия СКАТ можем само да си мечтаем.

въпроса е кое е по важно? моменталния фалит на държавата който иска да предизвика енчев и пенсионерския му отдел или поднасянето на информация от солаков и желев с цел да вкара в паника българското общество, че турците вече почти са не превзели и трябва да почват масово вкарване на турските сепаристи в затвор. което е крайната цел на солаков и желев и докъде ще доведе българия такива новини при разбуделите се ислямисти по света.?

това е предателство.

скат не ни мисли доброто. напротив вместо да си трае сега в тоя хаос иска да не вкара в беля. !

Франкист

Цитат на: april_z - 18 Яну 2013, 20:17:13
въпроса е кое е по важно? моменталния фалит на държавата който иска да предизвика енчев и пенсионерския му отдел или поднасянето на информация от солаков и желев с цел да вкара в паника българското общество, че турците вече почти са не превзели и трябва да почват масово вкарване на турските сепаристи в затвор. което е крайната цел на солаков и желев и докъде ще доведе българия такива новини при разбуделите се ислямисти по света.?

това е предателство.

скат не ни мисли доброто. напротив вместо да си трае сега в тоя хаос иска да не вкара в беля. !

сега ще погазя за малко правилата във форума за което се извинявам!

ти пич май си изключително редко тъп или живееш в някакъв измислен свят!

СКАТ искали да фалират дъжавата!  :mad: :mad: :mad: :mad:

Кой ще я фалира бе? Енчев дето събира по 100 пенсионера в четвъртък пред Александър Невски ли?

Кой да си трае бе, серсемин, щото от траене имаме 1300 джамии!

Толкова глупости на едно място не бях чел от много време!

И ще ти кажа още нещо- преди 2 седмици на гости ми дойде немски професор - машинен инженер и само едно ми каза - вие кво си мислите,бе, че не виждаме какво става в България ли? И за кражбите на управляващите и за джамиите ви с ислямистите! Просто сме много търпеливи,ама и това е до време!

Ако си решил да провокираш - не си на правилното място - отивай при ония унтери и спинозни наркоманчета от Че Гевара и 23 септември ! Те обичат да се гушкат с ислямисти!

april_z

пичове аз се махам от тоя форум беше ми приятно ама дотук. повече няма да пиша и ме махнете достъпа , да не се излъжа пак да пиша.

prostakbg

Тоцев,извинявам се за въпроса който ще задам,може би вече се е разисквал,но така и не можах да разбера,какво търси в НФСБ индивид като Касабов?!Този който го има на снимка как пирува заедно с турския консул?!
ето го великия защитник на българщината;

http://thetruth.blog.bg/politika/2008/04/25/skandalna-snimka-valentin-kasabov-iade-i-pie-na-edna-masa-s-.186853
Един път зрител му зададе този въпрос и той точно в негов кроманьонски стил го отряза и го изключи?!
Хайде,ще се направим на разсеяни по отношение на Енчев и Солаков,агенти от ДС..да кажем ще е разграничим и от факта,че в начлото на така наречените промени,на много от сътрудниците на ДС им помогнаха да си направят кабелни телевизии.И няма как и Валери Симеонов да не е от тях,но по-ми е интересен въпросния велик патриот,какво търси на една маса с турския консул?!
Питай го..и да нес е прави на луд..а да обясни тази снимка..и да не вземе да каже,че е монтаж..че ще стане и за смях..

Франкист

хахаха,пич ,тая снимка с тая тема я има в тоя форум поне около 10 пъти...дъвкано,дъвкано от години и обяснявано и от касабов и от симеонов и не знам още от кой! Поразтърси се из форума и ще намериш сам отговорите.

HatshepsutTopic starter

За този случай има специална тема във форума - "Касабов яде и пие на една маса с турския посланик":

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=5949.0

Франкист

Позиция на НФСБ относно референдума

Nacional-Radikal

Страхотна позиция заслужаваща само адмирации...дълбок поклон както се казва !!!
За национално могъща и социално справедлива България

Исперих

Цитат на: Nacional-Radikal - 27 Яну 2013, 21:15:54
Страхотна позиция заслужаваща само адмирации...дълбок поклон както се казва !!!

Айде, айде! Нито един политик не заслужава превъздигане за позиция съвпадаща с мнението на над 80 процента от хората! Щото чух Валери Симеонов в 23 00, затова не отидох да гласувам :fubar:
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Nacional-Radikal

Цитат на: Исперих - 27 Яну 2013, 23:04:08
Айде, айде! Нито един политик не заслужава превъздигане за позиция съвпадаща с мнението на над 80 процента от хората! Щото чух Валери Симеонов в 23 00, затова не отидох да гласувам :fubar:

Не си в час...:)
За национално могъща и социално справедлива България

Исперих

Цитат на: Nacional-Radikal - 27 Яну 2013, 23:13:46

Верно, не съм в час по Скат :mad:

Исперих

Цитат на: Nacional-Radikal - 27 Яну 2013, 23:13:46

ЦитатНеактивен Nacional-Radikal

Site Supporter
    Friend of Bulgarian Nacionalist Forum
    *
    Публикации: 515
    Country: bg
    [овация] [освиркване]
    Linux Linux
    Browser:
    Opera 12.02 Opera 12.02
        Профил
        Лично съобщение (Неактивен)

Re: Референдум за развитието на ядрената енергетика в България - 27.01.2013 г.
« Отговор #31 -: Днес в 19:27:12 »

Цитат

Очаквани резултати на референдума и то най-вече като брой гласували.От тук нататък едва ли в нашият съзнателен живот ще се насрочи друг референдум за каквото и да било.Коментарите на мастите политици от олигархията са именно в този смисъл.Не мие ясно само кой втълпи на НъФъСъБъ -то на бойкотират ?!? Щото коментари много и варианти много,или както се кава..по делата ще ги познаете !

Все пак уточни си позицията!

Нестор

Какъв ти референдум,това е поредното доказателство как умее политическата върхушка да извращава и се подиграва с най-висшите достижения на демокрацията и да ги обръща наопаки,сиреч срещу народа.По този начин постигат и опорочаване на самата идея за референдум. След този гръмотевичен провал,споменаването на думата референдум вече ще президвиква гримаса на отвращение.Даже циганите бяха недоволни от липсата на черпилка и пари за гласуване,така ги научиха за 22г.От къде да знаят ,че тези избори бяха най-странните за целия този период и  много ще се изприказва за тях, а всяка партия ще се изкара победител.

Similar topics (4)

Започната от april_z

Отговори: 9
Прегледи: 3563

Започната от patriot_6turmovak

Отговори: 373
Прегледи: 94952

Отговори: 3
Прегледи: 1693

Отговори: 67
Прегледи: 21807