• Welcome to Българският националистически форум.

НФСБ - Новини

Започната от Hatshepsut, 10 Дек 2011, 06:53:41

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Франкист

Цитат на: Петкан - 07 Апр 2013, 13:28:54
Колеги от НФСБ,току що разбрах,че "острието на НФСБ в Ямбол"-Неда Карска, отново е влязла в своята кожа на продажна мастия и ще бъде вече "острието на ПП Атака",оглавявайки изборната листа на партията на Сидеров в родния му град. :wink:

Цъ, в грешка си , току що проверих на високо ниво. Някой те е метнал по пързалката сериозно! Номерца да има!

Петкан

Цитат на: Франкист - 07 Апр 2013, 15:11:57
Цъ, в грешка си , току що проверих на високо ниво. Някой те е метнал по пързалката сериозно! Номерца да има!
Извинявам се за това,което съм написал и ако не е вярно,но така ми съобщиха от този град.
Ad honores

Nacional-Radikal

НФСБ !Кажете най-сетне какво предлагате в икономическата сфера ???? С думи прости ако е възможно като за прости хора за да ви разберем.До сега освен да се занимавате със Сидеров,нищо друго не се чува от партийната ви телевизия.Ако смятате така да печелите симпатизанти дълбоко се лъжете.
За национално могъща и социално справедлива България

Франкист

http://www.skat.bg/nfsb/public/polit_proklamacia_nfsb.pdf

Прокламация на НФСБ

Идеологическата основа на програмата на НФСБ.

Nacional-Radikal

И какво интересно има в тая прокламация ???? Констатации които ги знаем всички без никакви практически решения.Всъщност единственото нещо което се подразбира ясно е че,НФСБ няма никакво намерение да променя систмета на либерал демократизма,респективно и икономическите механизми и отношения ! Всъщност тия неща не ги чете никой в България и ич и да нямат никаква програма,пак си има балъци дето ще си гласуват и за тях и за Атака.Стига им някой да крещи като идиот ,или пък да празнослови с години като в същото време личното му състояние е несъпоставимо с това на избирателите му.Аз лично се надявам НФСБ да влезе в парламента  и тогава да се види как гласуват и какви проектозакони предлагат .То и Сидеров говореше едно докато беше извън парламента пък като влезе забрави бързо бързо.Амо това,че забрави какви ги говореше не се случи след 2009-та,а още в началото на 2007-ма  и особено при провеждането на първите извънредни избори за европарламент.Само,че тогава няколкото наивници като пишехме за всичките неща които се случват в Атака тук се чуваше неистов вой,включително и от сега пишешщи съфорумници в момента вече пригласящи на друга партия.Е дано сме живи и здрави да видим как ще се държат скатаджиите в парламента,пък тогава ще видим !

Франкист

точно селски манталитет показваш - дайте ни нещо, като ви дадат нещо - ама то това няма кой да го чете.

Е кво искаш????

Или важното е да се храчи наляво и надясно и как само еди кой си е прав пък всички останали криви.

Nacional-Radikal

Цитат на: Франкист - 12 Апр 2013, 07:51:54
точно селски манталитет показваш - дайте ни нещо, като ви дадат нещо - ама то това няма кой да го чете.

Е кво искаш????

Или важното е да се храчи наляво и надясно и как само еди кой си е прав пък всички останали криви.

Моите въпроси небяха адресирани към теб,а към някой от факторите в НФСБ.Твоите отговори са чиста фенска интерпретация неозначаваща абсолютно нищо !

Петкан

Цитат"* НФСБ е за засилване на регулативната роля на държавата чрез
формулиране и прилагане на нова система от мерки за взаимодействие със
свободния пазар, която да доведе до усъвършенстване на процеса на
преразпределение на обществения продукт. Преразглеждането на
неолибералната догма, че ,,държавата е лош стопанин" отново остро
излиза на дневен ред в условията на световната криза...
Националният фронт е за честна политика, дълбоко проникната от вечните
християнските ценности , отхвърляща властовото самообслужване с износени
неолиберални клишета и популистки идеологеми. Само християнската ценностна
система може да промени живота на всеки човек, да сплотява семействата, да
обединява общността в полза на жизнена социална и духовна хармония..."
...
...
Тези идеи на НФСБ могат да бъдат добра основа за размисъл на всеки,който се кани да управлява България с добри намерения.
Неолибералните клишета и популистки идеологеми доведоха България до състоянието,в което се намира днес и доказаха само това,че проблемите на обществото не могат да се решават с "рецепти",с които лечението се извършва  с халюциногенни средства.
Висок стандарт на живот се постига с управление и управляващи,които ценят хората като най-важния капитал на обществото.
Всичко друго в политическите интерпретации,отнасящи се до управление без дългосрочна стратегия и в разрез с националните интереси на страната е проява на евтина демагогия и управленска некадърност.
Ad honores

bgpatriot

Цитат на: Франкист - 11 Апр 2013, 20:15:36
http://www.skat.bg/nfsb/public/polit_proklamacia_nfsb.pdf

Прокламация на НФСБ

Идеологическата основа на програмата на НФСБ.

Защо прокламацията е на сайта на частната телевизия СКАТ?
Частната телевизия на Валери Симеонов има специално място за частната му партия:
http://www.skat.bg/nfsb.php

Най-интересното е, че частните партии ГОРД и НФСБ не изключват възможността да се коалират:
http://www.slavibinev.com/index.php?lang=bg&cont=data&page=8773

(видеото е дълго - на сайта ми има избрани откъси, включително този, в който Данчо Хаджиев говори за възможно бъдещо коалиране).

Франкист

Цитат на: bgpatriot - 14 Апр 2013, 19:37:11

(видеото е дълго - на сайта ми има избрани откъси, включително този, в който Данчо Хаджиев говори за възможно бъдещо коалиране).

пич, не знам дали си разбрал , но двете партии ще се явяват отделно на избори - горд са с номер 36,а нфсб с номер 4. Явно си в някаква много голяма грешка.

а относно прокламацията - целият сайт на нфсб е качен на сървъра на скат. В крайна сметка доколкото си спомням, нфсб се наричат сами себе си - партията на тв СКАТ и не мисля че го крият особено.

Петкан

Цитат на: bgpatriot - 14 Апр 2013, 19:37:11
Защо прокламацията е на сайта на частната телевизия СКАТ?
Частната телевизия на Валери Симеонов има специално място за частната му партия:
http://www.skat.bg/nfsb.php

Най-интересното е, че частните партии ГОРД и НФСБ не изключват възможността да се коалират:
http://www.slavibinev.com/index.php?lang=bg&cont=data&page=8773

Всички законови действия против мутренско-олигархичната партия ГЕРБ са допустими и коалициите също.
Главната цел е ГЕРБ да не спечели изборите.
Ad honores

Семо Мастиката

Цитат на: Петкан - 14 Апр 2013, 21:01:24
Всички законови действия против мутренско-олигархичната партия ГЕРБ са допустими и коалициите също.
Т. е. в коалиция с мутри ще борим мутрите?

Петкан

Цитат на: Семо Мастиката - 14 Апр 2013, 21:23:32
Т. е. в коалиция с мутри ще борим мутрите?
Няма по-голяма мутра от Бойко Борисов.
А народът е казал,че "клин клин избива".
Ако греховете на ГЕРБ спрямо българския народ са по-малки от тези на Валери Симеонов и Слави Бинев,може и да се съглася,че те са "лошите".
Както беше казал отдавна колегата penko :"циганин,магаре или комунист-всяко от изброените е за предпочитане пред ГЕРБ".
Съгласен съм с мнението на този човек на 100%,защото моите безработни приятели,които заминаха да работят в чужбина са ми по-мили от всякакви гербаджии.
Ad honores

bgpatriot

Цитат на: Франкист - 14 Апр 2013, 20:29:09
пич, не знам дали си разбрал , но двете партии ще се явяват отделно на избори - горд са с номер 36,а нфсб с номер 4.

А след изборите?
Само борбата за "честни избори" ли ги обединява толкова много, че половин година развиват обща дейност?

Франкист

Цитат на: bgpatriot - 14 Апр 2013, 23:50:42
А след изборите?
Само борбата за "честни избори" ли ги обединява толкова много, че половин година развиват обща дейност?

ами защо не се обадиш и не ги питаш лично. Според мен прекалено много се спекулираше с тази коалиция, както и с коалицията между вмро и атака, която също не се осъществи.

Similar topics (4)

Отговори: 3
Прегледи: 1693

Отговори: 67
Прегледи: 21805

Започната от april_z

Отговори: 9
Прегледи: 3563

Започната от patriot_6turmovak

Отговори: 373
Прегледи: 94939