• Welcome to Българският националистически форум.

Ще крепи ли ПП Атака на ГЕРБ правителството след изборите?

Започната от Петкан, 04 Апр 2013, 00:25:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ПетканTopic starter

ЦитатИМП: ГЕРБ има преднина от 4-5% пред БСП
Институтът за модерна политика представи данни от свое проучване на електоралните нагласи
Новини

Ако изборите бяха днес, избирателната активност щеше да е 60% и в парламента щяха да влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, "Атака", "България на гражданите", ДСБ и "Единство" и Гражданското непартийно движение "Модерна България", показва собствено проучване на Института за модерна политика.

Според изнесените днес данни разликата в подкрепата към ГЕРБ и БСП е 4-5% - 24,8 на сто от запитаните биха гласували за ГЕРБ, а за БСП - 20,6% от хората.

За ДПС гласа си биха дали около 5,6 на сто от анкетираните, докато за "Атака" този процент е близо 5.Партия "България на гражданите" получава подкрепа от 4,3 на сто, което, според социолозите на ИМП, се дължи на засиленото й медийно присъствие. От Института обаче подчертават, че изследването е било на терен преди скандалите и разцепленията в партията на Кунева през последните дни.

ДСБ и "Единство" получават 3,6 на сто от гласовете. Избирателните ядра на партиите изглеждат доста мобилизирани – общо 92,3% от поддръжниците на ГЕРБ заявяват, че ще дадат вот на 12 май. За столетницата делът е от 90,1 на сто.

Показателно е, че 47,4% от респондентите не виждат алтернатива на предстоящите избори срещу 32 на сто на обратното мнение.

"Атака" продължава да набира подкрепа най-вече заради съвпадението на някои радикални искания на улицата с партийната програма на партията, казват от ИМП.
..."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5654851
...
...
Мисля,че СерГей не може да победи ББ на парламентарните избори на 12-ти май и в  България отново ще има правителство на ГЕРБ.
Възможният партньор на Бойко Борисов е Сидеров,който трябва пак да подписва меморандум за съвместни действия.
Дали ББ ще се съгласи на партньорство с ПП Атака,ако трябва да национализира ЕРП-та и да увеличава заплати и пенсии,както Сидеров заявява,че ще направи,ако влезе във властта?
Вчера сутринта  в разговор в една телевизия лидерът на ПП Атака даде пример за доходите на народа на държавата Габон,подкрепяйки тезата си за възможността за увеличаването на доходите на българите.
За отхвърления законопроект  на ПП Атака от депутатите на ГЕРБ за новините на турски през октомври миналата година Сидеров не каза дума.
Какво би могъл да направи Сидеров за каузата на национализма,ако подкрепи правителство на ГЕРБ в следващото 42-ро Народно събрание на Република България?
Ad honores

ПетканTopic starter

Изглежда,че Сидеров още не е дал указания на другарите си и заради това от ПП Атака мълчат,и изобщо не им е ясно,какво да приказват и как да го увъртат,докато не стане факт,че групировката ГЕРБ е спечелила изборите и Пуделът отново е с тях.
ГОЛЯМ страх витае в тази партия...
Ad honores

ПетканTopic starter

От представителите на  ПП Атака никой не се осмелява да напише опровержение,че сидеровата партия се е "сгодила" отново с ГЕРБ.
Нещастниците пак ще почнат въртят старата плоча,че са подкрепили ГЕРБ отново заради това,че ДПС щяло да бъде във властта.
Мутри при мутри отиват,досущ краставите магарета.
Ad honores

P!nk fan

Въпросът, зададен в заглавието на темата, е реторичен.  :Azn:

omerzen

Цитат на: Петкан - 09 Апр 2013, 23:30:29
От представителите на  ПП Атака никой не се осмелява да напише опровержение,че сидеровата партия се е "сгодила" отново с ГЕРБ.
Нещастниците пак ще почнат въртят старата плоча,че са подкрепили ГЕРБ отново заради това,че ДПС щяло да бъде във властта.
Мутри при мутри отиват,досущ краставите магарета.
Ами ако бате Бойко поиска парламентарна подкрепа от ДПС и Атака, тогава Волен Сидеров ще изпадне в конфузна ситуация. Възможен е и такъв развой в политическите събития.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

P!nk fan

http://news.ibox.bg/news/id_504540841

ЦитатИначе Атака ще заложи на различна кампания преди вота. Тя ще бъде посветена на разобличаване на управлението на ГЕРБ

Само се притеснявамВождът да не се обърка и случайно да разобличи и себе си.  :Azn:

Франкист

абе аз искам да питам, нали Атака щяха да съдят СКАТ за "лъжливия" престой на импотентника и неговото гадже-Деница Наркомана в парижкия хотел?

Нещо май не смеят да заведат дело?? Що ли така??? Да не би щото ще го изгубят!!!??? ХАХАХАХАХ

ПетканTopic starter

Цитат на: omerzen - 10 Апр 2013, 15:33:41
Ами ако бате Бойко поиска парламентарна подкрепа от ДПС и Атака, тогава Волен Сидеров ще изпадне в конфузна ситуация. Възможен е и такъв развой в политическите събития.
Практически ДПС не може бъде партньор на ГЕРБ заради обвързаността си с БСП,а на теория всичко е възможно.
При участие на четири партии в 42-то народно събрание,възможните варианти са два.
1.ГЕРБ+Атака
2.БСП+ДПС
Сидеров е декларирал вариативна(безпринципна) позиция по отношение на възможното партниране от негова страна с ГЕРБ,а Местан не заявявал,че е възможно ДПС да партнира на ГЕРБ в следващия мандат.
Ако партията на Кунева-Пръмова евентуално успее да влезе в следващото НС,тогава картината вероятно ще е следната:
1.БСП+ДПС+"Движение България на гражданите"
2.ГЕРБ+Атака
Ad honores

bgpatriot

Цитат на: Петкан - 09 Апр 2013, 23:30:29

Цитат на: Петкан - 05 Апр 2013, 23:47:37
Изглежда,че Сидеров още не е дал указания на другарите си и заради това от ПП Атака мълчат,и изобщо не им е ясно,какво да приказват и как да го увъртат,докато не стане факт,че групировката ГЕРБ е спечелила изборите и Пуделът отново е с тях.
ГОЛЯМ страх витае в тази партия...

Мненията ти са от април, а директният отговор е даден още на 26 март:
http://news.ibox.bg/material/id_1238770651/

Ето видео от самата пресконференция:

ПетканTopic starter

Цитат на: bgpatriot - 14 Апр 2013, 19:05:54
Мненията ти са от април, а директният отговор е даден още на 26 март:
http://news.ibox.bg/material/id_1238770651/

Ето видео от самата пресконференция:
http://www.youtube.com/watch?v=ddC4Amqg00w
"Отношението на "Атака" към ГЕРБ в следващия парламент ще зависи от това дали ГЕРБ са си взели поука и са израснали."(Волен Сидеров)25.03.2013[/b]
...
Вратичката към възможната коалиция е отворена.Несъмнено е това,че при евентуална победа на изборите на 12-ти май, партия ГЕРБ ще си е "взела поука и израснала".
Между другото след парламентарните избори през 2009 година Сидеров беше обявил,че не може да бъде опозиция заедно с БСП и ДПС.

Редактирано от модератор: Премахнати тагове [YOUTUBE] от цитата.[/color]
Ad honores

bgpatriot

Повече от седмица след директния отговор на Сидеров, ти твърдиш, че "никой не се осмелява да напише опровержение" и "не им е ясно,какво да приказват и как да го увъртат".

Отговорили са ти в прав текст, останалото са твои размишления или цитирания на водещи от СКАТ.
Както знаем, ти не гледаш СКАТ, но отваряш теми по статиите на тамошни водещи...

Nacional-Radikal

Каквото и да го увъртате атакистите Сидеров си е един обикновен измамник.Може небето да ти сваля,си е най-обикновен ЛЪЖЕЦ .Ями отговорете като сте толкова вещи като колко процентно са хората останали в ПП Атака от нейното учредявене до сега ? Защо толкова много хора напуснаха като процеса тръгна още от 2006-та ? Коя партия губи кадрите си с лека ръка,още повече тези които единствено водени от идеализма си градяха структури,правеха избори ,всичко това със собствени сили и средства ? И да влезете на тия избори в първият удобен момент сте клекнали на Боко.
За национално могъща и социално справедлива България

БЪЛГАРИЯ 681

САМО АТАКА ! ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ !  :bgflag:

Писането само с главни букви се счита за крещене.
Моля, спазвайте правилата на Българския Националистически Форум.

bgpatriot

Това че показвам как Петкан подвежда, не означава, че съм член на партия "Атака".
Просто не обичам манипулатори и лъжци.

Сидеров опровергава извъртените "анализи" на Велизар Енчев още на следващия ден, а виж какви ги пише Петкан и то доста време след опровержението. От 26 март до 9 април - достатъчно време за толкова активен колега да разбере, че е имало отговор. Ама не - дай да повтаряме през няколко дни манипулациите на Велизар Енчев - белким някой се върже.

Ако искате да сте обективни съблюдавайте принципа "да чуем и другата страна". Иначе вредите на каузата, която защитавате.

На въпросите ти - не съм следил кой с колко идеализъм е градил структури по места и кой с колко идеализъм е напускал партията, защото не съм неин член. Може би защото от самото начало не съм хранил излишни илюзии към Сидеров, затова и не съм се разочаровал от неговите човешки и политически грешки така, както някои наивни идеалисти.

Ако погледнеш обаче изгонените и напусналите парламентарните групи на "Атака" в 40 и 41 НС, ще видиш, че с малки изключения люспите са компрометирани - разгледал съм случаите в детайли:
http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/NS40.php
http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/NS41.php#cleavage

Nacional-Radikal

Цитат на: bgpatriot - 16 Апр 2013, 00:04:35
Това че показвам как Петкан подвежда, не означава, че съм член на партия "Атака".
Просто не обичам манипулатори и лъжци.

Сидеров опровергава извъртените "анализи" на Велизар Енчев още на следващия ден, а виж какви ги пише Петкан и то доста време след опровержението. От 26 март до 9 април - достатъчно време за толкова активен колега да разбере, че е имало отговор. Ама не - дай да повтаряме през няколко дни манипулациите на Велизар Енчев - белким някой се върже.

Ако искате да сте обективни съблюдавайте принципа "да чуем и другата страна". Иначе вредите на каузата, която защитавате.

На въпросите ти - не съм следил кой с колко идеализъм е градил структури по места и кой с колко идеализъм е напускал партията, защото не съм неин член. Може би защото от самото начало не съм хранил излишни илюзии към Сидеров, затова и не съм се разочаровал от неговите човешки и политически грешки така, както някои наивни идеалисти.

Ако погледнеш обаче изгонените и напусналите парламентарните групи на "Атака" в 40 и 41 НС, ще видиш, че с малки изключения люспите са компрометирани - разгледал съм случаите в детайли:
http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/NS40.php
http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/NS41.php#cleavage

Незнам в какво се опитваш да убедиш съформниците,но по-голямо  недоразумение от русенският алкохолик и дясна ръка на Сидеров ,Чуколов има ли ???? Между другото същият този Чуколов предаде пък от своя страна човекът който го е довел в Атака,доведеният син на Сидеров,Митко Стоянов.Изобщо историите около тая партия още от зачеването й от кукловодите от Москва,респективно СКАТ,са достойни за латиноамерикански сериал.Виждал съм лично бивш депутат от Атака пиян до козирката пеещ руски романси...абе мани..цирка е ГОЛЕМ !
За национално могъща и социално справедлива България

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11405

Отговори: 81
Прегледи: 22437

Отговори: 10
Прегледи: 3000

Отговори: 18
Прегледи: 7119