• Welcome to Българският националистически форум.

Ще крепи ли ПП Атака на ГЕРБ правителството след изборите?

Започната от Петкан, 04 Апр 2013, 00:25:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Семо Мастиката

Цитат на: bgpatriot - 20 Апр 2013, 13:24:35
Какви са тези аргументи: "момченцето от детската градина се извинява, че другарчето го е излъгало"...
Ами значи в България има 1 678 641 излъгани "момченца". Ако така ще си говорим, то какво да кажем в такъв случай за менторите на Петкан - "момченцата" от СКАТ, които плачат, че са били лъгани в продължние на 4 години?
Нека все пак не забравяме, че момченцата от СКАТ, от тяхната си камбанария - Бургас, повече от две години не просто подкрепяха, а УПРАВЛЯВАХА с ГЕРБ и то не безусловно - получиха председателското място в общинския съвет и един куп мазни сделчици за имоти и окабеляване. Тогава, облажилият от тези сделчици Винкел, ухилен до уши тръбеше, че моделът в Бургас трябва да стане национален и ГЕРБ и Атака да управляват заедно. За едни може, а за други не може, дет' се вика.

п.п. Петкане, ти като агитираше родата да гласува за Пудела, информираше ли ги за миналото му с Мултигруп? Или за голите му снимки, на които обичаш да се любуваш? Щото те тия работи не са от вчера. Разочаровал си се заради подкрепата към ГЕРБ, хубаво, ама хайде довчерашните сидеровистки талибани недей излизайте с неща, за които самите вие сте си затваряли очите.

ПетканTopic starter

Здравей,драги Семо!
Радвам се,че си жив и здрав!
Когато аз и хиляди други агитираха за Сидеров,тогава и реч нямаше за меморандуми с Бойко Борисов,а се надявах,че работата му в "Мултигруп" го е научила да бъде не като господаря си,а честен и прям,ама...не стана.
Това,че някога съм се излъгал в почтеността на определен човек, винаги ме е карало да се срамувам и да изпитвам неудобство.
По отношение на Сидеров отдавна това е така.
Да,срамувам се,че Сидеров е българин,срамувам се,че бях измамен и съм го вкарал в НС през 2009г със своя вот.
А ти,още ли продължаваш да му вярваш?
Важното е това,човек да извлича поуки от случващото се и да не бъде партийна тухла.
...
...
Отдавна съм написал,че не ползвав тв източници за своя мироглед.
Само да попитам,с какво тв СКАТ е по-лоша от bTV?
Ad honores

bgpatriot

Цитат на: Петкан - 20 Апр 2013, 14:05:44
Мисля,че не си простак,bgpatriot и заради това дискутирам с тебе.

Не съм, но твоите метафори с такованата булка и фелациото много мязат на простащина...

Цитат на: Петкан - 20 Апр 2013, 14:17:44
Да,срамувам се,че Сидеров е българин,срамувам се,че бях измамен и съм го вкарал в НС през 2009г със своя вот.

Така си и мислех - поредният разочарован идеалист...
Аз навремето агитирах с призива, че Сидеров е Бай Ганю, но "Атака" е с най-смислената програма.

Ако не ми вярваш, мога да те запозная с хора, които съм агитирал така 2005 г.
Винаги съм твърдял - и сега го твърдя, че Сидеров не е по-"честен" от останалите ни политици, но покрай личните си интереси има желание да върши неща в полза на България.

Същото е със Слави Бинев и Валери Симеонов. Лошото и опасното при тях е, че приемат политиката за бизнес.

Не вменявай своите идеали на политици, защото ще бъдеш винаги разочарован и в крайна сметка ще мразиш всички, които си подкрепял и които са те "предали" защото са хора, а не ангелчета.

Семо Мастиката

Цитат на: Петкан - 20 Апр 2013, 14:17:44
Здравей,драги Семо!
Радвам се,че си жив и здрав!
Я недей да лъжеш. Да не би да ти мина желанието да чукаш трупове на сидеровисти?

Цитат на: bgpatriot - 20 Апр 2013, 15:06:42
Винаги съм твърдял - и сега го твърдя, че Сидеров не е по-"честен" от останалите ни политици, но покрай личните си интереси има желание да върши неща в полза на България.
Същото е със Слави Бинев и Валери Симеонов.
За Бинев сериозно си се объркал. На учредяването на ГОРД гостуваше представител на ДПС, в момента в листите му са водачите на институт "Помак" (крайно антибългарска организация, смятаща помаците за отделен етнос), дори в прав текст е заявявал, че не изключва коалиция с ДПС, стига да е срещу ГЕРБ (което, доколкото разбирам, е и позицията на наш Петкан). Интересното е, как всичко това не прави впечатление на СКАТ и покрай цялата караница с Атака успяха да запазят отлични отношения точно пък с Бинев.

ПетканTopic starter

Цитат на: Семо Мастиката - 20 Апр 2013, 15:41:13
Я недей да лъжеш. Да не би да ти мина желанието да чукаш трупове на сидеровисти?
За Бинев сериозно си се объркал. На учредяването на ГОРД гостуваше представител на ДПС, в момента в листите му са водачите на институт "Помак" (крайно антибългарска организация, смятаща помаците за отделен етнос), дори в прав текст е заявявал, че не изключва коалиция с ДПС, стига да е срещу ГЕРБ (което, доколкото разбирам, е и позицията на наш Петкан). Интересното е, как всичко това не прави впечатление на СКАТ и покрай цялата караница с Атака успяха да запазят отлични отношения точно пък с Бинев.
Да не би да ми предлагаш задникът си,Семо?
Ad honores

Семо Мастиката

Не бе, не бързай да точиш лиги. Просто до не толкова отдавна желаеше смъртта ми, че и да правиш туй-онуй с мен (и не само с мен) след нея, пък сега го подкара на "жив и здрав". Притесних се за теб, да не си зле със здравето? :-P

ПетканTopic starter

Цитат на: Семо Мастиката - 20 Апр 2013, 16:04:57
Не бе, не бързай да точиш лиги. Просто до не толкова отдавна желаеше смъртта ми, че и да правиш туй-онуй с мен (и не само с мен) след нея, пък сега го подкара на "жив и здрав". Притесних се за теб, да не си зле със здравето? :-P
Не се притеснявай,всичко е наред.Важното е това,че човек трябва да бъде великодушен.
Ако желаеш проба приживе,пиши ми на лични. :hi:
Що се  отнася до политическите ми предпочитания,мога да ти кажа,че дори Цветелин Кънчев вече е по-приемлив политически субект от Бойко Борисов и Волен Сидеров,които ги слагам на един кантар с Ахмед Доган по непригодността им за потребностите на българското общество,защото ако Кънчев излъже нещо,ще му е простено,ром е,но Борисов и Сидеров лъжат за двама роми,всеки поотделно и по свой собствен начин.
А се правят на българи,че и на националисти.
P.S.Голият шнур на Сидеров не съм го снимал аз,а ако снимките бяха мои,щеше да видиш голият му задник.
Ad honores

omerzen

Привет и от мен бай Семо!    :laugh-1:
Както вече писах - хубаво е че братята сидеровисти отново са сред нас.   
Цитат на: Семо Мастиката - 20 Апр 2013, 14:09:12
Винкел, ухилен до уши
Напомням че така наречения от теб "Винкел ухилен до уши" бургазлии не само че трябва да гласуват за него, ами един ден и паметник трябва да му вдигнат. Щото именно "Винкела ухилен до уши" и неговата телевизия СКАТ предотвратиха Бургас да бъде маркиран като ислямски град. Защото именно "Винкела" и СКАТ вдигнаха общественото мнение в града и заедно с бургазлии спряха строежите не на една, а на две джамии в града. Именно бургазлии и СКАТ спасиха красивия морски град от воя на имамите , от който вие софиянци с право се оплаквате и протестирате. В което цяла България ви подкрепя. Когато става въпрос за важни неща не бива да се делим на столица и провинция.
Още повече че София се пада дълбока провинция на морския бряг, на Варна и Бургас примерно.
Вярно е че за известно време Валери Симеонов бе председател на общинския съвет в Бургас. Вярно е че по това време по отношение на ГЕРБ нещата вървяха да кажем прилично. Но когато ГЕРБ се съюзиха с комунисти, седесари, турци, цигани и с каква ли още не толерастка паплач, тогава под давление на гербаджийска София ГЕРБ решиха да вдигнат джамиите в Бургас. Тогава Валери Симеонов заяви че общинския съвет се е превърнал в джамийско настоятелство и че той - Валери Симеонов не желае да е председател на джамийско настоятелство и си подаде оставката от преседателството на общинския съвет. Тогава бургазлии направиха инициативен комитет, проведоха се подписки сред гражданите и в крайна сметка вдигането на джамиите в града беше спряно. Да напомня на братята сидеровисти че точно по него време ГЕРБ имаха подкрепата на Сидеров.
Цитат на: bgpatriot - 20 Апр 2013, 13:24:35
Колега omerzen, ...................................... твоята изпълнена с яд ирония показва омраза
Я ...... ти пък от къде разбра че мразя сидеровистите. 
Няма такова нещо. Вярно е че понякога се отнасям с лека ирония към братята сидеровисти, но това не е омраза. В никакъв случай. 
Иронията не е към патриотичните чувства на братята, а за това че не искат да схванат че Сидеров злоупотребява с тяхното доверие.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

bgpatriot

omerzen, всеки политик злоупотребява с доверието на хората - никъде никой не изпълнява на 100 процента програмата си.

Това, което не разбирам е как може да се подкрепят частни партии като ГОРД и НФСБ (изключвам случаите, когато подкрепящият има личен интерес от подкрепата си). Партии, които са на практика фирми или корпорации, ще се грижат предимно за финансовия интерес на собственика, който е инвестирал в тях. Програмата на такива партии е само стока, с която се иска власт, но с която власт ще се връща инвестицията заедно със съответната печалба.

Журналистите от СКАТ са в директен конфликт на интереси, тъй като сега са на заплата при лидера на НФСБ, а агитират за партията на шефа си. Ако в бъдеще получат някъде пост, пак ще са в конфликт на интереси - като служители в частната телевизия СКАТ и като овластени членове на НФСБ. За да са морално чисти, те или трябва първо да напуснат СКАТ и след това да агитират за НФСБ, или СКАТ трябва да стане партийна телевизия.

Сравни с телевизия Алфа - по закон, като партийна телевизия, тя няма право да е на печалба, не може да излъчва реклами и заплатите на служителите се отчитат пред Сметната палата, тъй като трябва да са от приходите на партията. Т.е. журналистите в Алфа не са на заплата давана от частния бизнес на Волен Сидеров, а са по-скоро официално декларирани чиновници към партията.

Членският внос и субсидията на една партия зависят от обществената подкрепата за нея, т.е. от спазването на партийната програма (колкото и да е мощна една пропаганда, тя не може да се гради само на лъжи). Заплатите в частната фирма зависят от печалбата на шефа, която въобще не е нужно да се припокрива със спазването на партийната програма.

Семо Мастиката, Бинев от много отдавна се има с "бизнесмени" от ДПС, но навремето вдигаше църквички по малките населени места.
Какво да се прави обаче - "парите не миришат"...

omerzen

Дали журналистите от СКАТ ще напуснат СКАТ или няма да напуснат СКАТ си е тяхна работа.
Дали журналистите от АЛФА ще напуснат АЛФА или няма да напуснат АЛФА си е тяхна работа.
Кои журналисти ще назначи в СКАТ Валери Симеонов, и кои няма да назначи си е негова работа.
Кои журналисти ще назначи в АЛФА Волен Сидеров, и кои няма да назначи си е негова работа.
Какви заплати ще дава на своите журналисти Валери Симеонов си е негова работа.
Какви заплати ще дава на своите журналисти Волен Сидеров си е негова работа.
Между журналистите на СКАТ и АЛФА няма разлика щото и едните и другите зависят от заплатите дето им дават господата Симеонов и Сидеров.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

bgpatriot

omerzen, виж случая на Петкан, за да разбереш до какво води сляпата вяра и съответно сляпата защита на някого.

Така като си затваряш очите за конфликта на интереси на служителите от СКАТ, така сигурно се разсейваш и за злоупотребите на Валери Симеонов със служебното му положение на общински съветник (мога да дам примери ако искаш).

Цитат на: omerzen - 20 Апр 2013, 18:33:50
Дали журналистите от СКАТ ще напуснат СКАТ или няма да напуснат СКАТ си е тяхна работа.
Дали журналистите от АЛФА ще напуснат АЛФА или няма да напуснат АЛФА си е тяхна работа.
Кои журналисти ще назначи в СКАТ Валери Симеонов, и кои няма да назначи си е негова работа.
Кои журналисти ще назначи в АЛФА Волен Сидеров, и кои няма да назначи си е негова работа.

Пред закона служителите в Алфа са партийни служители за разлика от тези в СКАТ, така че не можеш да ги третираш еднакво.
Моралният жест, за който писах е принципен - или СКАТ да стане официално партийна телевизия (т.е. като Алфа), или активистите на НФСБ да напуснат частната телевизия на партийния си лидер.
Разбира се, нито едно от двете неща няма да стане, защото "това си е тяхна работа"...

Какви заплати ще дава на своите журналисти Валери Симеонов си е негова работа.

Но е търговска тайна, защото СКАТ е частна телевизия, а активистите на НФСБ са наемници във въпросната частна телевизия.

Какви заплати ще дава на своите журналисти Волен Сидеров си е негова работа.

Но Сметната палата следи въпросните заплати.

Между журналистите на СКАТ и АЛФА няма разлика щото и едните и другите зависят от заплатите дето им дават господата Симеонов и Сидеров.

Вече казах и ще повторя - Валери Симеонов инвестира лични средства и ще иска да си ги върне.
Заплатите в Алфа се плащат не от джоба на Волен Сидеров, а от касата на партия "Атака", т.е. от дарения, членски внос и субсидия.

Или ако мога да отговря накратко в твоя стил:
Дали Валери Симеонов ще върти далавери, докато е в Парламента, или няма да върти далавери, докато е в Параламента, си е негова работа.

Редактирано от модератор: Премахната реплика към вече изтрит постинг.

omerzen

Цитат на: bgpatriot - 21 Апр 2013, 22:17:40
omerzen, виж случая на Петкан, за да разбереш до какво води сляпата вяра и съответно сляпата защита на някого.
...

Благодаря за отговора на моята публикация. Все пак се искат труд и усилия.
Да не корим толкова колежката БЪЛГАРИЯ 681-ва. Ами объркало се е момичето. И без това е една от малкото дами тук.
Колкото до теб, съм впечатлен от твоите способности да преиначаваш нещата. Останах с впечатление че журналистите от тв. Алфа са извънземни от друга планета някъква .....
А истината е простичка и наложила се в живота и тя може да се напише в едно изречение - Всеки който получава заплата,  зависи от този който му дава заплата.
Още повече че журналистите от в-к Атака и телевизия СКАТ бяха едно цяло. Мнозина от тях пишеха във в-к Атака и участваха в телевизия СКАТ. И сега журналистите от телевизиите Алфа и СКАТ, и тези от вестниците Десант и Атака пишат и работят в една материя, национално-патриотичната. Сигурно пак ще кажеш - Едните са партийни служители а другите са часни служители. Ами нали в края на краищата който плаща той поръчва музиката!
Цитат на: bgpatriot - 21 Апр 2013, 22:17:40

Или ако мога да отговря накратко в твоя стил:
Дали Валери Симеонов ще върти далавери, докато е в Парламента, или няма да върти далавери, докато е в Параламента, си е негова работа.
Благодаря че дори и стил си ми измислил.
Тук вече малко пресилваш нещата. И поставяш коня пред каруцата.
Аз не знам дали Валери Симеонов ще върти далавери в Парламента или няма да върти далавери в Парламента, до като политическите далавери на Волен Сидеров в Парламента вече са се случили.

И най накрая , нямаш аргументи срещу тази моя публикация.
Цитат на: omerzen - 20 Апр 2013, 17:06:22
Напомням че така наречения от теб "Винкел ухилен до уши" бургазлии не само че трябва да гласуват за него, ами един ден и паметник трябва да му вдигнат. Щото именно "Винкела ухилен до уши" и неговата телевизия СКАТ предотвратиха Бургас да бъде маркиран като ислямски град. Защото именно "Винкела" и СКАТ вдигнаха общественото мнение в града и заедно с бургазлии спряха строежите не на една, а на две джамии в града. Именно бургазлии и СКАТ спасиха красивия морски град от воя на имамите , от който вие софиянци с право се оплаквате и протестирате. В което цяла България ви подкрепя. Когато става въпрос за важни неща не бива да се делим на столица и провинция.
Още повече че София се пада дълбока провинция на морския бряг, на Варна и Бургас примерно.
Вярно е че за известно време Валери Симеонов бе председател на общинския съвет в Бургас. Вярно е че по това време по отношение на ГЕРБ нещата вървяха да кажем прилично. Но когато ГЕРБ се съюзиха с комунисти, седесари, турци, цигани и с каква ли още не толерастка паплач, тогава под давление на гербаджийска София ГЕРБ решиха да вдигнат джамиите в Бургас. Тогава Валери Симеонов заяви че общинския съвет се е превърнал в джамийско настоятелство и че той - Валери Симеонов не желае да е председател на джамийско настоятелство и си подаде оставката от преседателството на общинския съвет. Тогава бургазлии направиха инициативен комитет, проведоха се подписки сред гражданите и в крайна сметка вдигането на джамиите в града беше спряно. Да напомня на братята сидеровисти че точно по него време ГЕРБ имаха подкрепата на Сидеров.

ПетканTopic starter

omerzen,форумът е обект на предизборна атака от "братята-сидеровисти",които се опитват да внушават,че говното не мирише.
Обърни внимание,че пишат само в този раздел,а друго не ги интересува.
Ad honores

bgpatriot

Петкане, точно ти ли ще критикуваш за партийна пропаганда - с твоите анти-"Атака" или про-НФСБ коментари, като почти всички твои цитати са от Десант или СКАТ. Последните ми мнения са в тази тема, защото тук ми отговаряте, а се включих заради твоите манипулации - иди в началото да си ги припомниш...

omerzen, опитай да вникнеш в смисъла на това, което пиша, вместо да се стремиш да ми противоречиш на всяка цена.

Разликата между едните и другите партийни служители е в това кои зависят от личните финанси на партийния си лидер. Навремето Валери Симеонов не беше партиен лидер - тогава телевизия СКАТ беше трибуна на лидера на "Атака", но Сидеров не плащаше заплатите на журналистите в телевизията. Вестник "Атака", както и телевизия Алфа, от самото си създаване са партийни медии - без реклами и печалба, на издръжка на партията и проверявани от Сметната палата.

Отиди тук:
http://www.bulnao.government.bg/index.php?p=92
и свали одитния доклад за партия "Атака" - там ще видиш включени и партийните медии.
Одитът заедно с неговите приложения (одитни доказателства) е много по-детайлен, но докладът на Сметната палата, който е резюме на одита, е достатъчен да се види, че над партия "Атака" и нейните медии има контрол. За разлика от тях над частните фирми на Валери Симеонов и неговите медии няма как да има - те не са партийни.

Знам, че Валери Симеонов е правил полезни неща - не отричам, че има патриотични нагласи.
Понеже сега ме предизвикваш да вадя кирливите му ризи - добре, нека бъде по твоему...

Пишеш за джамии - дай да видим какво става с джамията в квартал "Победа":

Към края на видеото тук Валери Симеонов признава, че фирмата, която трябва да събори джамията е "наша":

Тук се вижда, че година по-късно, въпреки добре звучащите докладни записки на общинските съветници от НФСБ, джамията не е пипната от "нашата" фирма, като почти партийната телевизия СКАТ вече не говори за събаряне:

Ето малко примери за злоупотребите със служебно положение на милионера Валери Симеонов  в полза на частните му интереси:

ПетканTopic starter

Цитат"Петкане, точно ти ли ще критикуваш за партийна пропаганда - с твоите анти-"Атака" или про-НФСБ коментари, като почти всички твои цитати са от Десант или СКАТ. Последните ми мнения са в тази тема, защото тук ми отговаряте, а се включих заради твоите манипулации - иди в началото да си ги припомниш..."(цит.bgpatriot)
Цитираният от bgpatriot вестник не ме интересува,а заклеймяването на моите коментари е типично в стила на сидеровистката демагогия,наследена от БСП/БКП.
В първите месеци на "промените" в-к "Свободин народ" на БСДП на д-р Дертлиев стигна 300-хиляден тираж. Уплашени, БСП/БКП създадоха набързо в-к ДЕМОКРАЦИЯ и калесаха Болен Сидеров за гл.редактор....Как да не са заедно сега? После БСП създаде още 5 "социалистически" социалдемокрации...Стар комунистически трик.
Социалните и иконономически предизборни общения на ПП Атака и БСП/БКП  са правени по един калъп,като се акцентира на това,как отнякъде ще се вземат пари и ще увеличат пенсии и заплати.
В цирка захарният памук на клечка е добре продавана стока,а преди избори приказките за увеличаването на доходи и намаляването на данъци играят ролята на сладката илюзия.
Сидеров няма с кой друг да реализира икономическата си програма по тази причина,че ГЕРБ,т.е. възможният му партньор има други виждания за правенето на политика,а ПП Атака няма да има мнозинството,че да състави самостоятелно правителство и да изпълни обещанията си.
Остава им възможността за следизборен съюз с БСП поради сходимостта в левите популистки идеи за одържавяване и изгонване на чуждите инвеститори.
Интересно гъделичкащи слуха на наивниците обещания,които по своята същност са нереални и неизпълними.
С нетърпение очаквам резултатите от изборите и действията на Сидеров,който в момента пее своята лебедова песен,поради неспособността на неговата партия да бъде припозната от икономически активните българи и българския среден и малък бизнес.
Приятен ден и спорна работа,колеги!
Ad honores

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11411

Отговори: 0
Прегледи: 1940

Отговори: 7
Прегледи: 3460

Отговори: 88
Прегледи: 18285