• Welcome to Българският националистически форум.

Това е БГ...

Започната от Lqqchinko, 24 Май 2007, 11:38:15

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LqqchinkoTopic starter

Ето как се живее във БГ!
Сега ще разкажа на кратко вчера какво ми се случи.
Значи пребирам се от един фр,това става некъде към девет часа.
Как си върва и крача като прусаски войник(крачка метър на метър :-P)и срещу мен двама мангали(да ги е*а в майката).Спират се до мен и ми викат да си дам гсм и пари ако имам,аз и викам че няма да им дам нищо...единия ме бутна на земята а др тръгна ми бърка в джобовете да ама не,станах аз и кат фраснах единия и го бутнах на земята(как ма боли ръката ама кво се прави)др изяде неколко ритници...та децата избягаха а пък аз си тръгнах,като първия пич!Нищо не ми зеха :eusa_naughty: ;)
Та мисълта ми е че няма нищо сигорно в тази страна!Един ден излизаш сутринта а вечерта те пребират с човал!  :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim:
П.П.Малко ме боли ръката,затова се извинявам
ако има грешки!
"Не прекъсвай врага си, когато греши."

Борисъ

Ако ще пишеш в националистически форум най-малкото,което е спазвай правописните норми.А английските боклуци,които използваш в речта си,поне за пред хората във форума ги спести.

Der Sturmer

Браво! :eusa_clap: Не трябва да им се даваме без бой на мангалите!И аз съм попадал в такива ситуации.Макар,че като се замисля,кой ли Българин не са опитвали да го ограбят тези боклуци.

LqqchinkoTopic starter

Цитат на: Борис - 24 Май 2007, 17:09:15
Ако ще пишеш в националистически форум най-малкото,което е спазвай правописните норми.А английските боклуци,които използваш в речта си,поне за пред хората във форума ги спести.

Казах,че ме боли раката и едвам пиша ! ! !
Пък това е свободен форум и мога да изказвам мнение ! ! !

Инжинер Донев

за кво се заяждате - нали всички сме българи - НЕ ГОНЕТЕ И МАЛКОТО БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ. ;)

LqqchinkoTopic starter

Цитат на: ташко-фадромата - 27 Май 2007, 18:05:06
за кво се заяждате - нали всички сме българи - НЕ ГОНЕТЕ И МАЛКОТО БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ. ;)

Браво Истински БЪЛГАРИН  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_shhh:

Tangru

Цитат на: Der Sturmer - 24 Май 2007, 19:32:13
Браво! :eusa_clap: Не трябва да им се даваме без бой на мангалите!И аз съм попадал в такива ситуации.Макар,че като се замисля,кой ли Българин не са опитвали да го ограбят тези боклуци.

Какво значи да не се даваме - това все пак се разиграва в България!  Кой, на кого, трябва да се даде?
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предположим'

Терънс МакКена

Similar topics (2)

Отговори: 8
Прегледи: 3072