• Welcome to Българският националистически форум.

АТАКА разкри кражба на европари в Петрич

Започната от Индивидуалист, 08 Дек 2007, 13:30:39

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИндивидуалистTopic starter

Около половин милион евро, дадени за възстановяване на Самуиловата крепост, са потънали в джобовете на бивши общинари

Кражба на пари от еврофондовете разкриха общинските съветници от АТАКА в Петрич. Стотици хиляди евро, дадени за възстановяването на парк-музей Самуиловата крепост в града, са потънали в джобовете на бивши общинари, твърди общинският съветник от АТАКА и областен координатор на националистите Огнян Тетимов. Проектът е направен с 233 000 евро, отпуснати по програма ФАР на ЕС, а 32 000 евро са съфинансиране от община Петрич. Наша проверка, съвместно с експерти установи, че целият ремонт струва не повече от 80 000 лева, обяви Тетимов. Останалите - почти половин милион лева просто са потънали в джобовете на бившите управници, допълни общинският съветник. С тези пари всъщност бяха платени местните избори в Петрич, допълни националистът.
Музеят беше открит грандиозно преди дни, като на събитието са дошли и гости от Македония, тъй като той е част от проект за трансгранично сътрудничество с община Струмица, Македония.
Това, което прави впечатление е, че ремонтът е просто един камуфлаж, разказа Огнян Тетимов. Около музея са наредени лампи, които обаче не са свързани с електрическата мрежа в града и не светят, а просто си стоят. Сложени са стари ламарини, боядисани, за да приличат на медни. Външната мазилка е направена от гипс и от влагата вече се руши.
Обществената поръчка за ремонта на парка е била спечелена от бивш общински съветник, който си назначил фирма подизпълнител. Ще сезираме както българската прокуратура за кражбата на тези пари, така и Европейската служба за борба с измамите - ОЛАФ, обяви категорично Огнян Тетимов, който е и председател на общинската комисия по обществен ред и контрол. В момента съветниците на АТАКА подготвят необходимата документация, която ще бъде изпратена в Европейската комисия.
В ЕС трябва да знаят какво се случва с парите, които ни дават, обясни националистът. Според Тетимов 80% от парите от еврофондовете най-вероятно ще бъдат потънат в нечии джобове, вместо да отидат по предназначение.

03.12.в-к Атака
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Кожодера

Според БНС това не е вярно,общинския съветник от АТАКА лъже,нали?

Пламен Пасков

Цитат на: Кожодера - 09 Дек 2007, 13:18:50
Според БНС това не е вярно,общинския съветник от АТАКА лъже,нали?
Не знам дали този общински съветник лъже. Знам, че Волен и негови депутати лъжат редовно, без да се стесняват, а второто име на форума ви е "Двойни стандарти".
Защо да не лъже и общинския ви съветник?

Пасков,ние откъде да сме сигурни,че и ти не лъжеш редовно бе?
:o :o :o ??? ??? ???
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Исперих

Пасков за много от нещата, които написа даде и доказателства, така че и да тича срещу лъжеца сидеров пак не може да го стигне. :eusa_naughty:
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Навсякъде в живота има по един,който претендира че разбира от всичко.Тук във форума май това е Пасков.ако нещо не ви е ясно питайте Пасков,който обикаля Европа в последно време както разбирам от него,
аз го питам,ще се прибере ли в България да се бори със злото тук,а не от разстояние да дава акъл на всички тук? последно време виждам че е руски путински националист ,другото бледнее нещо.
Исперих ти Пасков познаваш ли го?

Пламен Пасков

Цитат на: Индивидуалист - 11 Дек 2007, 14:54:17
Навсякъде в живота има по един,който претендира че разбира от всичко.Тук във форума май това е Пасков.ако нещо не ви е ясно питайте Пасков,който обикаля Европа в последно време както разбирам от него,
аз го питам,ще се прибере ли в България да се бори със злото тук,а не от разстояние да дава акъл на всички тук? последно време виждам че е руски путински националист ,другото бледнее нещо.
Исперих ти Пасков познаваш ли го?
Не знам какъв ви е проблема.
такива претенции не съм издигал. Така че няма защо да ми слагате такива думи или позиции в устата. говорете за себе си, аз говоря за себе си от какво разбирам и какво мисля.
Аз си идвам много често в България и малко под половината от времето си прекарвам именно в Родината си. Кога ще се прибера за постоянно и за какво и с кого ще се боря, оставете ме сам да реша. Аз не ви уча какво да правите с вашия живот, какво да си слагате в тенджерата за ядене и в какво да вярвате.
А колко съм руски путински националист...омръзна ми от клишета и квалификации, които чули-недочули, разбрали-недоразбрали умират да закачат на хората по форумите.
Когато някой лисва една кофа помия върху някой или нещо, при това, без да го познава или без да има реална информация за това нещо, аз просто казвам, че преди да се очерня, трябва да се запознаете с това нещо, в конкретния случай - с Путин и Русия под управлението на Путин, и след това да ръсите мозък и "дълбокомисленни" изводи.
Аз живея на мястото на събитието и имам повече право от повечето от вас да изразявам мнение по този въпрос, но не го правя толкова категорично, колкото хора, които са чували или чели за Русия и Путин само от медиите, подконтролни на враговете му, които са същите врагове и на България, въпреки, че носят български етикети.
Който има уши, да слуша, който има очи, да гледа, който има глава, да мисли и да разбира.
Че отново се сещам за пророк Йезекиил.

Ако много ви интересува биографията ми, мога да ви изпратя резюмето си на 3 езика: руски, френски и английски. Моите данни са най-прозрачните и проверяемите във форумите, и аз, за разлика от повечето анонимници като вас, съм с публичните си и проверяеми данни, вкл. и с фотографията си. Напишете в която си искате търсачка Пламен Панайотов Пасков и ще получите достатъчно информация, надявам се. Но да пиша мемоари  специално за вас, или да правя нови блогове - нямам време, и не виждам смисъл. Не ви познавам.

MAGADAN

Стига се чепкахте бре. Ще предложа на Императора да отвори рубрика ДАРАК.

За кражбите в Петрич - не само по проекта Самуилова крепост - се знае отдавна. Това, че разкритията на съветниците от Атака и БНС висят във въздуха си е проблем на тези партии - така са се поставили.

Пасков,вече се получава абсурдно когато започвате да плюете по Сидеров,повече отколкото срещу всеки друг.политиката не е църква брат, плюхте,плюхте стига толкова де.Ако не беше Сидеров,даже и тук нямаше да пишем сега.Дайте да търсим взаимодействие с цел разбирателство и обединение,нещо което сега изглежда невъзможно,но да гледаме на него с вяра.Библията не е само пророк Езекиил, а и доста други обхваща нали?
Тя казва,че ходим с вяра а не с виждане.Библията дава всичко,което е необходимо за живота,както съвет така и конкретно действие нали?Дайте оттам да започнем и да спрем с хулите и плюнките.На мястото на Сидеров как би се чувствал всеки един от нас?
Какво е виновен,че примерно някой като Цвета взела и се коалирала с гуцанчо във Варна например И Т.Н И ТН.
Библията и отношението ни към Бога и помежду ни да е основата ,върху която да стъпим,защото основата е Христос и никой не може да положи казва Тя друга основа,освен тази която е ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНА ---ХРИСТОС
Петър като пита Исус до колко пъти да прощава какво му каза Исус-не ти казвам Петре до седем пъти да прощаваш ,А ПО 77 ПЪТИ ПО СЕДЕМ...
БЕЗ ПРОШКА НЯМА ХРИСТИЯНСТВО,МОЖЕ И ПО-ДОБРЕ ОТ МЕНЕ ДА ГО ЗНАЕШ.
извини ме ако съм те засегнал,просто няколко дни се подразних за проруските ти публикации -това е.
Винаги иначе съм те чел с внимание.

Исперих

Цитат на: Индивидуалист - 12 Дек 2007, 14:49:56
Пасков,вече се получава абсурдно когато започвате да плюете по Сидеров,повече отколкото срещу всеки друг.политиката не е църква брат, плюхте,плюхте стига толкова де.Ако не беше Сидеров,даже и тук нямаше да пишем сега.Дайте да търсим взаимодействие с цел разбирателство и обединение,нещо което сега изглежда невъзможно,но да гледаме на него с вяра.Библията не е само пророк Езекиил, а и доста други обхваща нали?
Тя казва,че ходим с вяра а не с виждане.Библията дава всичко,което е необходимо за живота,както съвет така и конкретно действие нали?Дайте оттам да започнем и да спрем с хулите и плюнките.На мястото на Сидеров как би се чувствал всеки един от нас?
Какво е виновен,че примерно някой като Цвета взела и се коалирала с гуцанчо във Варна например И Т.Н И ТН.
Библията и отношението ни към Бога и помежду ни да е основата ,върху която да стъпим,защото основата е Христос и никой не може да положи казва Тя друга основа,освен тази която е ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНА ---ХРИСТОС
Петър като пита Исус до колко пъти да прощава какво му каза Исус-не ти казвам Петре до седем пъти да прощаваш ,А ПО 77 ПЪТИ ПО СЕДЕМ...
извини ме ако съм те засегнал,просто няколко дни се подразних за проруските ти публикации -това е.

Какво ще ти отговори Пасков си е негова работа, но аз не мога да се сдържа да не взема отношение във връзка с дълбоко погрешните ти разсъждения.
Надявам се, тук да няма марионетки подобно на марионетката сидеров, така че не бери грижа как би се чувствал един от нас на неговото място. Кой ги нареди, ако не сидеров всички утрепки в атака, че пледираш за неговата невинност?!  За мен сидеров е по-виновен от всички други политици, защото аз на тях никога не съм им вярвал, а на него повярвах. Не е вярно, че сидеров предаде идеята, защото никога не я е изповядвал. Той предаде всички нас - тези които му повярвахме. На учредителното събрание на атака каза: "Не ми вярвайте! Проверявайте ме!" Сещаш ли се сега след като знаем всички простотии които се случиха в атака, колко цинично звучат тези думи в ушите на просветените. Не ти ли стана ясно, че в атака останаха само нареждачи, ченгета, мутри, педофили и олигофрени?! С кой ще се обединяваш от там? :-[
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Пламен Пасков

Цитат на: Индивидуалист - 12 Дек 2007, 14:49:56
Аз имам други понятия за плюене.
За мен плюене е това, което практикува калоян Христов, учудващо толериран от иначе принципния Администратор: хули и обиди, квалификации, като принципа е импотентността по отношение на аргументите да се компенсира със силата на крясъци и оскърбления, даже сквернословия.
това е плюене за мен.
Когато става дума за моето отношение към Сидеров, аз използвам думи, които са следствие на реално проведена от него политика, действия, бездействия, измами, двойни стандарти, шуробаджанащина, клетвопрестъпничество, които се разминават диаметрално от заявленията, обещанията, клетвите, с една дума, от всичко това, което представляваше неговата част от общественния договор, на базата на което ние му делегирахме доверието си и го овластихме с нашите гласове. Ние нашата част на сделката я изпълнихме и даже цената я платихме: много хора бяха заплашвани, бити, колите и къщите им бяха палени, трошени, беше и вероятно за някои продължава да се упражнява тормоз, заради политическите им убеждения.
С Волен Сидеров обаче, след като взе нашия политически ресурс, който го вкара в Парламента, а после и в Европарламента, се наблюдава едно откровенно мошенничество, високомерно неглижиране и даже презрение по отношение на тези, чиито интереси обеща да защитва и които всъщност го направиха това, което е днес.
Защото каквото и да си говорим, професионалния, моралния и концептуалния му път от началото на 90-те досега е толкова лъкатушещ, че и за непросветения става ясно, че този човек просто години наред е търсил конюнктурна пазарна ниша в политиката и най-накрая по силата на обстоятелствата и насочен от твърдата ръка на неизвестните за някои и добре известните на други поръчители и господари най-накрая беше изстрелян с помощта на ракетата-носител СКАТ, която пък от своя страна е захранвана с финансовото гориво на друга ракета-носител: ЛУКОЙЛ.
Странно защо всички забравят (ако знаят) че на същата ракета носител (ЛУКОЙЛ) получават изкуственно финансово дишане и имат тясно преплетени корпоративни и лични интереси лицето Ахмед Демир Доган и терористичната му организация ДПС. Волен го знае много добре и много преди нас, но някак си това не го смущава силно. За пред нас вика и кряска, кълне ДПС (преди, последните месеци е силно притихнал, ако сте забелязали), но зад кулисите се проточва предложението на Доган да му кумува в Кърджали на сватбата с чародейката Капка, за пряко финансиране на Атака от ДПС (когато се атакуваха редакции, но под съд за клевета никой не е даден и никой не е осъден), неговите заместници пряко лобират по структурите за поемане на ръководни длъжности от хора на ДПС (Своге, Дупница, Козлудуй, други градове...), а ДПС родиха крилатата фраза, че няма по-евтина и по-ефективна PR  кампания за тях от Атака.
Защо, според вас?
Това плюене ли е, или този измамник си е за разобличение?

Апропо, по отношение на прошката и християнството: Прошка има, когато има признание и разкаяние, и то искренно. А при самовлюбения сребролюбец и безпардонен службогонец Волен Сидеров такова нещо няма даже и в помен.
Така че, бройте ме за лош християнин, какъвто всъщност съм, и приемете, че на днешен ден не виждам какво може да се прощава на Волен, когато България и светът на българите загива пред очите ми, като кошмарен сън, който се случва наяве, и то от години вече.

Пасков, аз не претендирам да сьм обрaзцов християнин, нали обсъждаме и разговаряме тук.
Промяната в Сидеров и в Атака,която не очаквахме,според мен е резултат от заплахите, само да помислим как бихме се чувствали ние всеки един поотделно тук,ако е заплашен най-скъпото- животът ни,и  ако са заплашени нашите най-близки от семейството,жена,деца, родители . За това мислим ли?

Пламен Пасков

Цитат на: Индивидуалист - 17 Дек 2007, 16:07:42
Пасков, аз не претендирам да сьм обрaзцов християнин, нали обсъждаме и разговаряме тук.
Промяната в Сидеров и в Атака,която не очаквахме,според мен е резултат от заплахите, само да помислим как бихме се чувствали ние всеки един поотделно тук,ако е заплашен най-скъпото- животът ни,и  ако са заплашени нашите най-близки от семейството,жена,деца, родители . За това мислим ли?
Ако това беше от страх за живота му, да го разбере човек. на всеки животът му е мил. Но достойното в такъв случай беше да каже: "Аз бях дотук!"
Има много елегантни начини да бъде направено това даже и без да си признава, че са го уплашили: Да свика едно нормално събрание именно по Устава на организацията си, и тогава хората щяха с критика и сами да си го свалят и нов да изберат, а него да го направят почетен Председател или нещо друго, което би му подхождало (говорител, PR отгвоорник и т.н.)
Но той направи обратното: изгони всички качественни, чисти и активни и пусна порои мътноводни рибари (особенно на последните избори), които освен конюнктурен келепирджийски интерес нямат нищо друго в мотивацията. Заслугите им се изчерпват с пари под масата или направо на масата: хората писаха, че имало установена цена за кандидатите за кметове и общински съветници на Атака, за да попаднат в листите.
Аз вече споделям мнението на хората, че проомяна в Сидеров няма и е нямало. Имало е добре изиграно театрално представление със средствата на журналистиката, рекламата, с впрягане на значителен медиен и рекламен ресурс...плюс "откровението" Слави Бинев.
Волен забрави, или не е предполагал, че когато на учредителното събрание викаше разпалено: "Не ми вярвайте - проверявайте ме!" Хората ще го вземат присърце това предложение и маските му ще падат една след друга.
Той, освен клетвопрестъпник, не е и мъжко момче и не държи на думата си...това вече и лично аз мога да кожа на базата на собствен опит, защото на мен ми обеща нещо важно, което не направи.
В резултат на което от 9000 гласа на миналите избори в Димитровград на тези взеха под 1800. За България и другите райони графиките ги има във форума.
Почувствайте разликата, както се казва.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11408

Отговори: 23
Прегледи: 8751

Отговори: 11
Прегледи: 5020

Отговори: 0
Прегледи: 1642