• Welcome to Българският националистически форум.

Анкета за националистическите партии в България

Започната от Краен националист, 14 Дек 2007, 14:18:55

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

На коя националистическа партия симпатизирате:

АТАКА
11 (14.9%)
ВМРО-БНД
5 (6.8%)
ВМРО-НИЕ
3 (4.1%)
БНРП
5 (6.8%)
БНС
9 (12.2%)
НФСБ
11 (14.9%)
Няма още истинска, по-крайна
10 (13.5%)
Няма я тука
6 (8.1%)
На нито една (аз съм независим националист)
14 (18.9%)

Общ брой гласове: 74

Центурион

Цитат на: Vanadis - 17 Дек 2007, 22:27:43
АТАКА и ВМРО бих казал аз, за съжаление и двете имат и предимства и недостатъци. Принципно призовавам към пълно обединение на всички националисти в България.

Именно...заставам зад това мнение.

Краен националистTopic starter

Да и ако се обединят ще докажат че мислят за бьлгарите и Бьлгария.

Но аз не мисля че от тези партии някоя ще по-крайна и ще мисли само за бьлгарите. :eusa_naughty:

Няма ли още гласове по тази тема.

Инжинер Донев

АТАКА  14 (40%)
ВМРО  3 (8.6%)
ГВАРДИЯ  6 (17.1%)
БНРП  2 (5.7%)
Няма още истинска, по крайна  8 (22.9%)
Няма я тука  2 (5.7%)

Общ брой гласове: 35

Тази статистика донякъде доказва че този форум е посещават от най разнообразни хора, обединени от каузата България и гласа на всеки се чува без цензура!
Само така!

club28

---- за всички без БНРП.вмро отдавна показаха,че не са националисти и аз дори не ги броя в това число към националистическите партиии,като замисъл гвардия не е лошо нещо но с това раководство за нищо не стават,а и те гледат да се слагат на всички,Ха та ка пък лично за мен са позор за национализма в България истина е,че има много свестни хора в нея но за съжеление рибата се вмирисва откъм главата,но се чудя как може хората да имат доверие на човек които се слагаше на ,сдс и ндсв които пишеше статии срещу национализма,как може да вярвате на партия която викаше срещу турци и цигани в началото и след това клекнаха почнаха да подкрепят хора на дпс на бсп,да правят договори за етнически мир и толерантност точно с тези хора които плюеха.От всички тези партии остава само една истинската Българската партия макар и в застои поне тя не е изменила на принципите си през всичките тези години и това е БНРП. :)

Metoman_88

Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Инжинер Донев

воините не са партия(и хвала на Тангра че не са)

Кожодера

Цитат на: club28 - 23 Дек 2007, 15:13:13
Ха та ка пък лично за мен са позор за национализма в България

Трифончо, нали се сещаш, че ако спрем и ние да ви помагаме, умирате в кофите!

club28

Цитат на: Кожодера - 23 Дек 2007, 19:13:46
Цитат на: club28 - 23 Дек 2007, 15:13:13
Ха та ка пък лично за мен са позор за национализма в България

Трифончо, нали се сещаш, че ако спрем и ние да ви помагаме, умирате в кофите!
На мен помогнал ли си с нещ?И кое е това  ние което казваш,защото аз говоря всичко от мое име,а работите за атака не знам сигорен съм,че далбоко в теб знаеш,че това което казвам е истина.

club28

http://news.ibox.bg/news/id_514312029

Доста интересни неща пише тука,един от учасниците даже пише и във форума,нека да чуем неговото мнение. ;D

Трънски

Да спрем изчезването на хората от Западните покрайнини

Kondolov

ВМРО!!!!!Но искам да се обърна към Клуб 28.Приятелю,когато ВМРО отстояваше националните интереси,когато беше в първите редици срещу милиционерите,питамте каде бяха другите.ВМРО винаги е отстоявала националните интереси и се е борила за развитие на България.Когато говориш против някого,първо го опознай.Аз,лично,за себе си мога да кажа,за мен единствената национална /патриотична/организация е ВМРО.За другите партии ,много неща не ми харесват в тях ,Но уважавам чувствата и симпатите на членовете им.А имам и много приятели от другите национални формации.Трябва ли да ги плювам или ругая примерно заради Валери Симионов или Волен,НЕ,това е недопостимо.Защото,ще преинача думите на Хр.Ботев"вярваме в единни светъл национализъм поправител на недъзите на  обществото ни.Да живеи България.
Единство и сила.

club28

Цитат на: kondolov - 27 Дек 2007, 17:32:06
ВМРО!!!!!Но искам да се обърна към Клуб 28.Приятелю,когато ВМРО отстояваше националните интереси,когато беше в първите редици срещу милиционерите,питамте каде бяха другите.ВМРО винаги е отстоявала националните интереси и се е борила за развитие на България.Когато говориш против някого,първо го опознай.Аз,лично,за себе си мога да кажа,за мен единствената национална /патриотична/организация е ВМРО.За другите партии ,много неща не ми харесват в тях ,Но уважавам чувствата и симпатите на членовете им.А имам и много приятели от другите национални формации.Трябва ли да ги плювам или ругая примерно заради Валери Симионов или Волен,НЕ,това е недопостимо.Защото,ще преинача думите на Хр.Ботев"вярваме в единни светъл национализъм поправител на недъзите на  обществото ни.Да живеи България.

Човече в тези парти които казах има доста свястни хора не го отричам,но ако ми кажеш,че на вмро ракодството е съставено от националисти не знам,а за хората които ти каза не мога да ги коментирам защото не ги познавам но "другаря" волен сидеров мисля,че е показал достатачно за да може да го коментираме :)

Metoman_88

Цитат на: club28 - 27 Дек 2007, 18:22:09
Човече в тези парти които казах има доста свястни хора не го отричам,но ако ми кажеш,че на вмро ракодството е съставено от националисти не знам,а за хората които ти каза не мога да ги коментирам защото не ги познавам но "другаря" волен сидеров мисля,че е показал достатачно за да може да го коментираме :)

Може и на Каракачанов да викаш "другарю"........
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Mateq

Засега на ПП АТАКА, въпреки простотиите с педофилство, педерсатии, коалиции с турци и т.н. :) Все още имам вяра
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Similar topics (5)

Отговори: 53
Прегледи: 19216

Отговори: 15
Прегледи: 5624

Отговори: 2
Прегледи: 2950

Отговори: 26
Прегледи: 7777