• Welcome to Българският националистически форум.

АТАКА не подкрепи Хърватия за НАТО. Защо?

Започната от Огражден, 25 Окт 2008, 12:13:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ОгражденTopic starter

ЦитатВъпреки негативното отношение на депутатите от "Атака" те гласуваха "въздържал се" за ратификацията на протоколите за присъединяване на Хърватия към НАТО.

Какво има "Атака" срещу членството на Хърватия в НАТО? Ако някой може да ми отговори - да го направи. До тогава ще смятам, че това е поредното доказателство, че "Атака" е просръбска платена партия, чиято цел е да обслужва не българските интереси, а тези на Белград! Всяко гласуване на тази партия е дирижирано от сръбските служби и, в конкретния случай, е реакция на напредъка на Хърватия, на фона на затъналата в собствените си мизерии жалка Сърбия!
Нека някой ми обясни - защо не съм прав!

Александър

ЦитатАТАКА не подкрепи Хърватия за НАТО. Защо?

Цитат на: Огражден - 25 Окт 2008, 12:13:00
"Атака" е просръбска платена партия, чиято цел е да обслужва не българските интереси, а тези на Белград!

:icon_rolleyes:  :)

Така бих ти отговорил.
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Искандер

А защо Атака трябва да подкрепя членството на която и да било държава в терористичната организация НАТО. Членството на България в същата тази организация не ни прави чест, пък и какво добро ни е донесло това членство? Освен, че ни постави с подчинено положение на САЩ, които скоро ще открият военни бази тук, съвсем безплатно, което може само да ни навреди. Навсякъде по света американските бази са предпочитан обект за терористични атаки, някой ако си мисли, че у нас ще е различно - много греши.

Национална
Американска
Терористична
Организация
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

АТАКА В МРАКА

Цитат на: Сам съм, други няма! - 25 Окт 2008, 15:24:48
А защо Атака трябва да подкрепя членството на която и да било държава в терористичната организация НАТО. Членството на България в същата тази организация не ни прави чест, пък и какво добро ни е донесло това членство? Освен, че ни постави с подчинено положение на САЩ, които скоро ще открият военни бази тук, съвсем безплатно, което може само да ни навреди. Навсякъде по света американските бази са предпочитан обект за терористични атаки, някой ако си мисли, че у нас ще е различно - много греши.

Национална
Американска
Терористична
Организация

подкрепям на 100%!

... то НАТО и без това търпи поражения в Ирак и Афганистан: Крайно време е да излезем от ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, щото ние ще го отнесем от ВОЙНИТЕ НА ПРОРОКА -  и сами ще сме си виновни: нямаме работа нито в НАТО, нито в Ирак и Афганистан  8) 8) 8)
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

ОгражденTopic starter

Да - прави сте. При евентуална война братятя сърби ще ни подкрепят, нали?  :-[ :lol:

Death angel

Цитат на: Сам съм, други няма! - 25 Окт 2008, 15:24:48
А защо Атака трябва да подкрепя членството на която и да било държава в терористичната организация НАТО. Членството на България в същата тази организация не ни прави чест ...
К'ва чест !? К'ви пет лева !?  :eusa_naughty:
Националистите трябва да си гледаме националния интерес и толкоз !  ;D
Всичко друго е комунистическа пропаганда !
  :devil:  :devil:  :devil:
Не падай духом, където ти падне !

samvoin

Ами "Атака" без да иска, в олигофренията си е направила чудесна услуга на Хърватска!...
Би трябвало да и е благодарна, че е още независима ако искането на "Атака" мине и няма да разформирова народната си армия, като нас...
Бих им завидял, макар благодорно... ::)
Искрено завиждам на страните, все още не влезнали в НАТО и ЕС!...И непоробениот МВФ...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

elemak

НАТО си е живо национално унижение. А в случая сьрбомангалските слуги ,,Атака'' си правят предизбурна реклама на гьрба на общонационалната трагедия

samvoin

Само че е интересното друго, че Сидеров ужким 2005 освен всичко останало, лъжеше че е и против членството на България в НАТО?Сега явно от загриженост за бъдещето на НАТО, освен на новото СССР с център Брюксел, "Атака" гласува по-този начин, или Бог знае защо? :-[
Интересно какви са мотивите им, въобще да заемат становище по-тази тема?И какво биха били мотивите, на една истинска патриотична и националистическа партия?
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

elemak

Нищо ново за Сидеров все пак някога бе и един от сьздателите на защита правата на човека а пьк до скоро се правеше на техен враг  а на Чифутина Паси преди му лижеше подметките за да хване кокала

samvoin

То и Първанов като беше "опозиция" на Костов, ужким беше "против НАТО" и дори скептичен към ЕС.Ама я вижте сега?... ::)
А Сидеров е заклет защитник на Доган през 1991.А относно това че е бил в НДЗЧП на Илия Минев, не говори лошо според мен, ако е бил там.
Това дружество въобще не трябва да се бърка с ДПС и Доган, както и с дубликата му на Румен Воденичаров!Защото Илия Минев и български националист!...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

elemak

Тази прилика си е живо доказателство за това колко долен пумяр е

Франкист

и аз не виждам смисъл да се подкрепя която и да било държава да членува в НАТО,още повече това пък да става от националистическа партия.

Ahriman

Правилна е позицията на АТАКА. Сега трябва да ни спасят и нас от чумата наречена НАТО и ще ги призная.

Death angel

Цитат на: ahriman - 15 Апр 2009, 17:02:06
Правилна е позицията на АТАКА. Сега трябва да ни спасят и нас от чумата наречена НАТО и ще ги призная.
А към коя чума трябва да ни прикрепят според тебе ?  :-[
Не падай духом, където ти падне !

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11397

Отговори: 126
Прегледи: 35539

Отговори: 11
Прегледи: 5019

Отговори: 62
Прегледи: 35386

Отговори: 17