• Welcome to Българският националистически форум.

Атака подкрепи БСП и ДПС

Започната от Ashikov, 16 Апр 2009, 11:52:32

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hahorat

Цитат на: BMPO - 17 Апр 2009, 14:23:34
Хахорат, jetzt in Bulgarien, емигрант мършав! (jetzt in Bulgarien - връщай се в България) :-P

йетц ин Булгариен означава "Сега в България" и визира това, че фирми закриват фабриките си в Германия и ги местят в България.

Ivo_the_MOnsTer

Цитат на: hahorat - 17 Апр 2009, 14:08:05
Цитат на: Ivo_the_MOnsTer - 17 Апр 2009, 14:01:52
НПД не са идиоти просто нямаш свое мнение , а и да имаш те е страх да го изразиш  ; :down: :down: :down:

Ето още една реклама на НПД против България:
http://www.youtube.com/watch?v=EHSVAEDeoEI

Ето това са хората, които БНС кани на проявите си. Евалата.  :lol:
Тва сме го говорили вече.. те са против имигрантите  било те от българия,нигер, суда,русия,турция,сърбия,.Хората нямат нищо против нас българите в България , но мразят такива като тебе дето си имат страна но са отившли в тяхната ,а още по-дразнещо е че се правят на националисти.
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Радко

Бай Иван

Що искаме от днес за утре да управляваме? Що си мислим, че някой днес е решил да става политик и ние веднага да се юрнеме подир него "месията" ? Аман от месии, чер аман! Повечето се оказват обикновени крадци, дрегете са откровни луди. На всички народни хора вервам, на всички които с мен са едно, с други са други, не вервам. Ще се изказвам и ще действам така както аз си искам. Аз съм свободна личност и НИКОЙ с накакви заучени фрази и "разумни" позиции няма да ми повлиае. Аз съм си аз. Аз съм работил, както мога и хората ме знаят. Как ще работя за в бъдеще зависи изцяло от обкръжението ми, от моето разбиране за национализъм.

Радко

АТАКА доказаха че не са националисти,
сега единствената алтернатива е БНС  :bgflag:

Бай Иван

Хубаво, аз не казвам, че не са алтернатива, но.......незавършената политология си остава незавършена.

Радко

Цитат на: Бай Иван - 17 Апр 2009, 20:58:34
аз не казвам, че не са алтернатива,
Тука нещо не те разбирам ???
В момента АТАКА искат да се докопат
до власта, не за да могат да "спасят"
България, а за да я ограбят.  :down:

Бай Иван

А да ти е хрумвало, че изборите не решават нищо.

Радко

Как да не решават ???
Ако цяла България отиде и гласува ех...

Mасон

Цитат на: Бай Иван - 17 Апр 2009, 20:58:34
....... но.......незавършената политология си остава незавършена.

Това ако има начин да се изкове под "Съединението прави силата" цена няма да има!
Куцо кьораво и сакато се изреди през парадния ход на Парламента и всички едни такива недовършени, недооблечени, недосресани, недоцарували и недоносени. Без изключение. А три пъти по толкова седят отвън с изплезени езици и чакат ред.
Не казваш, ще водиш ли кандидатдепутатска листа  или ще си мажоритарен? :)
Principes mortales, respublica aeterna!

hahorat

Цитат на: Ivo_the_MOnsTer - 17 Апр 2009, 19:49:15
Тва сме го говорили вече.. те са против имигрантите  било те от българия,нигер, суда,русия,турция,сърбия,.Хората нямат нищо против нас българите в България , но мразят такива като тебе дето си имат страна но са отившли в тяхната ,а още по-дразнещо е че се правят на националисти.

Не става на въпрос за емигрантите. Клипът показва запустяли фабрики на фирми преместили производството си в държави като Полша, Чехия и България. Сиреч ако БМВ реши да отвори завод в България и по този начин да осигури работни места на няколко хиляди българи, НПД биха били против това.

Deadly Conviction

Цитат на: Радко - 17 Апр 2009, 20:56:42
АТАКА доказаха че не са националисти,
сега единствената алтернатива е БНС  :bgflag:

Ако това наистина е единствената алтернатива, предпочитам да мина без нея  ;)

И спрете да си правите БНС пропагандите в подфорума на ПП "Атака", имате си собствен подраздел за тази цел  ;)

AshikovTopic starter

Абе, що му обръщате внимание на тоя мизерен нещастник дето лиже в Мюнхен задника на германския си шеф. Кой ти е крив, че си заебал Родината си? Какво, кофти ти е, че за НПД и повечето германци ти си едно долно емигрантско нищожество ли? Много ясно, че ще ги мразиш. Аз обаче напълно ги разбирам, че са гласували против приемането на България в ЕС, защото им е писнало от такива като теб, дето се мъкнат там и работят на черно за без пари. А за мангалите, които в Германия се пишат пък Българи изобщо няма да говорим!!! Прави са си хората-те си пазят тяхната страна, така както ние Българските националисти, си  милеем за нашата.
Колкото до копирането-да знаеш, че през последните 150-200 години няма почти нищо ново под слънцето и ние взимаме от всеки и всичко, което е добро, хубаво и разумно, ...при това без да се притесняваме , че друг го е измислил....
И за завършек мога само да ти кажа да си ебеш майката безродна.... боклук мръсен с боклуците :devil:
Ловико - Видима Рак - 5:1
Етър Велико Търново - Ловико - 0:1
Ловико - Локомотив ГО - 2:0
Ловико - Добруджа - 2:2
Ловико - Хасково - 1:0
Ловико - Гигант Белене - 7:0
Ловико - Павликени - 5:0
Още желаещи?

Радко

Цитат на: Ashikov - 18 Апр 2009, 21:34:38
Абе, що му обръщате внимание на тоя мизерен нещастник дето лиже в Мюнхен задника на германския си шеф
Само че незабравяй, че някой хора отиват в чужбина не защото искат,
а защото в България няма какво да се прави.
Аз лично съм решил след като завърша образованието си, да остана
в България, но знае ли човек кавкво ще му се случи. Може след време
да нямам друг избор освен да ида в чужбина и да мия кенефи за жълти стотинки.

AshikovTopic starter

В горния си пост нямах предвид всички Българи в чужбина.  За съжаление обаче мнозинството от тях вече са промити мозъци. Аз като националист не смятам, че спасението е в бягството в чужбина, а напротив, спасението ще дойде само с упорит труд и много жертви направени тук в България. И за мен е по-добре да отида някъде на вън и да взимам по-висока заплата, въпреки, че ещ слугувам на чужди господари. Моите убеждения обаче са различни. За мен материалното е нещо важно до толкова, че да имаш един нормален и спокоен живот. Но материалните неща не са ми цел. За това предпочитам да остана в България и да се боря за това, всички да живеят така, както са заслужили. Както се казва за всеки му своето. Ако работиш и си добър гражданин, ще имаш, ако не искаш да работиш ще мизерстваш. Но за това са ти нужни условия, които в момента не могат да се използват защото е погрешна системата.
Ловико - Видима Рак - 5:1
Етър Велико Търново - Ловико - 0:1
Ловико - Локомотив ГО - 2:0
Ловико - Добруджа - 2:2
Ловико - Хасково - 1:0
Ловико - Гигант Белене - 7:0
Ловико - Павликени - 5:0
Още желаещи?

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11414

Отговори: 126