• Welcome to Българският националистически форум.

Гърция е привлекателна за педалите!

Започната от Генерал Колев, 10 Юни 2008, 13:24:13

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Генерал КолевTopic starter

Това е- педалите при педали отиват! :lol: :lol: :lol: Гърция е първа в педалския туризъм в света! Какво да очакваш от гърци- мръсни цигани, продажно племе, педали и лесбийки-това са те !
http://curious.actualno.com/news_165711.html
България над всичко!

Севар Вананд

Това си е от край време. Гърция е свърталище на хомосексуалисти от хиляди години насам. Гърците са нация от педерасти.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Skarlet

Хм, изненадана съм, по принцип Тайланд и Тайванд са любими дестинации за педалите и педофилите... >:(

Севар Вананд

Цитат на: Skarlet - 10 Юни 2008, 13:33:44
Хм, изненадана съм, по принцип Тайланд и Тайванд са любими дестинации за педалите и педофилите... >:(
Да, но друго си е Гейция. Там педалите усещат полъха на древността. На древните гръцки общества изградени от хомосексуалисти. Това за тях е магнетично и свещено място.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Skarlet

Цитат на: Севар Вананд - 10 Юни 2008, 13:52:03
Цитат на: Skarlet - 10 Юни 2008, 13:33:44
Да, но друго си е Гейция. Там педалите усещат полъха на древността. На древните гръцки общества изградени от хомосексуалисти. Това за тях е магнетично и свещено място.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нали? Друго си е да те опъне някой в тога.... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Similar topics (5)

Отговори: 4
Прегледи: 2897

Отговори: 0
Прегледи: 1958

Отговори: 25
Прегледи: 10235

Отговори: 1
Прегледи: 1684