• Welcome to Българският националистически форум.

Американският www.alexa.com: Сайтът на АТАКА е най-посещаван в България

Започната от Индивидуалист, 14 Сеп 2008, 21:58:42

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИндивидуалистTopic starter

Американският www.alexa.com: Сайтът на АТАКА е най-посещаван в България

Интернет страницата на политическа партия АТАКА е най-посещавана в сравнение със сайтовете на всички политически сили в България. До този извод е стигнал американският сайт www.alexa.com, който прави анализи на посещаемостта на интернет страниците по света, както и определя рейтинга на най-интересните от тях. Резултатите излизат всяка седмица, а почти от самото си създаване сайтът на АТАКА е несменяем първенец, твърдят редовни посетители на www.alexa.com. Обяснението на специалистите са в професионализма, с който е изготвен www.ataka.bg  - той е най-информационен, богат на снимков материал, който покрива всички събитие на АТАКА, с видеокадри от различни източници.
Страницата на вестник "Атака" www.vestnikataka.com е най-посещаваният сайт на българско он лайн издание, твърдят от www.alexa.com, която се разпространява на 60 езика.
Над 200 000 мнения са регистрирани във форума на вестника "Атака" от създаването му до днес, твърди администраторът на форума. Според него го това прави един от най-големите форуми в българското интернет пространство. Самият печатан орган на националистите всекидневно е разглеждан на екран от около 8000 души, като по-голямата част от посетителите му са българи, които са избягали в чужбина, но не са забравили родината си.
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52957&format=html
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

hahorat

Хм, 8000 посещения са доста малко за вестник и то който е безплатен в интернет. Представям си колко трябва да е тиражът на платената печатна версия.  :-\ Ама то какво да се учудваме, българите не четат особено. Те затова ВАЦ груп уволняват наред в 24 часа и Труд. Сигурно и те са вече под 50 000 тираж. Мишката няма да изяде книжката, ама телевизията издуха вестниците съвсем. Трябва да си романтик, носталгик или живеещ на място без ток за да четеш вестници.
Разбира се специализираната периодика е друго нещо. В Германия има специализирани списания и по 60 евро на брой! Но са неща, които можеш да приложиш в работата си и да спечелиш пари от това.

Светозар

Бай Иван

Значи с една дума, кафевия форум да си го з----чукат! :)

FELDMARSCHALL

Добре че бях аз да им направя към 10 000 мнения още до средата на миналата година! :lol:
А иначе владко сланинката ми е изтрил още толкова, така че трябва да благодарят на мен
за високата активност! :lol:

Патриот

Цитат на: RUSE_SS - 15 Сеп 2008, 21:40:21
Добре че бях аз да им направя към 10 000 мнения още до средата на миналата година! :lol:
А иначе владко сланинката ми е изтрил още толкова, така че трябва да благодарят на мен
за високата активност! :lol:
Ти пък ако си мислиш, че мненията са най-важното..
"Дела трябват, а не думи!"

Ванадий

Имате грешка според сайта най-посещавана е българската страница на Google, след нея до 10 са така:

1. Google (българска страница)
2. Vbox7.com
3. Abv.bg
4. Zamunda.net
5. YouTube
6. Google (английска страница)
7. Data.bg
8. Dir.bg
9. Yahoo!
10. Impulse.bg

А в зората на интернет първи беше Dir.bg  :-P От тези не бях чувал единствено за Impulse.bg, а не влизам в Yahoo!, Dir.bg и Data.bg.

Най-посещавания сайт в света вече Yahoo!

Центурион

Май ще настане веселба тук.Форумът на вестник Атака е с изтекъл домейн и тук ще има наплив на хора...а с тях и обичайните плъхове :taina:.Призовавам админа и модовете към бдителност... 8) :fsniper:

Болгардингезе

В сайта на Атака са най-уникалните националсти(ако въобще мога да ги нарека такива), такива са за съжаление.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Nordwave

Цитат на: Центурион - 01 Окт 2008, 14:38:23
Май ще настане веселба тук.Форумът на вестник Атака е с изтекъл домейн и тук ще има наплив на хора...а с тях и обичайните плъхове :taina:.Призовавам админа и модовете към бдителност... 8) :fsniper:
Ако забележите такива ми изпратете ЛС.. :ricar:

Amenhotep

Освен това че форумът на Атака го няма, забелязах, че и форумът на Войните на Тангра е "изпушил"!

К`во става бре хора?  :-\

Рина

Цитат на: Центурион - 01 Окт 2008, 14:38:23

Сигурно ще стане.. веселба, де. 8)
Веселете се докато е време, щото този изтекъл домейн. какво се случва с него не разбирам, ама сигурно се подновява или презаплаща /сори за невежеството/, та.. надали повече от ден-два ще бъде този наплив. ;)

Атила

Цитат на: Anti-Pasti - 01 Окт 2008, 16:20:55В сайта на Атака са най-уникалните националсти(ако въобще мога да ги нарека такива), такива са за съжаление.

В сайта и форума на атака са най-уникалните олигофрени, а не националисти. Добре че има малки и незабелижими сайтове които да погъделичкат самолюбието на тези отрковенни русофили и национални предатели, камуфлирали се зад Българският национализъм че да изпъкнат малко от малко, и да се фукат с това че за забелязани от американските маргинали. Мани мани мани, и тези от атака са ми били националисти. Да ти пикам на национализма русофилски и анти-български.
Що jе сръбин се е лаjно, що бугар се jунак.

ИндивидуалистTopic starter

ЦитатИнтернет страницата на политическа партия АТАКА е най-посещавана в сравнение със сайтовете на всички политически сили в България.

В сравнение с другите партии,а не че е най-посещаван въобще-има разлика нали? Добре е да се чете внимателно.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Similar topics (5)