• Welcome to Българският националистически форум.

Краят на света ще е на 21 декември 2012 г.

Започната от Nordwave, 27 Авг 2009, 13:02:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

samvoin

Ако има край на сигашния прогнил свят и на негово място се роди нов, то този край на света ще е положителен и ако под "свят" особено се разбират империите на злото САЩ и Великобритания и техното изчадие - Израел...Както и разпада на ЕС. То тогава ще има Прераждане и Възраждане, не "край" на света, било то и с катаклизми!
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

samvoin

ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

FELDMARSCHALL

Цитат на: samvoin - 18 Окт 2009, 05:40:16
http://video.google.com/videoplay?docid=-4506892009882073442#
Тоз маниак от коя лудница е изтърван ? Я бързо да си преброят пациентите... :-k

samvoin

ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

stoyan_doychev

Стига с тези глупости бе хора, на 13, 14, 15, 16  декември 2012 пак ще си говорим.

NordwaveTopic starter

Лъчезар Филипов е роден на 26 януари 1953 година. Завършил е Физическия факултет в Московския университет. От 1995 година е заместник-директор на Института за космически изследвания към БАН. Преди дни той скандализира обществеността чрез публикация в "Новинар", в която твърдеше, че е участвал в експеримент, в който е задавал въпроси на извънземен разум.

- Професор Филипов, след като обявихте, че сте участвал в експеримент, в който сте задавали въпроси на извънземен разум, се получи конфликт между Вас и научната общност. Имаше ли тази информация последствия за Вас?
Моментът, в който се тиражира информацията за експеримента, в който участвах, беше твърде деликатен от гледна точка на арогантното поведение на правителството спрямо академията. Също така аз бях разпнат от моите колеги и българското общество, но за сметка на това имам около 15 мейла от чужбина. Силно е заинтересувана от моята дейност китайската академия на науките, тъй като там също имат интерес към тези кръгове, за които се предполага, че не са дело на човешка ръка. (Става дума за странни геометрични фигури в житните култури, открити на различни места в света - бел. ред.) Това показва, че само у нас тази тема е анатемосана. След изтичането на информацията всички мои колеги от БАН, които работиха с мен по тази тема, се отдръпнаха. Още първия ден след случката инициираха подписка да бъда отстранен от поста на зам.-директор на Института за космически изследвания. Твърдяха, че съм позорял науката. Аз питам кой освен учените трябва да изследва такива явления. Само аз не съм се отдръпнал. Науката се прави със смелост, а не със страх. В академията има не феодални старци, а старци по манталитет, страхливци. Тези хора трябва да си отидат.
- Разкажете, какъв точно беше този експеримент?
- Първо искам да подчертая, че от Института за космически изследвания, нито пък от БАН са се занимавали с изследване на въпросните житни кръгове. Преди три години ми предложиха да се запозная с разработките на Мариана Везнева. Смята се, че тя е първата и единствената досега в света, която успява да разчете информацията в житните кръгове и може да осъществи диалог с техните създатели. Такива кръгове се появяват в целия свят, като след известен период изчезват. Тази година от май до юни са се появили около 150 такива по цялата земя. Дори и в България е имало такива кръгове в житните ниви в Добруджа и Рила, но тук са решили, че това е стъпкана тревата и са ги окосили. Около Везнева има цяла група от лекари, филолози, едно странно общество, което се занимава с тематиката. Това мен не ме интересуваше. Беше ми обяснено, че тя в течение на 6-7 години е работила върху тези кръгове и е установила, че има символи в тях, които носят дадена информация. Говори се, че има такава, която вещае края на света през 2012 г., за опасността от глобалното затопляне и опасността от астероиден удар. Това са неща, които в науката се знаят. На мен ми направи впечатление, че идеите й бяха превърнати във флагман на няколко секти, които вещаеха апокалипсиса. Това ме мотивира да се включа в тази ,,игра", за да не попадне изцяло това под контрола на сектите, тъй като е на ръба на религията. Аз предложих да говоря с няколко мои колеги – физици, астрономи, които да участват в тази група. В края на миналата година аз предложих вместо да се четат от Вездева всички тези рисунки, които се появяват по цялото земно кълбо, тя да зададе няколко въпроса на създателите на тези кръгове. Зададохме около тридесет и няколко въпроса и получихме 30 отговора на тях.
- Как точно Везнева контактува със създателите на тези пиктограми?
- На мен тя като феномен не ми е ясна, изпада в транс, получава импулси отгоре или отдолу, не знам. По време на експеримента й се каза, че в Уъркшийлс са се получили такива рисунки. Не беше отговорено защо точно там са се появили. Тя прерисува кръговете и докато работеше, получаваше способности да тълкува символите в тях. Единият приличаше на индианска глава, т.е. ще има някакъв катаклизъм, който фактически е бил отбелязан в календара на маите. Една от много интересните рисунки символизираше децата ,,ин витро". С този символ те или то искат да ни кажат, че този изкуствен начин на оплождане е неприемлив, тъй като нарушава връзката между детето и майката и е намеса в биологическите процес. Един от икономистите зададе въпрос какво трябва да се направи, за да не се повтарят икономическите кризи. Според рисунката оръжията трябва да бъдат премахнати и да няма разделение на бедни и богати. Това касае и новата форма на развитие на човека, при която той започва да работи и с двете си полукълба на мозъка.
- Доколко са достоверни според Вас отговорите на тези въпроси?
- Везнева също така тълкува отговорите на тези въпроси. Нейното разчитане си е лично. Когато писах заключението върху този експеримент, препоръчах в бъдеще да се анализира феноменът обективно, тъй като Везнева като гледачка и тълкувател влага фантазия и леко го украсява. Важното беше, че на определено място в Англия, където има такъв кръг, получихме конкретни отговори на нашите въпроси. Освен анализ на тези данни трябва да направим изследване и на останалите кръгове, защото рисунките са средство за комуникация, при която двете страни не познават азбуките си и затова си рисуват картинки. За мен това е много ранна фаза на допир с друг вид информационна среда, която не е ясно дали е цивилизация или не, дали е отблизо или далеч. В пиктограмите има информация, но откъде идва тя, аз не мога да кажа, както и не мога да кажа дали става въпрос за продукт на извънземен разум. Даже някои колеги казаха: ,,Абе да не сте си ги рисували сами".
- Възможно ли е все пак да са човешко дело?
- Факт е, че това не са стъпки, тъй като житото е винаги наведено на 45 градуса и зърното не пада от класовете, които продължават да си растат. След 10 дена кръговете изчезват. Доказано е, че хора не ги рисуват. Това е подобно на холографската снимка – с лазерен лъч може да рисувате и да пренасяте информация. Не знаем обаче дали това се прави с електромагнитно излъчване. Явно във вселената има и други типове информационни полета. Опитвали са се разни мошеници да събират пари по този начин, но това не е същото. Ние даже помолихме Везнева да ги попита дали могат такива кръгове да се появят в България, за да може да ги изследваме.
- Как може да гарантираме, че разчитаме правилно тази информация?
- Ние не сме напреднали достатъчно, за да кажем, че разбираме цялата информация. Трябва да разширим кръга на хората, които ще разчитат, да не е само Везнева. Ние имаме нещо, което ни се дава като информация, но дали то е достоверно, не е ясно. Аз още тогава предупредих, че не трябва да стряскаме хората с информацията, че през 2012 г. ще дойде апокалипсисът. Няма доказателства планетата Нибиру да доближава земята, ако тя беше голяма, колкото нашата планета, вече щеше да се вижда. Важното е тази информация да се тълкува еднозначно.
- Ако информацията от кръговете е достоверна, могат ли бедствията да бъдат предотвратявани?
- Всичко е обратимо. Ако ние използваме добре тази информация, можем да направим превенция. Някои колеги смятат, че например не може да се предвиди земетресение, но животните го усещат, което показва, че има някаква полева форма, която ги предсказва.
- Вие като учен как ще коментирате феномени като пророчицата Ванга?
- Навремето в Русия имало много уважаван учен Влаил Казначеев, който говори за така наречената неосфера, която е обвивка около Земята. В нея се събира информационно поле, в което човек цял живот генерира своята мисловна енергия. Такива феномени като баба Ванга имат възможността да черпят информация от неосферата. По всяка вероятност във вселената освен електромагнитната има и менталната енергия, но не сме наясно какво представлява тя. http://www.plovdivmedia.com/18284.html

Absinthia

Стига глупости! :-D
Нима вярвате на поредната проганда, опитваща се да обърне вниманието ви към не толкова значими неща? Същия ужас сред масите се предизвика и преди настъпването на 21 век... Но сме живи, нали?
И все пак фактите са налице! Според мен маите не са разтълкували нещата правилно. С идването на 2012 година няма да дойде краят на Света, напротив - ще се даде началото на една нова ера, един нов период в човешката история... Ще поживеем и ще видим както казват братушките! :-)

bulgarian085

Кривоносите направиха милиарди от този филм? Разбрах, че негър е спасил света и като цяло са изкарали чернилките пак най-човечните същества. Има ли балъци, които са го гледали?

Боритаркан

Има едно много добро обяснение за истерията около "краят на света" през 2012, гледайте това клипче:

Обеснява се с окултизма на масоните, техните ритуали и 11 годишният цикъл на Слънцето и как се навръзват събитията от март 1990 + 11 години = септември 2001 м + 11 години = декември 2012. За тогава планират нещо да направят, но какво точно, засега никой не знае. Сега ТЕ подготвят почвата.........
Но жив е Българският бог!

Мишок

Има сега някакви такива предсказания за новия апокалипсис. Вчера по италянската рете -4 даваха и предаване на тази тема. Естествено не можах да го гледам, защото се почна с някакви невероятни ненормалщини от рода на : пирамидите имали 364 стъпала и това доказвало края на света, маите нарисували легнал човек и сега понеже имало легнал космонафт и идвал края на света и тем подобни.
Споделих това с колегите и те ме увериха че наистина идвал края . Бай Данчо даже ми обясни че някакъв метеот идел към земята и се чудели как да го спрат, което много ми заприлича на един филм с Брус Уилис та дадох идеята артиста да спре метеора , като вземе обичайните спасители на света : негър и евреин със себе си 
Шантава работа, ама хората вярват, а куп учени от запад подкрепят тази простотия. накрая Данчо се опита да измами и каза че това го имало и в Библията в посланията на Марко и Матей. Казах му че те нямат никакви послания и говори глупости.
Но това е края иде  Та вие какво мислите по въпроса ?

hamali.dir.bg

Не мисля че трябва да отдаваме толкова голямо значение ....  :-)

Amenhotep

Пак ли ще идва края на света?

Аман вече ... още откак има писмена история на бая напоителни интервали винаги са се намирали разни кукувици, които да предричат края на света.
През 1000-та година в Европа е царил зверски религиозен ужас, след като няк`ви византийски попове, преяли с татул и предсказали, че на 1000-та година ще свърши света.
2000-та пак щеше да свършва света. Преди това и през 80-те и 90-те пак щеше да идва края на света ...

/Защо ли си мисля, че тоя от снимката не е доживял да го види тоя край дето според него е близо?/

Иначе ... музика ...

R.E.M - End Of The World As We Know It

killed_by_death

Имеше такава тема преди време и май бяхме стигнали до извода, че Чък Норис или Брус Уилис ще спасят Земята, така че споко.

omerzen

Що бе хора? Много си е готино даже. След заветната дата 31.12.2012-та на милионерите пари няма да им трябват вече. Още от сега да почнат да раздават на хората.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Цитат на: omerzen - 02 Юли 2010, 12:07:09
Що бе хора? Много си е готино даже. След заветната дата 31.12.2012-та на милионерите пари няма да им трябват вече. Още от сега да почнат да раздават на хората.
Брате позамириса на болшевизъм.
Милионите на милионерите никога не стават милиони на народа, болшевиките винаги ги ограбват.
И сега по темата пролетарски отбор от Брус Уилис , един негър, един евреин и некой и друг китаец ще спасят света - така че споко :-D :-D :-D

Similar topics (4)

Отговори: 12
Прегледи: 6636

Отговори: 16
Прегледи: 5690