• Welcome to Българският националистически форум.

Защо нацистите тихомълком са спрели да преследват циганите?

Започната от Veskou, 27 Дек 2010, 14:27:19

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VeskouTopic starter

На скоро си купих една книга: "Черният Орден SS" и в нея са описани най-важните и интересни факти от историята на SS и от част и на Райха. Та там пише,че нацистите са спрели да преследват циганите, защото УЖ нацистките учени след проучвания са видяли, че циганите били по-близко до корените на арийската раса отколкото германците!! Това направо ме шокира, когато го прочетох... След това се засрамили от преследването на циганите и тихомълком спрели - същият срам важел и за пропагандаторите... Та - обсъдих го това с един мой познат, който е много навътре в националсоциализма и е чел страшно много и каза, че също е чувал за това, обаче смята, че това е съветска пропаганда, която е натрапвана тъврде силно и в последствие е станала "истина".

Вие как мислите?
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Panzerfaust

Предвид на факта, че до последно цигани са използвани като работна сила в лагерите, едва ли горното е вярно.

omerzen

Това означава че национал-социализма не е за нас.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Това още веднъж показва кашата и бъркотията около този термин "арийци". Германците реално не са арийци. Циганите също не са, те са наследници на предарийското, дравидско население на Индия. Арийците в Индия са съставлявали висшите касти. И до днес хората от висшите касти са по-бели. А мангалите са били най-долната каста, няма как да са арийци.

Мишок

Цитат на: Veskou - 27 Дек 2010, 14:27:19
На скоро си купих една книга: "Черният Орден SS" и в нея са описани най-важните и интересни факти от историята на SS и от част и на Райха. Та там пише,че нацистите са спрели да преследват циганите, защото УЖ нацистките учени след проучвания са видяли, че циганите били по-близко до корените на арийската раса отколкото германците!! Това направо ме шокира, когато го прочетох... След това се засрамили от преследването на циганите и тихомълком спрели - същият срам важел и за пропагандаторите... Та - обсъдих го това с един мой познат, който е много навътре в националсоциализма и е чел страшно много и каза, че също е чувал за това, обаче смята, че това е съветска пропаганда, която е натрапвана тъврде силно и в последствие е станала "истина".

Вие как мислите?
Мисля че циганите са си чисти арийци, а смятащите се за арийци са пък чисти цигани. То и поведението им го доказва .

Amenhotep

Цитат на: Veskou - 27 Дек 2010, 14:27:19
Вие как мислите?

В книгата на д-р Емил Антонов за циганите ("Циганският проблем"), също е изнесена информация, за това, че циганите са били привилегировани в концлагерите. Не само че са били заедно . мъжге, жени и чавета (другите са били разделени), не само че не са били принуждавани да се трудят наравно с другите концлагеристи, а и дори "чудовища" като Менгеле и Гьобелс са разпореждали да им се дават по-големи дажби вкл. и захар и шоколад.

Цитат на: Авитохол-165 - 27 Дек 2010, 18:36:01
А мангалите са били най-долната каста, няма как да са арийци.

Нещо повече приятелю, джагаляците са били ИЗВЪН КАСТИТЕ, т.е. те още тогава, преди хилядолетия са били социал-маргинализирани и отхвърлени от всякакво общество и цивилизация.
И докато т.нар. индийски аийци са строили градове и храмове, на циганите е било разрешено само да се занимават с "погребването" на труповете на умрелите. "Погребването" го пиша в кавички, защото и до ден днешен "погребенията" в идния се извършват по следния начин: - довлича се трупа на брега на реката, завива се в чаршафи, слагат се върху него благовонни пръчки, а под него дървета за разпалка, пали се, изгаря се до някъде и после се хвърля в реката.

omerzen

Фараона дава интересни данни. Предлагам да подарим циганите на германците.
Ами така де .... Не се смейте. И нашите мангали ще са на далавера. В Германия има дебели социални фондове, и хем там има повече за крадене. Пък и германците ще задоволят своя афинитет към циганите.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Цитат на: Amenhotep - 27 Дек 2010, 19:04:37
Нещо повече приятелю, джагаляците са били ИЗВЪН КАСТИТЕ
Точно така е, прав си.
Абе мани, щом и в Индия не са ги искали, ясно е за какво става въпрос. Отвратителни същества. Лaйна във вид на хора.

Panzerfaust

В книгата на д-р Емил Антонов за циганите...
Не мисля, че д-р Антонов може да бъде свидетелство за каквото и да е... Той да си реши собствените проблеми човека... ;-)

И да, циганите имат доста силно дравидско начало, това е факт.

А FANATIK (Мишока) няма какво да го коментирам - той си знае едно и също. Ако мисли и така да се крие с четата -спукана му е работата!  :-D

Германия на държавно ниво е първата държава, която е обърнала внимание на циганския проблем и е взела адекватни мерки. Всичко друго са спекулации.

VeskouTopic starter

Автора се е справил доста добре с книгата, НО (едно голямо НО) имайте впредвид че е руснак.

БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

omerzen

Цитат
А FANATIK (Мишока) няма какво да го коментирам - той си знае едно и също.
Мишока пак ли е тук? Ееее, тогава поздрави. Значи е намерил начини да се промъкне.  :-D
Поне се укрепва православното лоби тук.  :-)
Стига разбирасе да не се заяжда безпричинно. Най вече с форумната  администрация. Все пак сме само гости тук.

Симеон Велики

Цитат на: Veskou - 28 Дек 2010, 02:44:18
Автора се е справил доста добре с книгата, НО (едно голямо НО) имайте впредвид че е руснак.

Важен факт. Значи, единственото, което ми харесва в книгата, е корицата й. Руснак да пише за нацизма е все едно дяволът да пише за християнството. Предполагам, че е пропита с пропаганда. А това за циганите... И аз винаги съм се съмнявал в съдбата им при Хитлер- избивал, избивал и спрял. Можел е да избие толкова много, а не е. Мисля, че дори лекарите да са видяли, че са по- близо до арийската раса, това не би спряло избиването им, щом веднъж са били нарочени за това.
България на българите!

Мишок

В книгата на д-р Емил Антонов за циганите ("Циганският проблем"), също е изнесена информация, за това, че циганите са били привилегировани в концлагерите. Не само че са били заедно . мъжге, жени и чавета (другите са били разделени), не само че не са били принуждавани да се трудят наравно с другите концлагеристи, а и дори "чудовища" като Менгеле и Гьобелс са разпореждали да им се дават по-големи дажби вкл. и захар и шоколад.

Нещо повече приятелю, джагаляците са били ИЗВЪН КАСТИТЕ, т.е. те още тогава, преди хилядолетия са били социал-маргинализирани и отхвърлени от всякакво общество и цивилизация.
И докато т.нар. индийски аийци са строили градове и храмове, на циганите е било разрешено само да се занимават с "погребването" на труповете на умрелите. "Погребването" го пиша в кавички, защото и до ден днешен "погребенията" в идния се извършват по следния начин: - довлича се трупа на брега на реката, завива се в чаршафи, слагат се върху него благовонни пръчки, а под него дървета за разпалка, пали се, изгаря се до някъде и после се хвърля в реката.
На този автор не може да се вярва. Четох някои от книгите му и открих доста лъжи и безмислици.

Amenhotep

Цитат на: FANATIK - 28 Дек 2010, 17:24:43
На този автор не може да се вярва.

Д-р. Емил Антонов - Хитлера е истински!

Господари На Ефира - Емил Антонов *hq*

Цитат на: FANATIK - 28 Дек 2010, 17:24:43
Четох някои от книгите му и открих доста лъжи и безмислици.

Чел съм само книгата му за циганите (основно понеже мангалите са ми "хоби", а и понеже систематизирана информация за този вид паразити се намира изключително трудно). Книгата не е лоша, има доста интересна информация и на места се изказва доста забавно лично мниние.  
Като цяло, нещата които ги разправя за антропологическо-арийско-и еволюционно-генетично-културното развите на хората според мен са велики глупости, въпреки че и в тях намирам много неща които имат логика и са най-малкото интересна гледна точка.

Емил Антонов - Етноси Народи Нации    

И най- странното за мен е, че въпрреки че Емил Антонов е ХИТЛЕРА и си е 100% NAZI и че не смята циганите за хора, той е написал как някои от най-обвиняваните за геноцидища германци са ги хрантутили и привилегировали. Като прочетох това в книгата му се втрещих ... а сега виждам и тази тема. В която се говори за друга книга в която пише нещо такова.

Oda

Твърдението че циганите са арийци е много циганско.

Similar topics (4)

Отговори: 8
Прегледи: 3447

Отговори: 5
Прегледи: 3122

Отговори: 1
Прегледи: 1679