• Welcome to Българският националистически форум.

ЧЕЗ, Е.ОН и ЕВН точат България до полуда

Започната от Nordwave, 23 Яну 2007, 18:58:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NordwaveTopic starter

Автор www.bgrod.org
вторник, 23 януари 2007
Рекордната сума от 20 600 лв. задължения към Е. ОN ­ България е била отчетена в месечната сметка за декември на частен абонат от Шумен, предаде БНР.
Справка в дружеството обаче показала, че инкасатори не са засичали показанията на електромера в дома на абоната от ноември 2006 година., а огромната сума представлява стари задължения от 2002 г. насам на новопазарската фирма за порцелан и стъкло "Китка", погрешно вписани в сметката на частния абонат.
Грешката на неизвестния служител е коригирана, но съмненията за неверни изчисления от страна на Е. О№ ­ България продължават да тревожат жителите на Шумен.

Бай Иван

Аз ако видя такава грешка може и да не преживея момента на отстраняването и. :(

Иван Иванов

gadget

Аз съм от Шумен и вече не знам какво да очаквам.Тия от Е-Он се държат с клиентите си като колониална администрация с туземци.И хората дават половината си доходи само , за да си платят сметките.На всичкото отгоре тези дни имаха някакви проблеми на касите и се образуваха огромни опашки от чакащи да си платят сметките , 80 годишни хора чакаха с часове прави.Бог да ни пази от такива инвеститори.Обаче наскоро получих поздравително писмо от е-он в пощата , където ме поздравяват че съм техен клиент и + подарък - календарче. :-P
"ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД..."

Курган

Токът тук е по-скъп от която и да е европейска държава! Можете ли да си представите как ни грабят тези 2 чужди компании? Докато оня мухльо бойко борисов гони някакви улични банди :@ :@ :@ :@ :@

Петкан

Цитат на: Курган - 21 Фев 2010, 15:24:46
Токът тук е по-скъп от която и да е европейска държава! Можете ли да си представите как ни грабят тези 2 чужди компании? Докато оня мухльо бойко борисов гони някакви улични банди :@ :@ :@ :@ :@
При 12 пъти по-висока средна работна заплата във Франция,консумираната електрическа енергия в тази страна е с по-ниска цена,отколкото в България.
Тези електрокомпании трябва да бъдат изгонени НЕЗАБАВНО от България,защото от тях полза няма,както и от много други кърлежи,донесени от Мадридския негодник,Философа ибрикчия и Рокера с меката китка.
Ad honores

Курган

Как да ги изгоним? Има ли предложения?

Петкан

Цитат на: Курган - 21 Фев 2010, 15:59:29
Как да ги изгоним? Има ли предложения?
Предложения има,но нямат парламентарна подкрепа.
Другото е извън закона.
http://www.economedia.bg/eventinfo.php?guid=844507
Ad honores

omerzen

То и Волен щеше да ги разследва тези , ама  ......
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Курган

Цитат на: omerzen - 21 Фев 2010, 16:45:50
То и Волен щеше да ги разследва тези , ама  ......
Много се разсеи покрай турските сериали :-D

Sturmmann

Някой беше написал, че можем да ги убием с многомилионни глоби. :-)
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Курган

Цитат на: Sturmmаnn - 21 Фев 2010, 18:29:08
Някой беше написал, че можем да ги убием с многомилионни глоби. :-)
А това как ще стане?

Sturmmann

Ето така - ДКЕВР глоби ЧЕЗ с половин милион лева заради отчитането на тока

Само, че глобите ще бъдат за доста повече и ще са за най-малките неща.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Родолюбец IYI

Цитат на: Петкан - 21 Фев 2010, 16:15:12
Другото е извън закона.

Точно това е изхода - извън закона. По законен път няма да стане. Щото такива закони си гласуваха. С по един пищов и...Ама с тая нация от пендели и курвета хич не виждам как ще стане. 

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)

Отговори: 1
Прегледи: 1624

Отговори: 14
Прегледи: 5573

Отговори: 22
Прегледи: 6684

Отговори: 0
Прегледи: 1383