• Welcome to Българският националистически форум.

Предложение ! Всички официални празници да минат в събота и неделя !

Започната от Tiesto, 23 Сеп 2011, 12:48:18

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TiestoTopic starter

Имам предложение всички национални и други празници в България да се изместят в почивните дни - Събота и Неделя ! През останалото време - работна седмица ! Държавните институции - банки и други административни организации да си вършат работата и да не правят такива огромни почивки, също мисля че е недопустимо предимно банки и административни институции при 8 часов работен ден да имат 1, 2 или 3 почивки от по 30 мин до 1 час !

Вместо да се почива по 3-4-5 дни както е сега на официални празници, почивният ден да се направи един - 1, той да бъде в съботния ден !

Калпава и мързелива държава която винаги ми обърква 100% от плановете !

Щурмовак

Като прочетох заглавието на темата се изненадах леко, каква ще е тая простащина, но като видях, че е на Тиесто всичко придоби смисъл...
Национална Съпротива България

TiestoTopic starter

Целта е да се пречупят мързеливите държавни администрации и банкови офиси които не работят на официалните празници, иначе нямам нищо против тях, ама голяма мързелещина от страна на държавните институции и банките ! Точно когато ти потрябват да теглиш CASH и са винаги или в почивка или е някой празник или нещо друго !

Hatshepsut

Празниците по принцип са на фиксирани дати, така че такова предложение няма как да бъде прието.

Щурмовак

Като цяло и на мен не ми харесва работното време на банките, ама тва да сложим националните празници само в събота и неделя не го казвай на друго място :S
Национална Съпротива България

TiestoTopic starter

Нека да си бъдат на съответните дати, но да се работи а тяхното отпразнуване да е събота и неделя, през седмицата работата да продължава ! Много е гадно точно като ти свършат парите и като трябва да теглиш и се оказва, че е някой празник и банката не работи или когато отидеш е почивка и трябва да чакаш малко докато отворят.

Същото важи за всички държавни институции които се занимават с документна дейност, там хаоса е още по-голям и едни огромни почивки по 3 пъти на ден при официални дни, при празници нищо не работи !

Panzerfaust

Цитат на: Tiesto - 23 Сеп 2011, 20:49:23
Много е гадно точно като ти свършат парите и като трябва да теглиш и се оказва, че е някой празник и банката не работи или когато отидеш е почивка и трябва да чакаш малко докато отворят.
Банкоматите работят 24/7. Какъв ти е проблемът?

TiestoTopic starter

Panzerfaust

Цитат на: Tiesto - 24 Сеп 2011, 00:28:09
Не ползвам банкомати !
Не се оплаквай тогава.
Банките не могат да работят, когато ти е кеф. Или държавните институции.
Когато има празници и някои дни са неработни, а в почивни се отработват - всичко това се оповестява предварително. Информирай се своевременно и си прави сметката.

TiestoTopic starter

Аз извлеченията си ги получавам по електронен път !

Отделен е въпроса, че карти не ползвам а само банкова сметка, дори акаунта ми в ePAY & PayPal е само по сметка !

Причините са много като се започне от хакване на CC2 номера по електронен път.

Другото за банкоматите важат следните проблеми:

1. На банкоматите много често се монтират камери, след това се правят дубликати на картите и се точат сметки

2. Има много цигани които посягат да ти вземат парите които си изтеглил от банкомат

3. Точат се сметки предимно когато се пазарува с дебитна/кредитна карта от хипермаркетите, както и се начисляват комисионни от покупките под формата на разходи за обработване на преводите !

В резултат най-сигурно си е след попълнени документи и проверка на лична карта за теглене кешово ! Нужни са документи, подписи и лична карта, не може да тегли пари кой да е, а само собственика на сметката ! 100% сигурно е и няма никакви проблеми, таксата е 50ст. което е нищо.
Кешово се тегли след принтирани 3 листа и попълнени лични данни, които се свалят само и единствено от лична карта на собственика на сметката. Банката която ползвам никога няма опащки и става за 5-8 мин.

Panzerfaust

Хубаво е да внимаваш, когато теглиш пари (аз също внимавам - за камери, за съмнителни типове и т.н.), но не можеш да предвидиш всичко. Утре ще ти падне тухла/керемида на главата, или на мен - и всичко свършва...  :evil:

TiestoTopic starter

Именно затова влизам в банковия офис и всичко става само срещу лична карта и попълнени документи :). Става много бързо а офисите са климатизирни и много удобни (подобни на централните офиси на Мтел).

Similar topics (2)

Отговори: 0
Прегледи: 4049