• Welcome to Българският националистически форум.

Ротшилд

Започната от krystalnacht_666, 29 Дек 2006, 17:53:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Сит

Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 02 Яну 2008, 23:57:37
Цитат на: Български националист - 02 Яну 2008, 21:08:31
Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 02 Яну 2008, 17:32:45
Цитат на: Български националист - 02 Яну 2008, 17:03:23
Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 02 Яну 2008, 16:08:28
Абе много съм слушал за тея Ротшилд и все лоши неща,ама така и никой не казва какво точно лошо са направили.Търсих във Википедията,ама и там нищо не пише.Някой може ли да ми изясни от тук поне с какво се занимават тия Ротшилд?
С какво могат да се занимават чифутите ;)

Ами не знам,напишете точно какво са направили.Аз лично търсих информация в интернет за тях и на всякъде само общо информация за Ротшилд намирах.Очаквам вие да знаете нещо,което го няма в нета щом така ги мразите?
Мисля, че Миротворец ти отговори на въпроса ;)

Какъв е тоя X-net?Пак ли някакъв сайт за сетовни конспираций.  :down:Мен не ми се четат дългите разкази се края на света,а да ми каже някой на кратко какво са направили,че да са толко лоши тия ротшилд-ци?С едно изречение - убили са някой,ограбили са някой?
Ограничено мислене имаш, какво да те правим :-\

yahudlover

Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 03 Яну 2008, 00:24:48
Цитат на: yahudlover - 03 Яну 2008, 00:16:20
Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 02 Яну 2008, 23:57:37
Какъв е тоя X-net?Пак ли някакъв сайт за сетовни конспираций.  :down:Мен не ми се четат дългите разкази се края на света,а да ми каже някой на кратко какво са направили,че да са толко лоши тия ротшилд-ци?С едно изречение - убили са някой,ограбили са някой?

Збишко, що не си четеш Хенрик Сенкевич и не си запреш отровната устичка бе, сладур? Искаш да знаеш какво са направили Ротшилдовци ли? Ето ти малко полезна информация:
http://www.redicecreations.com/specialreports/armeniangenocide.html
Надявам се че след като открито афишираш и проповядваш глобалистките си убеждения си  понаучил и английския език!

Първо,не пиша с уста. :-P
Второ,на Хенрик Шйенкйевич вече съм му изчел всичко.
Трето,ако ми покажеш едно изречение в което проповядвам каквото и да било в тази тема ще си изтрия незабавно регистрацията.
Четвърто,да знам английски.
Пето,изчех ти линка почти целия и в малкото моментри в които не се смях.............си пих чая.Това са точно онези разтегнати локуми,които написах че нямам никакво желание да чета.Дълги теорий на някой,който не е имал какво да прави и решил да пише глупости.

Така и обаче никой не ми написа с няколко думи какво са направили тия Ротшилд,че да ги мразя.Бъдете сигурно,че ако са направили нещо лошо действително ще ги мразя,но за сега просто не разбирам какво.Нищо не проповядвам,просто за разлика от някой не мога да мразя хора само заради това,което са.Мразя ги за това,което са направили,а не за това което са.

Хей збишко, ти си бил много бърз с английския бе чедо! Четеш го със светлинна скорост, че и чая си пиеш! А, не му ли викате хербатка в полша?
Сега да ти кажа че наистина доста жестоко се издъни, след като открито отричаш ролята на Ротшилдовци в планирането и извършването на един действително случил се геноцид какъвто е арменския. По този начин ти не само показваш явните си симпатии към юдейското семе, но и обиждаш арменския народ. Ако, наистина ама наистина се интересуваш от безпристрастна история, можеш да намериш не един извор и то в любимия ти интернет, доказващ по-горните ми твърдения и написаното в линка който избрах произволно от мнoгoто съществуващи, за да ти го завра в очичките... Разбира се на тебе ти е удобно да наричаш всичко "разтягане на локуми" щом е противно на убежденията и твърденията ти! А глобализма си проповядваш не само в тази тема ами в почти всяка дума изригваща от отровното ти съзнание... Моля те престани да се оправдаваш и давай по същество! Кажи какво хубаво са направили Ротшилдовци, след като отказваш да признаеш че са гадни?

Лудия Макс

Кажете ми тъй като много знаете за този НСР,какво ще стане като дойде?
"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш"-Николай Хайтов

Христо Ботев: "Патриот е,душа дава.Но не свойта душа братя, а душата на народа".

april_z

този нов ред е отдавна в сила от както пари има на света и сега от както долар и евро определят паричната единица това е новия ред долар и евро.
сега обаче този ред отива по дяволите.

http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/8812260/World-facing-worst-financial-crisis-in-history-Bank-of-England-Governor-says.html

http://www.washingtonsblog.com/2011/10/the-prevailing-debate-among-economists-and-historians-is-whether-the-world-economy-faces-the-great-depression-of-the-1930s-or-the-long-depression-of-the-1870s.html

http://graphics.thomsonreuters.com/11/07/BV_STRSTST0711_VF.html
междудругото NBG e ОББ

едно е сигурно долар и евро си испяха песента какво ще дойде все още никой не знае но ще е глад и кръв най вероятно.

има и един друг проблем със следващия срив на икономиката на света , кво ще стане с атомните реактори? ще гръмнат ли и те както японските ще има ли как да се спре топлината която те произвеждат и в спряно положение на атомната централа тя произвежда топлина много топлина ще трябва да се охлажда за да не се стопи реактора както стана в япония. проблемите са много.

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

Индивидуалист

Цитат на: ЛУДИЯ МАКС - 08 Окт 2011, 08:16:25
Кажете ми тъй като много знаете за този НСР,какво ще стане като дойде?

като се установи навсякъде което не се знае колко още ще продължи
може и 50,100 или 200 години
навсякъде ще има мир вкл. в Близкия изток и антихриста ще е
запленил масово хората даже и с чудеса подобни на Христовите навремето
ще разреши световните проблеми с глада
даже и много християни ще се подведат и ще кажат той е христос

обаче след няколко години ще нахлуе в Израел и ще влезе в храма,който още не е построен за трети път защото е 2 пъти събарян и ще се обяви за Бог
и ще иска всеки да приеме този факт
който откаже ще бъде измъчван или убиван
ще има големи страдания
пак няколко години
това са накратко тълкувания на християнски проповедници тълкуватели на Библията
може и да не се случи точно така
но като че ли това е основното

накрая Господ ще избави Своите Си
и ще донесе справедливо възмездие върху злите

звучи невероятно но това предстои според Библията в общи линии

но времето е в Бога и Той му е господар и колко ще продължи целия процес ние не знаем

в момента нср среща сериозен отпор на изток
Япония,Китай
има материали в нета
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Лудия Макс

Не само Китай. И Русия,Япония... Няма да стане лесно.
"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш"-Николай Хайтов

Христо Ботев: "Патриот е,душа дава.Но не свойта душа братя, а душата на народа".

april_z

911 is the new Pearl Harbor  казва Буш !

новия ред на света е постоянна война на държавите срещу по слаби държави. и на богатите срещу бедните.

примери сащ и нато против афганистан за съхранение на дрогата. избиването на иракчани за петрола , ограбването на океана пред сомалия за риба. сега войната в либия пак за пари и петрол.

най интересна е обаче новата война на богати срещу бедни с новата биотехнология. производството но евтини отровни храни ген-манипулираните храни от монзанто и раундъпа .

ефекта на раундъпа е че природата става все по ресистентна срещу тази отрова и трябва все повече отрова да се пръска за да унищажи плевелите. така в крайна сметка хората лапат все повече отрова и фермерите стават все по зависими от химическата индустрия за силната отрова.
това поражда пък оборот за лекарствената индустрия. затова бедни страни като българия се унищожават така бържи. евтина храна бърза смърт. безплодие и прочие.
http://umweltinstitut.org/gentechnik/aktionen/hintergrund-roundup-912.html

новата война е характеризирана като класова война бедни срещу богати от еврокомисията.
http://www.nrhz.de/flyer/beitrag.php?id=14203
мой да си го преведете с гоогле.
това е обявяването на война на богатия запад срещу бедняка.

друга логична стъпка към премахването на суверинитета на държавите към новия ред е взимането на финансите от държавите и прехвърлянето им под контрола на  ЕС. ето и хода на брюсел.
http://www.politika.hr/protiv-ulaska-hrvatske-u-eu/6204-novi-sok-iz-eu-g-tajno-izg

http://dailybail.com/home/max-keiser-goldman-sachs-are-scum-thats-the-bottom-line-best.html

Мишок

Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 02 Яну 2008, 17:32:45
С какво могат да се занимават чифутите ;)

Ами не знам,напишете точно какво са направили.Аз лично търсих информация в интернет за тях и на всякъде само общо информация за Ротшилд намирах.Очаквам вие да знаете нещо,което го няма в нета щом така ги мразите?
Я не се прави на луд. Има достатъчно книги по въпроса.
Занимава се с кординация и развитие на световният сатанизъм.

Osiris

Веселина Георгиева, баронеса Ротшилд, е родена през 1927 г. в София в заможно семейство. 20-годишна заминава за Франция, за да продължи образованието си в Парижкото училище по приложни изкуства в класа на проф. Катлен. Спускането на Желязната завеса превръща младата красавица в бежанка. Българката аранжира витрини, прави букети от сухи листа върху телена арматура. Веселина Георгиева се посвещава на скулптурата благодарение на учителя си Алберто Джакомети. През 1968 г., вече Лина Георгиева, прави самостоятелна изложба в амстердамската галерия "Еендт". Голям почитател є бил Ърнест Хемингуей. Заразена от авантюристичния му дух, тя посещава Индия, Израел, Египет. "Живяла съм няколко живота. Но в края на краищата винаги се връщам към скулптурата", казва Веселина. Българката непрекъснато се разкъсва между скучните чаени следобеди, ски-курорти и казина. Между "лудориите" й е и сродяването с прочутата фамилия Ротшилд.
След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмон де Ротшилд остава смъртен враг на България. "През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!" Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмон де Ротшилд умира. Версията е самоубийство.
Попитали Натан, син на основателя на Ротшилдовата династия, колко нации има в света. Само две ­еврейското семейство и другите, бил отговорът му. Главата на легендарния клан Майер Амшел Ротшилд е роден през 1743 г. във Франкфурт на Майн. Най-големият му син Анселм остава при баща си. Вторият ­ Соломон, се установява във Виена, третият ­ Натан ­ в Лондон. Карл намира реализация в Неапол, а най-малкият ­ Джеймс, отпътува за Париж. И петимата братя играят важна роля не само във финансовия свят, но и в политическия. От 200 години повечето от коронованите глави са приятели или длъжници на династията.
Основателят на династията Майер Ротшилд е изпратен да учи за равин, но след кратко време постъпва в еврейска банкова къща в Хановер. Там изучава финансовите игри, но не се застоява много. Връща се в гетото на Франкфурт, където двамата му братя продават стари вещи и дрехи. При тях, в един ъгъл на магазинчето, той започва свой бизнес със стари монети. Изработва нумизматичен каталог, който изпраща на известни хора. Търговията бързо разцъфтява. Немският принц Вилхелм лично посещава Майер. С добрите си маниери бъдещият милиардер прави отлично впечатление на държавника, който става негов редовен клиент. Майер прибавя към името си Ротшилд, което идва от малката червена фирмичка на къщата.
От 1810 г. до днес фирмата Ротшилд не се занимава повече с покупко-продажби на стоки, а само с парични сделки. Първата е придобиването на 400 тона злато от известната Източноиндийска компания. От това Ротшилд спечелва четири пъти повече, отколкото е вложил. Същото злато веднага е продадено на Англия.
Най-безскрупулният от всичките братя е Натан Ротшилд. Веднъж човекът, който му лъскал обувките, го попитал защо неговият бакшиш е по-малък от този на сина му. Той му отговорил: Бащата на момчето е милионер. Моят не е.
След смъртта на Натан по решение на четиримата братя фамилният скиптър бил даден на най-малкия ­ барон Джеймс. Винаги изискано облечен, червенокосият младеж бързо навлиза в най- изисканите кръгове на Париж. На 29 години става генерален консул на Австрийската империя в Париж. Оженва се за племенницата си Бети, дъщеря на брат му Соломон от Виена, за която Хайнрих Хайне написва поемата "Ангелът". Известният художник Делакроа му предлага да го нарисува като просяк и Джеймс приема. На другата сутрин отива преоблечен в просяшка дреха и звъни в студиото на твореца. Отваря един от учениците му и като вижда жалкия просяк, му пъха един франк в ръката. На другия ден един прислужник, облечен в ливрея, предава на ученика следното писмо: "Драги господине, ще намерите в плика единия франк, който ми дадохте на вратата на студиото на господин Делакроа, с лихвата му от десет хиляди франка. Може да осребрите чека в моята банка, когато пожелаете. Джеймс де Ротшилд".
Карл Ротшилд се различава малко от братята си, поради което до 35-годишната си възраст не получава самостоятелна работа. Главната му работа е да ръководи куриерската служба, която е била от решаващо значение за успеха на династията.
Най-големият син на Майер Ротшилд ­ Амшел, наследява Франкфуртската банка. Силно религиозен, той прекарва доста време в синагогата, молейки Господ да му даде син. До последния си ден живее скромно и разумно. Изразходва много средства за благотворителни цели. Веднъж къщата му била обградена от разярена антисемитска тълпа. Вместо да се скрие, той излиза на балкона и започва да им говори: "Скъпи приятели, вие искате пари от богатия евреин. Германците са 40 милиона. Аз имам толкова флорина. Като начало ще хвърля по един на всеки от вас". Тълпата протяга ръце, хваща парите и се разотива.
Около 100 години след основаването на фирмата "Ротшилд и синове" те стават главните банкери на империи и континенти. Само лондонският им клон за това време е отпуснал заеми за повече от 7000 милиона долара.
Поради кръвните женитби след няколко поколения се получава дегенерация. Някои от мъжете се раждат инвалиди. Повечето наследници са момичета. Това е причината да изчезнат клоновете на фамилията в Италия и Франкфурт.... :whistle: :whistle: :whistle:

Нестор

Или както се казва--вот тебя ,братушка.Видяхте ли сега откъде идват проблемите в световен мащаб,какво по-убедително!?И далеч не са само те,това е върхът на айсберга