• Welcome to Българският националистически форум.

Срещи с Кики

Започната от Tangru, 19 Авг 2007, 15:10:42

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TangruTopic starter

Цитат- Кои са най-интересните случаи от общуването ти с Кики?
- Помня един случай - полицай от Първо РПУ си беше изгубил пистолета. Чакаше го съд. С почуквания обаче Кики указа мястото, където ченгето е изтървало оръжието. Намериха го в ябълковите градини край село Труд. Най-зрелищната проява на Кики обаче беше през 91 г. Пред очите на поне 20 души полтъргайстът вдигна секретен ключ и го прекара през стъклото на прозорец. Изумителното в случая беше, че джамът остана цял. При едно от посещенията ми Кики събори една пералня, веднъж дори ме замери с един чугунов радиатор, който спря на сантиметри от главата ми. Веднъж бяха дошли гости и децата се разпищяха в другата стая. Когато влязохме, видях, че Кики мести масата, която беше отрупана с чаши и чинии. Масата се вдигна на около тридесет сантиметра и тръгна към нас, без никой да я движи. Под нея имаше мъгла. Спря на на около метър от нас. Бяхме ужасени всички. Не се отмести нито една чиния, а течността в чашите не помръдна.
- Още през 90 година питахме Кики ще бъде ли България монархия. Отговорът беше твърдо НЕ. А ще дойде ли царят - Да. Като цар ли - Не. Това звучеше абсрудно, как така ще дойде царят в България, а няма да бъде цар. Никой и не мислеше, че царят може да стане министър-председател.
- През 91 г. го питахме още колко време българинът ще живее за хляба си. Тогава очаквахме кризата да продължи максимум 1-2 години. Кики обаче почука цели 12 пъти.

www.bulpress.net/index.php?p=view&r[id]=2080
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предположим'

Терънс МакКена

Царица

При последната точка сигурно Кики се е спрял защото го е заболял пръста от чукане, а не защото годините в които българинът ще живее за хляба си са само до 2003. :) аз не виждам и сега, четири години след предсказания срок да има промяна. :eusa_naughty: Така че Кики е трябвало да чука още много пъти.
Всеки може да види залеза, но малцина виждат изгрева на новия ден!

абв

Кои ли раздухаха психозата с кикитата, кикиморите и "извънземните"?

Кому са изгодни те?

Позамислете се!

Amenhotep

Като отворихте тема за разните Кикита, Джадаи, Пророци, Идоли и тем-подобни мозъчно-увредени същества ... вижте ги тези:
Евангелистка секта - Евангелизация на циганските квартали:

Славе И Снежа - Свидетелство

и още:

Славе И Снежа

има и още много, но тези клипчета дават основна представа за к`во иде реч!

И да не забравя - любимия ми пророк - Бай Ангел - Пророка:

Господари на Ефира - Бай Ангел Пророка 12+

Любимите ми, негови лафове са:
1 - "Аз, Волен Сидеров и Бог Тангра, ще спечелим президентските избори!"
2 - в "Спиртен Свят" на Крум Савов - "Круме, Бай Ангел се обажда, Бай Ангел - Пророка! Кажи на Буш, че исус ми каза, да му кажа ДА НЕ НАТИСКА КОПЧЕТО!"

Докато православната църква бездейства - такива ненормалници ще действат!