• Welcome to Българският националистически форум.

Планът за ликвидирането на България - Проектът "Ран-Ът"

Започната от ivan4o17, 16 Окт 2007, 15:09:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Известна ли е тази тема и има ли нужда да се публикува?

Известна е, излишно е да се публикува
2 (9.5%)
Известна е, но не достатъчно
9 (42.9%)
Почти неизвестна е
10 (47.6%)

Общ брой гласове: 20

eдин Бългaрин

Цитат на: Panzerfaust - 08 Май 2011, 00:00:22
Обаче, за да се случат нещата по един начин в Чехия и Словения, а по друг в България и Молдова, чини ми се не точно Ран и Ът са виновни.

И аз тъй си мисля, да го еба.
Обаче е по-престижно във форум като този да се направиш на недомаслен окъсляк и да обвиниш някакъв имагинерен "враг" като разни еднооки ран-ове, отколкото родните гнусни комуняги, да е*а тЕхната мама прогнила..
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Петкан

Цитат на: Panzerfaust - 08 Май 2011, 00:00:22
Цитат на: Петкан - 07 Май 2011, 22:51:22
Изводи:След като отбелязах една малка част от ВЕЛИКИТЕ ГЛУПОСТИ на говняния план,мога да твърдя,че за господата Ран и Ът, България е била едно удобно място,където са успели да предложат на продажни политици и мафиоти да я разграбят и осерат.
...
Резултати:Днес няма средна класа,няма високи заплати,няма нищо...само магистрали(в строеж и ремонти). :-D
Петкане, не знам къде ги видя тези глупости, това са само едни пределно общи положения. И са валидни при преход към пазарно стопанство както за България, така и за Молдова, Чехия или Словения. Обаче, за да се случат нещата по един начин в Чехия и Словения, а по друг в България и Молдова, чини ми се не точно Ран и Ът са виновни.
Разбира се,че има разлики между различните държави и те са обусловени от обективните дадености в тях.
Защо според тебе трябва да се абсолютизира мнението на Ран и Ът?По какви причини?
Подчертал съм с червени букви много от недомислиците,които са абсолютно непонятни...Защо трябва държавата да освободи от контрол основните хранителни продукти?Кой губи и кой печели от това?Какво е процентното съотношение на губещите и печелещите,и кой губи и кой печели?
За образованието е достатъчно ясно казано,че образователната система е била на ниво...За здравеопазването също....Едва ли би могъл да се съгласиш,че сега здравеопазването бележи ръст с това преди 1989!?
Това,че в България "повечето" чуждестранни студенти са били от СССР е направо лъжа!!!
За селското стопанство изобщо не искам да говоря,защото съм се занимавал доста време в един негов подотрасъл и мога да споделя много неща...
ЦитатПазарната икономика, към която България се стреми, пре;и!ага чудесно здравеопазване , обилна храна , удобни жили­ща ,високи заплати и пенсии , но с цената на две неща, характеризиращи пазара -несигурност и пазарни цени...
А тази прогноза днес продължава да звучи като утопия,а може би и като ерес!?
Не мразя Ран и Ът-те са написали нещо,но това е официалната част.Казват,че има и поверителна част.Там какво е написано,не знам.
Отчитайки реалното икономическо положение и финансовото състояние на средния българин,няма да е погрешно,ако все пак бъдем реалисти,а не аплодиращи всичко,което идва от Изток или Запад.
Аз съм прагматик и всякакъв политически мазохизъм ми е безпределно чужд.
Чехия не ползва услугите на МВФ...Защо?
Ad honores

Сосипатор

Ето го "плана" който е доклад.

----> ЦЪК ТУК <----

Нито има естеството на изпълнителен документ, нито нищо. Отгоре отдолу тия Ран и Ът като "експерти" уж предлагат как би можела да стане приватизацията и прехода. На някои места си личи че нямат никаква идея от това дето са писали, а и некои неща са се случили напълно обратното от това което са писали.

И за да разберем какво му е "конспиративното" на тоя "план", трябва да определим как е налаган тоя план. Според мен никак, защото по времето когато е писан тук са играели друг тип играчи. България си се разграби, и нито Ран нито Ът са виновни според мен.
Писали хората нещо колкото да се нпарават на разбирачи.

Panzerfaust

Цитат на: Петкан - 08 Май 2011, 00:23:48
Защо според тебе трябва да се абсолютизира мнението на Ран и Ът?По какви причини?
Пак ти казвам, това не е просто мнение на Ран или Ът, а пределно общовалидни положения.  

Подчертал съм с червени букви много от недомислиците,които са абсолютно непонятни...Защо трябва държавата да освободи от контрол основните хранителни продукти?Кой губи и кой печели от това?Какво е процентното съотношение на губещите и печелещите,и кой губи и кой печели?
Цените няма как да се определят от държавата, не и при пазарна икономика.
А кой губи и кой печели? В държава като България печели комунистическата мафия, която получи идеална възможност за спекула. Но за това Ран и Ът не са виновни.

За образованието е достатъчно ясно казано,че образователната система е била на ниво...За здравеопазването също....Едва ли би могъл да се съгласиш,че сега здравеопазването бележи ръст с това преди 1989!?
Ами именно, хората си го казват - това е добре, това става, това не става.
Не знам какво разбираш под "здравеопазването да бележи ръст"? Да бележат ръст могат отрасли с количествени показатели като примерно производството на пшеница или овцевъдството.

Това,че в България "повечето" чуждестранни студенти са били от СССР е направо лъжа!!!
Добре де, какво си се хванал толкова за това? Не са разбрали явно нещо. Или са ги излъгали нашите. И не бяха от СССР, бяха от Мозамбик, Сирия и Виетнам. Така по-добре ли е?

ЦитатПазарната икономика, към която България се стреми, пре;и!ага чудесно здравеопазване , обилна храна , удобни жили­ща ,високи заплати и пенсии , но с цената на две неща, характеризиращи пазара -несигурност и пазарни цени...
Да, това е така. Или ще отречеш, че в сравнение с комунистическите страни, Западът не предлагаше всичко това? То това ни хвърляше в екстаз в първите години да искаме демокрация - мислехме, че ще станем като Запада! sadsmile

Не мразя Ран и Ът-те са написали нещо,но това е официалната част.Казват,че има и поверителна част.Там какво е написано,не знам.
Това го казва само един комунист - Георги Тамбуев. Аз на комунисти вяра нямам. Още повече, като ги знам какво направиха.

Чехия не ползва услугите на МВФ...Защо?
Сложен въпрос...
Ами, защото Германия и Австрия са им съседи.
Защото техните комунисти не бяха като нашите.
Защото чехите са техническа нация.
И т.н. и т.н.
А ние стигнахме до МВФ, защото по време на Луканов стигнахме дъното!

Петкан

ЦитатНито има естеството на изпълнителен документ, нито нищо. Отгоре отдолу тия Ран и Ът като "експерти" уж предлагат как би можела да стане приватизацията и прехода.
Вероятно този план е имал препоръчителен характер,но имайки предвид провежданата политика от всички български правителства в годините на т.н. "преход",планът на Ран и Ът става своебразна аксиома...
Ще си позволя само да вметна,че подобни "планове" са само една курсова работа за сътрудниците на Збигнев Бжежински,т.е. този план е "подхвърлен" на лапнишараните от "демократична" България със съответните указания от Белия дом,а после всичко си е вървяло по сценарий.
Националното богатство на България е разграбено...Народът е обезверен...Властват случайни хора...
Добре ли е това?
Едва ли Ран и Ът са го изразили с черни краски в своя план,но в крайна сметка Лошото е при нас-почти във всеки дом.
Абстрактните хули и обвинения по адрес на "комундетата" не носят яснота и конкретика,а това е форма за бягство от всякаква отговорност и оправдание за престъпно поведение на безадресни личности.
Ad honores

Сосипатор

Цитат на: Петкан - 08 Май 2011, 00:49:38

Абстрактните хули и обвинения по адрес на "комундетата" не носят яснота и конкретика,а това е форма за бягство от всякаква отговорност и оправдание за престъпно поведение на безадресни личности.

Защо безадресни? Знае се всичко кой какво е направил.

Петкан

Цитат на: Сосипатор - 08 Май 2011, 01:07:09
Цитат на: Петкан - 08 Май 2011, 00:49:38

Защо безадресни? Знае се всичко кой какво е направил.
ЦитатЗащо безадресни? Знае се всичко кой какво е направил.
В това съм толкова убеден,колкото и в това,че Осама е станал храна за рибките...
Ad honores

Индивидуалист

тук има доста интересни неща за изтребването не само на българския народ:

Интервю с Дейвид Рокфелер - 2007 (1/4)
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 4443

Отговори: 45
Прегледи: 17824

Отговори: 23
Прегледи: 7591