• Welcome to Българският националистически форум.

Правата на турците в България и турския като официален език в страната ни!

Започната от Аз съм БЪЛГАРЧЕ, 04 Апр 2008, 10:14:36

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Аз съм БЪЛГАРЧЕTopic starter

Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Mateq

ЧЕта коментарчетата на турчулята, потурнаците и гледам домуз= булгар, бих казал сапун= турк!!! :devil:
Какви права имат тия пришълци?!не са ли нагли ипетиции пускат :-PБати наркоманите  :down: И турците са хора, но да си знаят мястото да не играе тоягата 8)
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Аз съм БЪЛГАРЧЕTopic starter

Колкото повече чета,толкова повече се ядосвам и направо ми се плаче,честно!Чувствам се адски безсилна като чета и гледам как тъпите фесове се гаврят с нас,родината ни и историята ни.Какво ще правим?Как ще се оттървем от тая турска сган?Как ще си върнем България?Почвам да се обезкуражавам...Наглостта им няма край-мачкат,тъпчат и все те са онеправдани,а ние сме нетолерантни!!!!Не може повече така!
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

FELDMARSCHALL

Хахаха! Смешници!! :-P
Сега малко права ли имат ?
Я да слушат и да се подчиняват на арийските българи, че да не заиграе брадвата! :devil:
Малко ли съм ви клал и ебал бе турски свини, че още ми квичите! :lol:

Пламен

Може и ние да направим петиция в същия сайт, но за защита правата на българите в мюсюлманските райони, управлявани от бившите терористи от ДПС.

Хитлер

Точно така,Пламене,петицията е нужна,но въпросът е в това дали ще помогне......
Според мен отговора е не.....
Това от което имаме нужда е здраво националистическо правителство,което да може да се справи с мръсната зган наречена турци и цигани......
И разбира се-нашата подкрепа.....

Българио любима
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Пламен

Е много ясно че нема да помогне, аз не заради това я предлагам, а като отговор на турската петиция (която също нема да даде резултат).

Хитлер

Епа то оставаше и да даде резултат и щях да се гръмна,маменце им турска.....
Разбирам те правилно и ако пуснеш петиция ще я уважа....
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Engelbert Dolfus

Цитат на: Аз съм БЪЛГАРЧЕ - 04 Апр 2008, 11:42:06
Колкото повече чета,толкова повече се ядосвам и направо ми се плаче,честно!Чувствам се адски безсилна като чета и гледам как тъпите фесове се гаврят с нас,родината ни и историята ни.Какво ще правим?Как ще се оттървем от тая турска сган?Как ще си върнем България?Почвам да се обезкуражавам...Наглостта им няма край-мачкат,тъпчат и все те са онеправдани,а ние сме нетолерантни!!!!Не може повече така!
Извинявай,обаче очевидно не виждаш достатъчно добре причината за проблема с турцизацията на България...Защото ДПС не е следствие,а не причина!Защото ако БСП не беше допуснало антиконституционното недоразумение,сега нямаше да имаме проблем,като турцизацията на части от България!Тоест проблемът си е почти само в нас-не са виновни турците,че управляват България,а сме виновни ние Българите,че допуснахме турците да ни управляват!Самият факт,че 70% от българите не отиват да гласуват,за разлика от 99% от турците обяснява факта защо ДПС на практика ни управлява...Докато Българите не тръгнем на поне едно 90% да гласуваме и то против ДПС и техните подлоги-БСП,няма как да искаме ДПС да падне от власт!А падне ли веднъж от власт,със сигурност то никога повече няма да ни управлява отново!

Nik

Стига си хулил Българите!Не отиват да гласуват,защото няма за кого!Целия тюрлюгювеч във форма на политически партии и организации е казионен и му се дърпат конците от едно място!ДПС е създадена под натиск от вън и приета в политическия живот в нарушение на конституцията и с малцинство!Тя и сега си е незаконна,но има да изпълнява задачи!!И пирински е незаконен и царя и станишев и всичко след 89 год.Мислиш,че някой го интересува ли!?Всичко се одобрява отвън,безогледно се преследва само една цел-физическото отстраняване на Българите от територията наречена българска държава!Прогонване,претопяване,мор! И 100% да отидат да гласуват,пак ще подменят вота ! И всичко това защото историята ни е велика и пречи на някого!Въпреки това, скоро ще излезе наяве,че сме може би най-древната цивилизация в света!Затова се крие и унищожава и историята ни и народа ни!!!

Engelbert Dolfus

Цитат на: nik - 16 Апр 2008, 22:03:24
Стига си хулил Българите!Не отиват да гласуват,защото няма за кого!Целия тюрлюгювеч във форма на политически партии и организации е казионен и му се дърпат конците от едно място!ДПС е създадена под натиск от вън и приета в политическия живот в нарушение на конституцията и с малцинство!Тя и сега си е незаконна,но има да изпълнява задачи!!И пирински е незаконен и царя и станишев и всичко след 89 год.Мислиш,че някой го интересува ли!?Всичко се одобрява отвън,безогледно се преследва само една цел-физическото отстраняване на Българите от територията наречена българска държава!Прогонване,претопяване,мор! И 100% да отидат да гласуват,пак ще подменят вота ! И всичко това защото историята ни е велика и пречи на някого!Въпреки това, скоро ще излезе наяве,че сме може би най-древната цивилизация в света!Затова се крие и унищожава и историята ни и народа ни!!!
Само да ми кажеш първо къде видя да "хуля" българите!И дори и да ги "хуля",както не правя,но дори и да е така,да не мислиш,че не слагам себе си под общ знаменател с останалите българи!Защото и аз съм част от българският народ и критиките,които отправям,ги отправям и към себе си,понеже не се имам за нещо по-заслужил от останалите българи!макар че за разлика от повечето от тях отивам да гласувам и то срещу управляващите,за да покажа,че съм против статуквото!Верно е,"всички са маскари" малко или много от тези,които 19 години управляват България,но винаги се намират свестни и почтени българи-патриоти,които да покажат друго лице и друг морал!Е,верно е,1% са,но ги има и докато не се изчерпят всички варианти за промяна,ще търся да открия,лично за мен и за моето семейство хората,които смятам,че ще изведат българския народ на брега!Така че за мен винаги има изключения и надежда и затова не трябва да се предаваме,както ти предлагаш,а гласувайки на първо време на търсим изход от пагубното за България моментно състояние!Разбира се,има и други начини за излизане от кризата,но те определено не се свеждат до това да си сложим въжето на врата и да се обесим,както ти явно предлагаш,така като ти чета мнението!Приказки от рода на"нищо няма да се промени,няма изход,всичко ни се диктува от вън" за мен са много удобни за управляващите бандити и разбойници,за да увековечат властта си!Защото съдбата си българският народ я държи в свой ръце и само трябва повече хора да се осъзнаят,за да започне промяната...Но като гледам все още са твърде малко хората,които се осъзнават и все още си мислят,че като не идат да гласуват,правят напук на на управляващите,а всъщтност правят напук само на себе си и на целия български народ...Приказки от рода на тези "не ми пука кой ще ни управлява,който и да е,все тая",означават,че на съответния българин му е все едно дали Доган ще ни управлява или някой друг...И не отивайки да гласуват срещу Доган,същите тези хора без да искат,косвено,"пускат" гласа си именно за Доган...А колкото по-малко българи отидат да гласуват,ДПС толкова повече ще увеличи процентите си на следващите избори и тогава тези,които не са гласували и сега реват,че Доган ни управлява,да си му правят сметка дали с негласуването си не са подпомогнали затвръждаването да Догановата власт...

и още нещо и ще завърша с тирадата си,та да не се конфронтираме излишно,което аз не искам разбира се,но все пак...Та!Извинявай,но да не мислиш,че под властта на ятагана на българския народ му е било по-лесно от сега?Да не мислиш,че на Апостола-Васил Левски му е било по-леко от на нас,да се скита през най-студените зимни месеци и да търси съмишленици за да вдига революция за освобождението на България!И разбира се,имало е много "българи",които са му тряскали вратата пред лицето,поради страха си от същият този ятаган и са предпочели чуждата власт и дискриминация,пред борбата за свобода!Не,никак не са били малко тези "българи" разбира се!Но Апостола не се е предал и не си е казал:"Няма смисъл,не им пука за собствената им свобода,нежели за свободата на България",не,а напротив,продължил е борбата си и не се е предал дори в последните секунди на живота си и е останал също толкова твърд и непоколебим във вярата си,че България отново ще бъде свободна и че изхода е близо,колкото когато е сформирал поредния си революционен комитет!Така че стига сме се оплаквали,нека се обединим и потърсим промяна на статуквото!Защото на нас,младите Български патриоти принадлежи съдбата ни,съдбата на родителите ни,на децата и внуците ни и на Родината ни!А не на комунистическите разбойници и бандити и техните внуци и синове!Те няма да са вечни,защото никоя власт,никоя диктатура,никоя криза не е вечна и винаги светлината идва точно в момент,в който почти си загубил надежда!

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

Болгардингезе

Шибаните турци ,то да няма повече от 4-5% в България.Има мюсюлмани ,цигани и съвсем малко турци.ДПС ги създаде.Затова има и ще има докато не се реши проблема с тях! :devil:

ПО ПЕТ НА НОЖ!!!
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

MAGADAN

Индивидуалист

ЦитатМоже и ние да направим петиция в същия сайт, но за защита правата на българите в мюсюлманските райони, управлявани от бившите терористи от ДПС.

ДПС не са бивши терористи,а настоящи.Както и няма бивши комунисти.

ЦитатДПС е създадена под натиск от вън и приета в политическия живот в нарушение на конституцията и с малцинство!Тя и сега си е незаконна,но има да изпълнява задачи!!И пирински е незаконен и царя и станишев и всичко след 89 год.Мислиш,че някой го интересува ли!?Всичко се одобрява отвън,безогледно се преследва само една цел-физическото отстраняване на Българите от територията наречена българска държава!Прогонване,претопяване,мор! И 100% да отидат да гласуват,пак ще подменят вота ! И всичко това защото историята ни е велика и пречи на някого!Въпреки това, скоро ще излезе наяве,че сме може би най-древната цивилизация в света!Затова се крие и унищожава и историята ни и народа ни!!!

И аз мисля по същия начин. И ето доказателство:Волен Сидеров го каза преди няколко дни:

Тук пред мен е списъкът на участниците в борда на фирма "Информационно обслужване" АД. Това е държавна фирма, която брои гласовете. В борда й аз виждам Ивелин Николов Николов, член на ИБ на БСП - не знаех, че той е специалист по информационни технологии, сега го научавам. Този човек, който е представител на висшето ръководство на една партия, е в борда на информационно обслужване. Г-н Азен Меликов, който е личен съветник на господин премиера, той също е в борда на информационно обслужване. Кирил Желев, също член на ВС на БСП.  Виждаме, че фирмата, която брои гласовете, е пълна с висши функционери на БСП. За какво говорим тогава?
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Similar topics (5)