• Welcome to Българският националистически форум.

Изкараха Левски масон!!!

Започната от Boris, 23 Апр 2008, 20:38:01

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Борисъ

Изродът,който е писал това,заслужава публичен линч :devil:

Александър

Смърт за Румен Василев, това вече е прекалено!!!  :s-minigun: :s-minigun: :s-instagib: :s-instagib: :frocket: :frocket: :fripper: :fripper: :fxloc: :fenforcer: :fsniper: :fsniper: :s-chainsaw: :s-chainsaw:

Дано някоя ПП вземе мерки и тая гавра да се спре от издаване и да се изземе от където е разпространена.  :devil:

Редакция: Явно доста късно съм разбрал за това нещо, щом за 2 години никоя ПП не е реагирала явно няма и да стане това...
За мен подобна книга в България е сравнима с книга за отричането на холокоста в исраел или в Германия, примерно.
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Инжинер Донев

да това съм го чел. Голяма простотия. :devil: не е ново. Четох го преди 2 години. Авторът изтъква че Левски видите ли ползвал тайни масонски знаци и структурата на комитетите била взаимствана от френските ложи :devil:

FELDMARSCHALL

Георги Ифандиев също цитира тази книга и каза, че е напълно съгласен
с автора!
Дори допълни, че и Ботев и като цяло всичките ни революционери са били масони...
а Ангел Кънчев не се е самоубил, а бил убит от някои от революционерите, понеже
искал да напусне масонската ложа, в която членували Левски, Ботев, Бенковски и останалите! :-[ :lol: :lol: :lol: :-[

Tieto

Бай Иван

Не съм чел книгата, сигурно няма и да я прочета. Всъщност какъв е смисълът?  Дали използвал масонски знаци, дали комитетите били подредени по масонски тертип. Какво от това?  Всъщност по това време той все ще да е търсил пример как се структурира конспиративна организация. Е, от кого да вземе пример? В крайна сметка той е бил на крачка от големия успех, той е бил и ще остане най-големият Българин. Но книгата - поредната полуистина няма да прочета.

абв

FELDMARSCHALL

Вижте сега.
Комитетите на Левски и цялата революционна организация са
били логично на таен принцип! Това обаче не ги прави масонски! :lol:
По същата логика можем да изкараме всичко, което се прави тайно, че е "масонско"...
и ВМРО излиза, че са масони, понеже тайно подготвили убийството на югославския
крал Александър Караджорджевич през 1934г., а не му казали директно в очите : "Шъ
тъ убийм в скоро време!" :lol: :lol: :lol:

абв

Цитат на: FELDMARSCHALL WILHELM LIST - 24 Апр 2008, 00:43:04
Вижте сега.
Комитетите на Левски и цялата революционна организация са
били логично на таен принцип! Това обаче не ги прави масонски! :lol:
По същата логика можем да изкараме всичко, което се прави тайно, че е "масонско"...
и ВМРО излиза, че са масони, понеже тайно подготвили убийството на югославския
крал Александър Караджорджевич през 1934г., а не му казали директно в очите : "Шъ
тъ убийм в скоро време!" :lol: :lol: :lol:

Имеет евреин(Караджорджевич) - есть проблемы.      /Това не го е казал Сталин, а си го е мислил един друг./

Болгардингезе

Едва ли е бил масон,но то по принцип всичко,което се провежда тайно и скрито може да бъде определено като масонско,но идейте за таиноста и скритоста са еднакви във всички случеи,че то може и да е масонско може и да не е.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

абв

Цитат на: anti-pasti - 24 Апр 2008, 09:32:53
Едва ли е бил масон,но то по принцип всичко,което се провежда тайно и скрито може да бъде определено като масонско,но идейте за таиноста и скритоста са еднакви във всички случеи,че то може и да е масонско може и да не е.

Щом не е бил зидаро-мазач - добре е.   ::)

Хитлер

Въх,че глупост...... :-[ :-[ :-[
Трябва да си психичо болен за да повярваш на измишльотините в тази книга..
А автора,що не хване да се  :kill:
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Фанагория

Цитатисраел или в Германия

М..да..
Много разсъждения съм му ударила на тая тема, но така и не стигнах да никакво смислено заключение.

Каква все пак е истината за жертвоприношенията в исраел и това в Германия?

Спецовете да разяснат... :-P
-Кой хлопа в този късен час?
-АЗ хлопам- каза Финдли.
Върви си! Всички спят у нас!
.........................................

Не всички!....Каза Финдли.

абв

Цитат на: Фанагория - 24 Апр 2008, 16:37:39
Много разсъждения съм му ударила на тая тема, но така и не стигнах да никакво смислено заключение.

По времето на Левски жените не са разсъждавали, но ето че вече... поне правят опити.

Фанагория

Цитатжените не са разсъждавали

Ъм, бре..не са разсъждавали :twak:

Мчи Княгинята? То и знаме да ушийш се иска акъл, ве! А не сила и тестостерони ;D
-Кой хлопа в този късен час?
-АЗ хлопам- каза Финдли.
Върви си! Всички спят у нас!
.........................................

Не всички!....Каза Финдли.

Similar topics (5)

Отговори: 60
Прегледи: 23115

Отговори: 45
Прегледи: 17831

Започната от Сит

Отговори: 14
Прегледи: 5120