• Welcome to Българският националистически форум.

Българщина и Православие

Започната от Nordwave, 17 Дек 2007, 14:55:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Цитат на: IZTOK - 04 Мар 2015, 20:52:33
Вероятно са били унияти, а не чисти католици, защото после от католицизма не е останало нищо в Чипровци.
Няма и помен от католици днес.
И не е първото въстание, имало е доста други преди това. Явно не познаваш историята.
Славяните също са хора, независимо дали ти или аз ги харесваме или не. Странно един католик не говори така, познавам доста и те не са като тебе.
Че те повечето българи не вярват в тази древна и фантастична история и аз с тях.
Ми Балканите са ветровито место,много народи са минали от тука и някои са останали, като куманите, наследници на които са днешните ШОПИ.
Шопите между другото по външност са доста различни от българите от север например. Понеже имам и северняшка и шопска кръв съм го забелязал по роднините ми.
И все пак православието е било и ще остане част от българщината.

Администраторите моля някой да имформира тоя ПАЛЯЧО, че тук не ПРОВОСЛАВЕН ФУНДАМЕНТАЛИСТКИ форум, нито форума на РУСКАТА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА партия атАКА, къде по цял ден се грухти със съветски плам за православното братство на българските православни-КОМУНИСТИ с руските православникомунисти-славяни.

Призивавам и другите членове на форума да не отговарят и да не се хващат на провокациите на тоя палячо, след като за поредн път се опитва да омаловажи ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ от Българската История, като чипровското въстание, което според него не е Католическо нищо, че в Историята и всички нормални хора знаят кой е организирал това въстание, но проблема не е в това дали чипровското въстание е католичско, проблема е че този провокатор постоянно с изключителна ЗЛОБА  излива ОМРАЗА по българските Католици и всички които не са правослвани христяни, на няколко пъти най - нагло заявява, че нямало и един Католик който да е направил нещо за България, което за Националистически форум е НЕДУПОСТИМО  !
Аз не мисля да ограмотявам подобни провокатори кой е и какво е направил за България Анджело Роканли (наречен българския Папа)не само като Папа, не мисля да ограмотявам неграмотни хора, че францисканския монах Блазиус Клайнер издава година по-рано от Паисиевата -  в 1761 г. книга за България озаглавена  История на БългАрия в нея обаче ("много интересно") липсват всички "славянски" залитания и акценти, а всеки който иска може да провери в интернет какво са направили Българските Католици,  не искам отново да повтарям,  че НЕ българската православна Църква, а "ЛОШАТА" КАТОЛИЧЕСКА ЦЪРКВА поде кампанията за построяване на МЕМОРИАЛ на ЖЕРТВИТЕ на комунизма в КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КОНЦЛАГЕР Белене...., та в този ред на мисли подобни комунистически провокаторчета, като iztok  целенасочено се опитват да РАЗДЕЛЯТ Българите и най - цинично да обявяват част от българите за БОКЛУЦИ и НЕБългари просто защото не изповядваме  православнието, което по време на КОМУНИЗМА беше и ОСНОВНАТА песен на КДС ПРОТИВ КАТОЛИЦИТЕ,  освен това подобни писания не са националистически,  а да АНТИНационалистически, най - малко пък са обединителни, по абсолютно същият начин по време на комунизма действаха КОМУНИСТИТЕ, като се опитваха да делят народа ни,  подобни хора на iztok зад маската на православен фундаментализъм,цинично ПО-КОМУНИСТИЧЕСКИ обиждат българските Католици(Протестанти.........),  без реално да знаят нищо за нас, без да знаят какво сме направили за България, какво сме преживяли Католиците по време на комунизма, какво беше отношението на комунистите към нас, какви проблеми имахме всички Католици в казармата,  в учрежденията които работехме, заради комунистическата Антихристянска власт, която не успя да Узурпира църквата ни и да я напълни с комунисти и доносници, затова КОМУНИСТИТЕ толкова МНОГО ненавиждат църквата ни, а тази комунистическа  ОМРАЗА по време на комунизма беше изразявана много силно и от православната църква и свещеници, които усърдно работеха в УСЛУГА на комунистическата пропаганда и политика, православната църква(и червеният патриарх) също са виновни за НАСАЖДАНЕТО на тази ОГРОМНА ОМРАЗА към българските Католици.

Разберете че всичко това да има разделение между църките в България е УГОДНО единствено и само на комунистите и задкулистната им ПРОРУСКА политика -  РАДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ,  ОМЕРЗЕН съм че подобни палячовци правещи се на христяни криещи се зад православната вяра сеят ОМРАЗА към други христянски Църкви в България, такива хора нямат и не трябва да имат място в Националистическите форуми, спирам до тук защото наистина за пореден път съм изключително ОМЕРЗЕН от този нечист човек, който преди много време когато станах член на форума(и в дискусия се разбра че съм Католик) използва такива гнусни, долни и вулгарни думи и обиди по мой адрес, че наистина съм изумен, как,  защо и поради каква причина отново му е даден достъп до форумът !
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Мишок

Драги Зигфрид ти сееш разделение и говориш против православната църква, но видите ли аз съм правел лошо.
Споровете с тебе са безсмислени - бъди здрав.

Siegfried

Палячо кой от първия ден започна да сее православен ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ и ОМРАЗА срещу всички които не са правосалвни, аз ли го направих :lol:, пак си помисли,  докато ти беше забранено да влизаш във форума, тук НИКОГА не сме коментирали РЕЗЛИГИОЗНИ ТЕМИ, четеш ли НИКОГА, докато ти не дойде отново и не започна да сееш ОМРАЗА и РЕЛИГИОЗНО РАЗДЕЛЕНИЕ. Я кажи(и не ЗАБРАВЯЙ, че постовете ти седят отгоре) кой започна да обяснява,  че католиците НИКОГА НИЩО не сме направили за България, че НЯМАЛО и ЕДИН католик който да е направил нещо за България, че Чипровското въстание не е Католическо, че какви българи можем да сме католиците  и тн и тн, май ти започна и защо, нали уж беше се променил, аз НЕ ВИЖДАМ НИКАКВА промяна в теб ? 

Споровете с мен били безсмислени :lol: разбира се че ще са безсмислени, за човек който не иска да спори, а който иска да ОБИЖДА но НЕ може защото го е страх да не бъде изхвърлен за пореден път, всеки по - сериозен спор е безсмислен. Грозното обаче е, че както и ПРЕДИ  постоянно ЛЪЖЕШ, предоставят ти се доказателства, но ти правиш заключени , това не е вярно :lol:, все едно споря с ДЕТЕ от 3-ти клас, мисля че ти не ставаш за аргументиран спор, а и ти не желаеш да спориш , ти искаш тънко да обиждаш и да сееш раздор,  за да не те изхвърлят отново за пореден път от форума. 
Сега защо не ме обидиш, както злобно и ЦИНИЧНО ме ОБИЖДАШЕ преди, ОБИЖДАШЕ ме че съм бил жена, че съм католически БОКЛУК, че всички католици сме БОКЛУЦИ,  давай какво те спира пак да ме ОБИЖДАШ, видно е че НЕ си си променил мнението за нас, въпреки че живееш, ядеш и сереш на гърба на Католическа държава,  не разбирам само, защо обръщаш ОМРАЗАТА си към католиците и католицизма, не Ватикана и Католицизма, а ти НЕ МОЖЕШ да се РЕАЛИЗИРАШ на ЗАПАД, защото си НЕАКДЪРНИК, това че нямаш ценз,  образование и си неграмотен НЕ сме ти виновни ние католиците, или Ватикана, това че си бездарник не ти е виновна нито Католическа Италия, нито Италианските Католици, най - малко католическата църква, която съм 110% убеден, че ако отидеш да почукаш на вратата на която и да е католическа църква и кажеш, че си гладен и жаден, вътре без да те питат Католик ли си, или Православен ВЕДНАГА ще те приютят, ще те напоят и нахранят, но въпреки това ти мразиш католиците, според мен НЕОБЯСНИМАТА ти ОМРАЗА към Католиците няма как да бъде премахната, тя е достигнала до някаква психиатрична  фиксация на ОМРАЗА, което от своя страна е олицетворение на всеки НЕРЕАЛИЗИРАЛ на запад ревльо като теб, който НЕ търси вината за неуспехите си  в СЕБЕ СИ , а всички други са му ВИНОВНИ :lol:, малоумното обаче идва от това, че  ОБВИНЯВАШ цяла една Църква за ЛИЧНИТЕ си проблеми и НЕУСПЕХИ, и незнайно защо си решил, че Ватикана, Католицизма и Католиците сме ти виновни, че си обикновен некадърник, който просто не можеш да се реализира и да си намери сносна работа в "мръсния" Католически ЗАПАД........ :lol: :lol: :lol:

Цитат на: IZTOK - 05 Мар 2015, 10:09:01
Драги Зигфрид ти сееш разделение и говориш против православната църква, но видите ли аз съм правел лошо.
Споровете с тебе са безсмислени - бъди здрав.

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

omerzen

Сидеров пред Православната асамблея:
Американските служби и Пентагонът
дестабилизираха Европа

Старият континент е ценностен разпад, заяви лидерът на ,,Атака" във Виена

Виена, Австрия

Снимки: Пресцентър на "Атака"

ЦитатЛидерът на ,,Атака" Волен Сидеров участва в 22-та генералната асамблея на Интерпарламентарната асамблея по Православие (ИПАП) в австрийската столица Виена. Тема на дискусиите беше ,,Историческите православни общности в Европа и света", съобщиха от партията.

http://www.blitz.bg/news/article/345081
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Човека е превърнал всичко в политика. Такива с лопада да ги ринеш.

Мишок

Hatshepsut

Цитат на: Sirows - 29 Яну 2018, 19:25:10
Ето на какво попаднах във фейсбук.
https://www.facebook.com/pravoslvnaarmia/?hc_ref=ARTtCf5zF1TRBBxJKfj3QSLjO1oaWRxlfjhnHykCqGRZR6t_3f4xthDZnIjWtlZzRIM&fref=nf
Няма шега работата е сериозна.

Нищо сериозно не е това, нито пък има нещо общо с българщината... снимките в страницата не са от България, примерно тази е от Русия:

https://www.facebook.com/pravoslvnaarmia/photos/a.1116139445198173.1073741827.1116083208537130/1116139058531545/?type=3&theater

Надписът на знамето е красноречив: "За веру, царя и святую триединную Русь"  :whistle:

Мишок

Явно православната армия е само в главата на някого и до тук свършва. Страницата обаче е на български.
Интересно дали в Русия наистина има такава армия ? И ако има какво трябва да е отношението на българите към нея ?

Siegfried

Цитат на: Sirows - 29 Яну 2018, 19:38:25
Явно православната армия е само в главата на някого и до тук свършва. Страницата обаче е на български.
Интересно дали в Русия наистина има такава армия ? И ако има какво трябва да е отношението на българите към нея ?

Отрицателно, четеш ли българите имат ОТРИЦАТЕЛНО МНЕНИЕ и ОТНОШЕНИЕ към всичко руско, и всичко което идва от АЗИЯ , сиреч рАсия,  а какво е отношението на малцинствените групи към това, можеш само ти да ни отговориш !  :laugh-1:

Мишок

Siegfried

Цитат на: Sirows - 27 Фев 2018, 17:42:46
Прекаляваш.

РУСКИ ТРОЛ, ИЗЧЕЗВАЙ от форума  !!!  :laugh-1:

това представляваш ти РУСОРОБСКА МИШКО :

Мишок

Някои хора отричат и критикуват: всичко и всички, но себе си никога не критикуват. Лошите си и глупави привички също. Отричането на всичко води само до отричане на самите отричащи и критикуващи.

Siegfried

РУСКИ ТРОЛ, ти направо си за Академик на руската академия на наУките !  :laugh-1:

Цитат на: Sirows - 27 Фев 2018, 20:39:37
Някои хора отричат и критикуват: всичко и всички, но себе си никога не критикуват. Лошите си и глупави привички също. Отричането на всичко води само до отричане на самите отричащи и критикуващи.

Мишок

Цитат на: Siegfried - 01 Мар 2018, 12:50:10
РУСКИ ТРОЛ, ти направо си за Академик на руската академия на наУките !  :laugh-1:
Направо съм за академик по българщина, нещо което даже не знаеш какво е. Има време с четене и с помощ от Бога може и да стана.

Siegfried

Твоят Бог е путКин, а религията ти е комунистическата идеология,  партийният секретар на "църквата" ви е контрабандният цигарен БОС Кирил, известен в путКинска СССР, като  табачный" митрополит !

Комунистически палячо, не си позволявай да ми говориш за Бог, ти безбожна болшевишка твар, величаеща безбожника сатанист и контрабандист на алкохол и цигари табачный" митрополит СССР  ! :laugh-1:

Цитат на: Sirows - 01 Мар 2018, 12:57:23
Направо съм за академик по българщина, нещо което даже не знаеш какво е. Има време с четене и с помощ от Бога може и да стана.

Similar topics (5)