• Welcome to Българският националистически форум.

Zeitgeist

Започната от Сит, 03 Ное 2008, 14:59:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Може ли да бъде основано утопично общество по подобие на идеята на създателите на филма?

Да, и то скоро.
1 (20%)
Да, но след стотици години.
1 (20%)
По-скоро не.
2 (40%)
Невъзможно!
1 (20%)

Общ брой гласове: 5

СитTopic starter

Масонеееееее, Масоне.... няма ли спиране тая крадлива машина :D

СитTopic starter

Има само 2 разлики между двамата кандидати:
1. Единия е дърт, другия - млад :lol:
2. Единия е бял, а другия - мулат :-P

Иначе Масон е прав. За каква оправия говорим :lol:

Болгардингезе

Единият е бивш психопат, а другият бъдещ, обаче на бели.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Android_Swarm

Филмът е хубав. В интерес на истината с всички неща, за които се говори в него бях запознат от преди това, има много изписана литература по въпроса.
Друг е въпросът къде е истината, а тя е някъде там между редовете.Важното е да умееш да отсяваш зърното от плявата.  ;)
Аз лично съм против авраамическите религии християнство, юдаизъм и ислям.Против глобализацията съм, защото е процес в който хората още повече се обезличават, идеята за кошера с пчелите, което ще представлява човечеството в бъдещия глобализиран свят никак не ми се нрави.

Аз лично мечтая децата ми да живеят в свят, в който религии не съществуват, свят с нов морал, коренно различен от християнския.
Свят в който ще господства нова човешка раса, по-съвършена от останалите, свят чист от дегенерати и непълноценни хора.Доктрина, благодарение на която Новият Човек ще живее в баланс със себе си и светът.
Няма да се обръща толкова много внимание на материалното, което е обречено на разруха, обречено да се превърне в прах.А раса, която ще гради за вечността, ще гради Кула, която никога няма да се превърне в прах, а ще бъде докато пребъде светът.

Това е единственият шанс за спасение.Иначе ни предстои тотална катастрофа.Край на всичко.
Повечето от хората, които споделят моите виждания са твърде черногледи и не вярват, че човечеството може да се възроди и да се трансформира в нещо по-чисто и съвършено.Презират хората и казват, че няма шанс за спасение.Чакат краят да настъпи и да може да са живи за да се полюбуват на завършека на този експеримент.

Аз обаче за добро или лошо съм оптимист.Надявам се да доживея за да видя.В края на краищата всичко зависи от мен, от всички будни индивидуалисти.
Не заспивай!  ;)

Mасон

Впечатлен съм от фактът, че всеки, който мрази глобализацията се възползва в най-голяма степен от благата и.

Е кажи ми как една раса, която е по-съвършена от останалите би жияла в баланс с останалия свят? Нали балансът за това е баланс- да изравнява положителните и отрицателните неща?

Няма да се обръща толкова много внимание на материалното, което е обречено на разруха, обречено да се превърне в прах.А раса, която ще гради за вечността, ще гради Кула, която никога няма да се превърне в прах, а ще бъде докато пребъде светът.
Сега вече разбрах. Рано или късно всеки става масон. Най-трудно ще ти е да го признаеш на себе си. :)
Principes mortales, respublica aeterna!

Amenhotep

Цитат на: MACOH - 03 Ное 2008, 23:07:30
Рано или късно всеки става масон.

Ку-Ку!  :-[

Mасон

Цитат на: Amenhotep - 03 Ное 2008, 23:35:55

Веднага се поправям
Рано или късно всеки иска да стане масон. ;)

Amenhotep

Цитат на: MACOH - 03 Ное 2008, 23:50:57

Веднага се поправям

Че, за чий х** ми е да ставам Масон?
Да ходя по няк`ви "вечеринки" с разни дебели изедници, да се обличам с няк`ви престилки и бели ръкавички и да участвам в няк`ви жидовски"свещенно"действия?  :devil:

Бегай я тая глупост! По-добре да отида на рок концерт или на кръчма!  :down:

А, пък ако трябва да се присъединявам към някого, с удоволствие ще се присъединя към БИРЕНАТА ПАРТИЯ!  :bgflag:

Amenhotep

ще гради Кула, която никога няма да се превърне в прах, а ще бъде докато пребъде светът.

Както пееха Iron Maiden в една своя песен

"Covered in sinners and dripping with guilt
Making you money from slime and from filth
Parading your bellies in ivory towers
Investing our lives in your schemes and your powers
"

http://vbox7.com/play:d5c035b1

Mасон

И както животът на Масона е лишен от смисъл, ако той не работи на градежа на Храма на Мъдростта, тъй бъдещият брат ФФФ е прозрял със сърцето си тази най-висша цел и това човешко стремление.

Инак ние също ходим на рок концерти, посещаваме кръчми, и сме подвластни на ледената бира в горещите летни дни.

СитTopic starter

Цитат на: MACOH - 03 Ное 2008, 23:50:57

Веднага се поправям
Всичко е до едно време. Системата, която сте изградили, е напът да стигне критична маса. Царството ви небесно няма да го бъде още дълго, помни ми думите :) 

Mасон

Които знаят, не говорят.
Които говорят, не знаят

Лао Дзъ

П.П. Списъците ти са малко неверни..... ;)

Севар Вананд

Мисля, че на Масона вече му е време. Отиди да проповядваш в друг форум!
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

СитTopic starter

Цитат на: MACOH - 04 Ное 2008, 15:49:52
Които знаят, не говорят.
Които говорят, не знаят

Лао Дзъ

П.П. Списъците ти са малко неверни..... ;)
Не можете да спрете времето, то ще спре вас. Това е естествен природен процес. И като всяка една империя, краят на вашата вече се задава :) 

П.П. Предполагам не ти е стигнало времето да гледаш филма ;D