• Welcome to Българският националистически форум.

Подложени сме на брутален полицейски терор

Започната от dqdovikoleda, 26 Яну 2009, 21:17:46

0 Потребители и 0 гости преглеждат тази тема.

dqdovikoledaTopic starter

Стана нормална практика в България полицията да задържа и убива хора без съд и присъда и с обяснението че се е случила злополука.Не станаха ли твърде много тези злополуки и не се ли првърнаха тези убийства в нормална практика на полицията?Явно че МВР продължава да си я кара както  през уж отминалия тоталитарен комунистически режим което е явно доказателство за това че в действителност комунистическата диктатура си продължава и не само че ищо не сее променило ами даже е станало още по брутално и ценично от преди.65г.комунистическа диктатура в България доведе не само до икономическа криза но и до тотална деморализация в обществото ни и до умишленото ни превръщане на нация от престъпници защото ако всички крадат никой няма да забележи колко крадат комунистите.Освен това за 65г.комунистическа дикатура бъгарското население в България намаля наполовина.При това положение никак нее чудно защо полицията(народната милиция)в България продължава да убива българи.Явно че на комунистите не им е достатъчно че изгониха повечето българи от България ами са ршили да избият вички които нямат намерение да я напуснат под формата на полицейски злополуки,уж лекарски грешки и катастрофи предизвикани от разбитите улици и пъттища в страната ни.Това означава че за българина има само два пътя единият е към чужбина  другият е към гробищата.Кой път ще изберем зависи само от нас саммите и даже трябва да сме благодарни че са ни дали право да избораме.Следващият етап е изграждането на газови камери в средата на България и от там ще бъдем прекарани всички българи защото чужденците са си платили и са купили страната ни а ние най нахално продължаваме да живеем тука а това е недопустимо все пак те са клиенти.Затова всеки българин който не жела да напусне България ще бъде екзекутиран по един или друг начин и няма да има право на избор.Последният убит от полицейският произвол е бил задушен като на главата му е била надяната качулка която не пропуска въздух и главата му е била буквално завряна от полицаите между краката като по този начин е притиснат гръдният кош и диафрагмата и му е отнета възможноста да диша.Явно че полицаите са се опитали да имитират сърдечен удар убивайки съвсем целенасочено и хладнокръвно по особенно жесок начин уж заподозреният.Всичко това доказва че нашите полицаи са не блюстители на реда а професионални екзекутори на българските граждани.Нека да си зададем въпросът нужна ли ни е такава полиция и за това ли лащаме данъци на държавата?Не може полицаи съдисти да бъдат блюстители на реда.При това положение най малкото е повече от задължително министърът на МВР да си подаде оставката но може ли някой да накара бае ви Ганю да напусне поста.Същото се отнася и за цялото правителство но тъй като те няма да го направят аз не знам какво чакаме та не повтаряме сценарият от Гърция където само за един убит от полицаите цяла Гърция въстана и превърна улиците в бойно поле.У нас полицията всяка година убива поне дузина хора защото за повечето никой нищо не говори и остават прикрити и при това ние се свиваме в черупите си и не смеем да гъкнем.Е как тогава искаме да не ни избиват масово след като сме ткива лйохмани.Повече от задължително е да се повтори това което стана в Гърция  да стане и у нас но дали е възможно при наличието на тази робска психика която всъщност ни погубва.
    А знаете ли че 90% от хората в България се водят в архивите на МВР като кримнално проявени дори и тези които никога не са извършили престъпление. Това означава че всеки един от нас може по всяко време на денонощието да бъде задържан и умъртвен по този жесток и зверски начин както послдният убит от полицията българин.

samvoin

Терора се побеждава само с ТЕРОР!
Не с приказки, декларации, жалби и молби...Този метод се изчерпи, без да е дал каквито и да било резултати и без да има реално наказани...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

Същото казвам и аз друже в статията си тук ако си я прочел цялата вярно чее малко дълга обаче мисля че няма нищо излишно в нея.

Mасон

Не е важно да си грамотен. Важно е да си против властта, по възможност с брада и безрезервна любов към България и нейните палестинци. Някои това разбират под национализъм и патриотизъм и национален идеал. ;)
Principes mortales, respublica aeterna!

Другари комунисти "ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК" и "МАСОН" вие като комунисти когато нямате никакъв друг агумент с който да се противопоставите на истината обикновено се опитвате по стара комунистическ тактика да отклоните вниманието на четящите към странични и маловажни неща за да не могат да вникнат в същноста на тук изложенят проблем.Тук нее форум по правопис а е български националистиически форум и аз нямам претенциите за себе си че спазва запетайките и не това е целта ми тук.Ви комунистите спазвате и точките и запетайките но нищо по добро от това не можете да н аправите и го доказахте в най новата световна и българска история.Лесно ви е да се пишете интелигентни и грамотни когато избихте по лагерите българската интелигенция за да не може да ви конкурира и сега иискате всички да ви се кланят и да ви имат за интелигенция само защото за 65г. сте успели да се научите единствено къде се слагат заитайките.Единственото свястно нещо което ви остава да сторите от тук нататък е да вземете мотиките през рамо и да отидете на село да копаете защото за друго не ставате и да оставите нормалните българи да правят държава защото дстатъчно поразий направихте и по света и в частност на България.И ако сами не се насмотате там дето ви е мястото то съвсем скоро българският народ ще ви насмота но ще ви заболи повече отколкото ако сами си го направите.Там ще можете спокойно да си редите и точките и заапетайките дето си щете и няма да можите да вредите повече на никого.Тежко му и горко на  българският народ с грамотни престъпници като вас.Извинявам се за грубият тон който държа тука но не на вас комунистите се извинявам а на нормалните читатели на форума.Е сега вече можете да алармирате моератора за нрредности щот не ви изнася отговора ми тук но тъй като няма нищо нередно за което може да сее захване модератора не виждам за какво може да изтрие отговора или темата ми освем ако не вие комунистически съишленик или личен приятел.И ай с стоя отговор идете да се поразходите някъде из гората да посаберете шума и да си припомните партизанските години към които пак ви тегли мерака че вече не ви и бива пък и да ви биваше щеше да ви е последната грешка в живота но вие си го знаете и затова не ви стиска.Айдее бегай.

Бай Иван

Death angel

Цитат на: samvoin - 26 Яну 2009, 21:22:01
Не с приказки, декларации, жалби и молби...Този метод се изчерпи, без да е дал каквито и да било резултати и без да има реално наказани...
Не знаех, че си така добре запознат с трудовете на др. Ленин !  :down:
                               ::)
                        crazy 8-[ crazy
                  :eusa_clap: :eusa_clap: 8-[ :eusa_clap: :eusa_clap:
            :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_drool: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
         :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :lol: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
  :-P :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :kill: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :-P

Евала ! Аферим ! Машала ! Да живее новийо вош на Световната пролетарска революция !  :kill:
Не падай духом, където ти падне !

Цитат на: Бай Иван - 27 Яну 2009, 14:49:02
Ти как реши, че са комунисти?
Бай Иване мисля че съм обяснил точно и ясно в отговора си.Само комунистите се захващат като удавници за сламка когато ги изобличат и им изкарват кирливите ризи наяве.Мисля че по същественното в темата е проблемът който разглежда а той определено е повече от сериозен.Затова нека да не се захващаме за дреболий а да акцентираме върх съществените неща в живота ни защото е вярно че пправописът и правоговорът са от изключително важно значение за българският език и идентичноста ни като българи,но когато нацият ни загива унищожавана от престъпници мисля че точноста на правописа и правоговора е най малкият ни проблем.Освен това вината нее моя а клавиатурата на лаптопа ми пропуска някои букви и припинателни знаци в бързината на писане и не мисля че съм длъжен да се извинявам за това.

Mateq

Цитат на: Gemeto - 27 Яну 2009, 15:06:17
Цитат на: samvoin - 26 Яну 2009, 21:22:01
Не знаех, че си така добре запознат с трудовете на др. Ленин !  :down:
                               ::)
                        crazy 8-[ crazy
                  :eusa_clap: :eusa_clap: 8-[ :eusa_clap: :eusa_clap:
            :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_drool: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
         :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :lol: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
  :-P :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :kill: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :-P

Евала ! Аферим ! Машала ! Да живее новийо вош на Световната пролетарска революция !  :kill:
Toй ще отговори с подобаващ интернет терорризъм , ще счупи две клавиатури, една мишка  :lol: :lol: :-P :-P :-P
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Mасон

Цитат на: dqdovikoleda - 27 Яну 2009, 14:38:10
Другари комунисти "ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК" и "МАСОН" вие като комунисти когато нямате никакъв друг агумент с който да се противопоставите на истината обикновено се опитвате по стара комунистическ тактика да отклоните вниманието на четящите към странични и маловажни неща за да не могат да вникнат в същноста на тук изложенят проблем.Тук нее форум по правопис а е български националистиически форум и аз нямам претенциите за себе си че спазва запетайките и не това е целта ми тук.Ви комунистите спазвате и точките и запетайките но нищо по добро от това не можете да н аправите и го доказахте в най новата световна и българска история.Лесно ви е да се пишете интелигентни и грамотни когато избихте по лагерите българската интелигенция за да не може да ви конкурира и сега иискате всички да ви се кланят и да ви имат за интелигенция само защото за 65г. сте успели да се научите единствено къде се слагат заитайките.Единственото свястно нещо което ви остава да сторите от тук нататък е да вземете мотиките през рамо и да отидете на село да копаете защото за друго не ставате и да оставите нормалните българи да правят държава защото дстатъчно поразий направихте и по света и в частност на България.И ако сами не се насмотате там дето ви е мястото то съвсем скоро българският народ ще ви насмота но ще ви заболи повече отколкото ако сами си го направите.Там ще можете спокойно да си редите и точките и заапетайките дето си щете и няма да можите да вредите повече на никого.Тежко му и горко на  българският народ с грамотни престъпници като вас.Извинявам се за грубият тон който държа тука но не на вас комунистите се извинявам а на нормалните читатели на форума.Е сега вече можете да алармирате моератора за нрредности щот не ви изнася отговора ми тук но тъй като няма нищо нередно за което може да сее захване модератора не виждам за какво може да изтрие отговора или темата ми освем ако не вие комунистически съишленик или личен приятел.И ай с стоя отговор идете да се поразходите някъде из гората да посаберете шума и да си припомните партизанските години към които пак ви тегли мерака че вече не ви и бива пък и да ви биваше щеше да ви е последната грешка в живота но вие си го знаете и затова не ви стиска.Айдее бегай.

Разбрах, че българският език и правопис са "маловажни" неща.
Също така, който не може друго, да "ходи на село да копа"?
Единственото, което не разбрах е какво означава някой да ни "насмота".
Тежко и горко на нашата Родина от неграмотни несретници като теб и Абдула!  ;)
Но пък с вас е шарен света.... :)

samvoin

Ами то масонството и комунизма, бяха заедно ВСВ а и днес май са доста тясно свързани, ако масонството не е и нещо още по-лошо и страшно в начина си на действия...
Така че, грешката не е много голяма. ;)
А и днес, повечето висши така наречени бивши комунисти у нас и номенклатурчици, са и масони същевременно и либерал-марксисти...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

Цитат на: MACOH - 27 Яну 2009, 15:19:46
Цитат на: dqdovikoleda - 27 Яну 2009, 14:38:10

Разбрах, че българският език и правопис са "маловажни" неща.
Също така, който не може друго, да "ходи на село да копа"?
Единственото, което не разбрах е какво означава някой да ни "насмота".
Тежко и горко на нашата Родина от неграмотни несретници като теб и Абдула!  ;)
Но пък с вас е шарен света.... :)
Масоне абе нали обясних на бай Иван сега и на тебе ли трябва поотделно да обяснявам че клавиатурата ми прави проблеми а и не съм се итересувал докато пиша за точноста на правописа и не мисля зщо трябва на тебе да ти давам отчет за правописа си.А що се отнася до думата "насмота" скоро от собствен горчив опит ще разберреш какво значи.Българския език и правопис не са маловажни но когато нацията ни загива правописа и правоговора са най малкият проблем.Повече не ми разводнявай умишлено темата с твоите измислени глупости и ако само правописа и правоговора те интресува направи си форум по правопис и правоговор.Теб явно не те интересува същноста на темите тука ами само бройкаш кой колко правопписни грешки е направил или просто се опитваш да разводняваш неудобните за комунистите теми за да ги омаловажаваш и да отклонявваш вниманието на читателите от същноста на темата.Българската азбука е съзадена не да служи сама на себе си а да служи на българия и на българският народ.Но за един ояден комунист естествено не може да има по важен проблем от това кой как се изразява а не какво иска да изрази.

Mасон

За да покажеш какво искаш да изразиш трябва да умееш да пишеш.
Бъди неграмотен. Това демокрацията ти позволява. :)
Но според мен понятията "националист" и "грамотен" са неразривно свързани.
А от там започва просперитета на една нация. Всичко останало е следствие. ;)

Цитат на: MACOH - 27 Яну 2009, 15:59:19
За да покажеш какво искаш да изразиш трябва да умееш да пишеш.
Бъди неграмотен. Това демокрацията ти позволява. :)
Но според мен понятията "националист" и "грамотен" са неразривно свързани.
А от там започва просперитета на една нация. Всичко останало е следствие. ;)

Злобната язвителност е характерна за губещият комунист така че не ме засяга особенно.На мене не ми е проблем че се опитваш да ме изкараш неграмотен но на тебе определено ти е доста сериозен проблем че си комунист и се опитваш със всички средства да задушиш свободата на словото и истината и не се наричай националист защото ако беше такъв нямаше да се опитваш с такава злоба да заглушиш една важна тема която разглежда изключително важен за нацията ни проблем.Всички комунисти се ориентираха към национализма като към неразорана почва която се опитват да използат за да си прокарват мерзския комунизъм сред хората.След като екслоатираха идеята за деокрация и още цял куп идеи сега комунистите са се насочили и към национализма и се оптват и него да използват за свои цели.Всички форуми са пълни с пребоядисани комунисти които се представят за какви ли не защото за тях е най важнна идеологиическата борба или по точно казано зарибяването на народните маси за да могат по лесно да бъдат излъгани хоррата да си подарят имотите и парите на комунистите.

Tangru

А сега след като нашият съфорумец направи тази сцена - ние ще бъдем подложени и на още по-голям терор!
Браво Атила/Таркан!
Това постигна!
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предположим'

Терънс МакКена

Similar topics (1)

Отговори: 0
Прегледи: 1148