• Welcome to Българският националистически форум.

Уолстрийт = Стената на плача

Започната от Сит, 29 Мар 2009, 12:06:42

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

СитTopic starter

Western Wall

-=-=-=-=-=-=

Wall Street

Това е една точна асоциация:)

Mасон

Да, двете стени са олицетворение на човешкия гении- строителен и икономически. :)
Principes mortales, respublica aeterna!

bg-nacionalist

и чифутите ,и масоните ще си получат каквото са заслужили ...  :kill:
МАСОН ,колкото и да си остроумен, истината си е истина и никой няма да избяга от своята карма и ти също  ;)

Впрочем ...

символът на Уолстриит е бик -> бивол  -> телец (златен телец) ...мисля,че връзката е ясна ...

Mасон

Дали истината и кармата са взаимносвързани и каква ли е връзката им съответно с планетарно-зодиакалния пространствено-времеви континиум?
А ако твоята карма е върху левия рог на Символа? ;) :)

bg-nacionalist

;D ;D
  Говори каквото си искаш, все ми едно ...
но положението на твоите господари в Уолстриит се влошава, влошава се и положението на техния слугинаж тук ... а ти си част от този слугинаж, помни това  ;)

интересно ми е на тях дали ще им пука за вас, ако започне да им пари под крачетата     ::)

ти как мислиш  ??? 

Mасон

"Положението" се влошава. Гнилият капитализъм-империализъм е победен от трудовата работническа класа. Настана светло бъдеще, а Уолстрийт е преименувана на Уъркингпийпълстрийт, а Бикът е заменен с Член/ първи/ ;D

Интересно ми е кой ще ти куса в устата тогава.
Ти как мислиш? ;)

BMPO

Цитат на: MACOH - 28 Апр 2009, 09:00:09
"Положението" се влошава. Гнилият капитализъм-империализъм е победен от трудовата работническа класа. Настана светло бъдеще, а Уолстрийт е преименувана на Уъркингпийпълстрийт, а Бикът е заменен с Член/ първи/ ;D

Ти как мислиш? ;)

Ти си психично болен.
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Ivo_the_MOnsTer

Цитат на: BMPO - 28 Апр 2009, 09:29:46
Цитат на: MACOH - 28 Апр 2009, 09:00:09

Ти как мислиш? ;)

Ти си психично болен.
Не просто интернет е пространство където всеки мое да бъде какъвто си поиска  и той иска да  е масон .  ;) ;) ;)
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

BMPO

ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници

Mасон

Цитат на: Ivo_the_MOnsTer - 28 Апр 2009, 10:30:46

Не просто интернет е пространство където всеки мое да бъде какъвто си поиска  и той иска да  е масон .  ;) ;) ;)

Мое да мое, а мое и да не мое. ;D
Но дори тук, въпреки, че си монстър, както и в реалното ти житие-битие не моЕш да си грамотен. Явно си привлякъл "спящ" ген :)

stas

.

Едно гнусно ''творение'' на чифутите и слугинажа им :

Ваймарската република .

.
"Вярвам, Господи, помогни на неверието ми!" (Марк. 9:24).

BMPO

Настоящото знаме на Германия е Ваймарското - за да им припомня кой ги управлява.

Ivo_the_MOnsTer

Цитат на: MACOH - 28 Апр 2009, 10:53:37

Но дори тук, въпреки, че си монстър, както и в реалното ти житие-битие не моЕш да си грамотен. Явно си привлякъл "спящ" ген :)
НЕ ме разбра,аз не съм казал че е нещо лошо да си масон в нета, нямам нищо против , дори ме забавляваш , продължвай все така  :) :)

Mасон

Цитат на: Ivo_the_MOnsTer - 28 Апр 2009, 21:24:59

НЕ ме разбра,аз не съм казал че е нещо лошо да си масон в нета, нямам нищо против , дори ме забавляваш , продължвай все така  :) :)

Рапорт приет!
След Кръста за храброст, който си окесил моЕ да те уредя със "Стара планина" IIIст.  :)
Или в краен случай, мОе да сложим статуя на монстър, вместо на бик на Уолстрийт. Но трябва да потърпиш да доизгние капитализЪма-империализЪма. ;) :)

Ivo_the_MOnsTer

Цитат на: MACOH - 28 Апр 2009, 21:32:53
Цитат на: Ivo_the_MOnsTer - 28 Апр 2009, 21:24:59

Рапорт приет!
След Кръста за храброст, който си окесил моЕ да те уредя със "Стара планина" IIIст.  :)
Или в краен случай, мОе да сложим статуя на монстър, вместо на бик на Уолстрийт. Но трябва да потърпиш да доизгние капитализЪма-империализЪма. ;) :)
Вашто  е грозен капитализъм, малко хора дето са много богати , много дето са много бедни.Трябва да има силна средна класа.Иначе аз не искам своя статуя ( бате мишо комуниста мое да иска щото е болен  психопат дето се мисли за нещо повече от дърт ,провален алкохолк).Стига ми тази награда , България да е на българите ,капитала да в ръцете  на истински българи ,естествено да имам парички и семйство , но да не са за сметка народа. :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Similar topics (1)

Започната от Мишок

Отговори: 47
Прегледи: 18362