• Welcome to Българският националистически форум.

Контрол над всички чрез чип в близко бъдеще?

Започната от Tangru, 31 Окт 2006, 11:36:47

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TangruTopic starter

Има вероятност, до 5 години, повечето български граждани, da бъдат имплантирани с микрочип - независимо от етническият им произход!

Надявам се това да си остане, само една налудничева хипотеза, но ми се струва че България е поела, по този път!
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предположим'

Терънс МакКена

Иван

Как разбра за тази опасност и откъде ще дойде?
Кой ще е производителят на чипа - Intel или Motorola  ;D

Между другото разбрах, че в Испания са приели на държавно ниво имплантирането да стане до 2008г. На нас ни дават 5 години. Значи пак изоставаме от Европа.

galalex

Извини ме за неосведомеността, но откъде имаш тези предположения? Документи? Линкове?

Гълъбов

Цитат на: Иван - 31 Окт 2006, 11:51:47

Между другото разбрах, че в Испания са приели на държавно ниво имплантирането да стане до 2008г. На нас ни дават 5 години. Значи пак изоставаме от Европа.
Ако някъде предприемат подобни стъпки преди нас то ще има време да се организира съпротива. А съпротивата вероятно ще започне от България и ще обхване не само нас а и много съседи.
Ако се наложи да се хваща оръжие ние сме налице (до тогава мисля много хора ще се осъзнаят)
Сблъсъка е неизбежен а победителя е предизвестен и това не са те.

TangruTopic starter

Цитат на: Иван - 31 Окт 2006, 11:51:47

В една книга, наречена 'Разкази от Хода на Времето', се обяснява за плановете - това да стане из цяла европа, до 2012 година!
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предположим'

Терънс МакКена

TangruTopic starter

Цитат на: galalex - 31 Окт 2006, 11:52:58
Извини ме за неосведомеността, но откъде имаш тези предположения? Документи? Линкове?

В тези книги - http://www.davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewCat&catId=1 - пише за това.

както и тук - http://www.davidicke.com/content/category/6/17/38/

Терънс МакКена

TangruTopic starter

Цитат на: Гълъбов - 31 Окт 2006, 12:31:32
Ако се наложи да се хваща оръжие ние сме налице (до тогава мисля много хора ще се осъзнаят)
Сблъсъка е неизбежен а победителя е предизвестен и това не са те.

Това е една от причините, правителствата по света да разоръжават свойте граждани, na съответните държави - има опити за прокарване на закони срещу притежаването на оръжие, от цивилни лица

Аз не съм голям привърженик на насилието, но тук става дума за опасенията, че хората могат да организират въоръжена съпротива

Терънс МакКена

Amenhotep

Ние вече сме имплантирани с чип ... вижте си раменете - имате белег от ваксина против шарка (май) - ваксината е различна старите изглеждаха като кратерче, новите като пъпка ... теорията на конспирацията я знам от един алкохолизиран бивш доктор.
;D

Гълъбов

Цитат на: Amenhotep - 31 Окт 2006, 12:55:30
Ние вече сме имплантирани с чип ... вижте си раменете - имате белег от ваксина против шарка (май) - ваксината е различна старите изглеждаха като кратерче, новите като пъпка ... теорията на конспирацията я знам от един алкохолизиран бивш доктор.
;D
Amenhotep, че то тази ваксина дето е като кратер сега вече въобще не се прави???
Поне на дъщеря ми не й правиха такава.

Amenhotep

Знам, тази с кратера е старата - вече технологията на микрочипа е по-напреднала и изглежда като пъпка ....
Сега сериозно, не мисля че ще слагат чипове на хората (поне на този период), по- вероятно е да направят паспортите и личните карти с няк`во проследяващо устройство. Иначе домашните животни, които минават през граница вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се имплантират.

Гълъбов

Цитат на: Amenhotep - 31 Окт 2006, 13:09:55
Знам, тази с кратера е старата - вече технологията на микрочипа е по-напреднала и изглежда като пъпка ....
Сега сериозно, не мисля че ще слагат чипове на хората (поне на този период), по- вероятно е да направят паспортите и личните карти с няк`во проследяващо устройство. Иначе домашните животни, които минават през граница вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се имплантират.
В САЩ на места предлагат доброволно чипосване един вид като грижа за сигурността ти и зорноволно на пуснати затворници.
Сега може и да ни изглежда фантастика но то и биометричните данни преди 10 години щяха да предизвикат присмех и никой нямаше да повярва.

TangruTopic starter

Цитат на: Amenhotep - 31 Окт 2006, 13:09:55

Всъщност Amenhotep, представям ти инфо, за едни  достатъчно малки чипове - 'чип във ваксина
' - http://www.davidicke.com/content/view/1387/38/

Терънс МакКена

Skarlet

Цитат на: Tangru - 31 Окт 2006, 11:36:47
Има вероятност, до 5 години, повечето български граждани, da бъдат имплантирани с микрочип - независимо от етническият им произход!

Надявам се това да си остане, само една налудничева хипотеза, но ми се струва че България е поела, по този път!

Познавам един добър психиатър - мой близък приятел. Скъпо взема, обаче теб мога да уредя без пари да те прегледа, да ти запиша ли час?
Определено имаш нужда.

Gentu

-да бре , хипотеза!!!То си се видя че вече на около 2 500 000 чипа отдавна им е сложен и последното му активиране беше преди десетина дни! ::) ::) ::)

п.п. - последните анализи сочат , че на няколко стотин хил. (от горните) чипът вече се нуждае от препрограмиране на ниско ниво и подмяна на енергииния източник!

Jordan_13

Цитат на: Skarlet - 31 Окт 2006, 14:21:30

Познавам един добър психиатър - мой близък приятел. Скъпо взема, обаче теб мога да уредя без пари да те прегледа, да ти запиша ли час?
Определено имаш нужда.
И ти можеш да отидеш да се прегледаш при него - за заболяването "хуманизъм". Вече се наблюдава такова заболяване и при други българи и то доста. Това, че не приемаш конспирациите, това не значи, че не същестуват. Но ти не ги приемаш, защото зад тях стоят евреи. И като знаеш това, ти се нарушава хуманистичната представа за света. Откъде, накъде, моито другарчета-чифутчета са ги набедили за конспиратори. Това не е хуманно, нали така?

Similar topics (5)

Отговори: 1
Прегледи: 1723

Отговори: 27
Прегледи: 8317

Отговори: 6
Прегледи: 3026

Отговори: 5
Прегледи: 3719