• Welcome to Българският националистически форум.

Сидеров с рекорден процент одобрение.

Започната от опълченец, 04 Сеп 2009, 11:23:54

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

опълченецTopic starter

Волен Сидеров постигна най-високия процент одобрение - 30%, откакто социологическа агенция "Медиана" отчита оценката за него като политическа фигура.Това сочат данните от национално представително изследване, проведено от "Медиана" по поръчка на в. "Труд" в периода 28 август-1 септември 2009 г.  В сравнение с времето преди изборите (през май одобрението за лидера на АТАКА беше 23%) сега нарастването е със 7%. Обяснението за високото доверие към Волен Сидеров идва от принципната му позиция по отношение на новия кабинет - националистът даде подкрепата си, за да може ГЕРБ да започне необходимите на България промени. Конструктивното поведение на лидера на АТАКА в парламента също печели симпатиите на участвалите в допитването на "Медиана", твърдят социолозите.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Sol Invictus

Изгори след прочитане!

Генерал Колев

Цитат на: Sol Invictus - 04 Сеп 2009, 12:00:54
Как ги "отчитат" тия оценки?
С пари. Който плаща, той поръчва музиката /одобрението/
България над всичко!

Sol Invictus

Цитат на: Генерал Колев - 04 Сеп 2009, 12:24:45
Цитат на: Sol Invictus - 04 Сеп 2009, 12:00:54
Как ги "отчитат" тия оценки?
С пари. Който плаща, той поръчва музиката /одобрението/
Бих казала, че си харчат парите напразно. Народът може да е прост, но вече е свикнал да не обръща внимание на подобни цигански хвалби.
Изгори след прочитане!

Ivo_the_MOnsTer

Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

друг самотен войн

Болен Помияров Сифилисов и одобрение?! Явно всеки имал нещо общо с уродливото СДС е урод, подлежащ на унищожение.

Брой 24 на списание "Лейди" от 1993 г.:
"Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си бог..."
И продължава с откровенията:
"Усещам например, че с времето все по-малко държа на сантименталната обвързаност. С годините любовта все повече губи значението си за мен... Никога не съм имал амбицията да правя семейство, защото никога не съм имал условията за това... Мисля, че е по-важно да си самодостатъчен, отколкото да си стимулиран отвън... Какво изобщо значи духовна връзка, пламенна любов? Аз се хващам, че бих се чукал с много срещнати през деня жени. Поглеждам я, харесвам я, бих се  чукал и толкова. Не е нужно да се влюбвам...
Намирам за лицемерно един мъж, който твърди, че ето вече 20 години се чувства прекрасно с жена си. Пълни нелепици... За мен жената е преди всичко сексуален обект.
- Този израз е впечатляващ. А какви жени харесваш?
- Тип курви.
- А много ли си селективен?
- Не. Абсолютен помияр съм. Сериозно говоря.
- Не ти ли трябват повечко мотиви, за да легнеш с една жена?
- Не е точно лягане. Предпочитам по-нетрадиционни начини.
- Може ли нещо да те спре да спиш с жена, която си пожелал? Например, ако е жена на твой приятел? Или ако решиш, че е адски тъпа?
- Ако е жена на приятел, тя му изневерява в мига, в който ме пожелае. Оттук-нататък какви угризения мога да имам - за това, че сме се пожелали взаимно ли? А колкото до това дали ще ме спре бедният й багаж - точно обратното. Колкото е по-тъпа, толкова по си падам. Честно ти казвам...
Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.
- С понятието вярност боравиш ли?
- Не. Непрекъснато искам различни жени.
- Последен въпрос. Чувстваш ли се пионер, излагайки голотата си под прожекторите?
- Човек се ражда гол и няма нищо по-естествено от това да се съблечеш..."

Петкан

Цитат на: опълченец - 04 Сеп 2009, 11:23:54
Волен Сидеров постигна най-високия процент одобрение - 30%, откакто социологическа агенция "Медиана" отчита оценката за него като политическа фигура.Това сочат данните от национално представително изследване, проведено от "Медиана" по поръчка на в. "Труд" в периода 28 август-1 септември 2009 г.  В сравнение с времето преди изборите (през май одобрението за лидера на АТАКА беше 23%) сега нарастването е със 7%. Обяснението за високото доверие към Волен Сидеров идва от принципната му позиция по отношение на новия кабинет - националистът даде подкрепата си, за да може ГЕРБ да започне необходимите на България промени. Конструктивното поведение на лидера на АТАКА в парламента също печели симпатиите на участвалите в допитването на "Медиана", твърдят социолозите.

Не се и съмнявам в това,защото всички резаци от ДПС сега ще му гласуват доверие.
Ad honores

Similar topics (5)

Отговори: 82
Прегледи: 13301

Отговори: 23
Прегледи: 8751

Отговори: 10
Прегледи: 3510

Отговори: 13
Прегледи: 4609