• Welcome to Българският националистически форум.

Визитата на Ердоган и Атака

Започната от Симеон Велики, 04 Авг 2010, 23:12:55

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как от Атака ще посрещнат турския министър- председател?

С мощен протест пред сградата, в която ще има посещение.
С кратко протестно писъмце.
Като подкрепяща управлението (и визитата на Ердоган) партия.
Ще се скрият като мишки и ще обясняват, че не са в позиция да протестират.
С мижав протест в покрайнините на София, колкото да отчетат дейност.
Нямам мнение.

генерал Вазов

Цитат на: Симеон Велики - 06 Авг 2010, 19:05:44
Цитат на: генерал Вазов - 06 Авг 2010, 11:36:39
Цитат на: Симеон Велики - 05 Авг 2010, 23:22:14
Милите хорица от Западните покрайнини. С интерес чакам да прочета какво ще каже Вазов по темата.
Защо Волен и обкръжаващите го не казаха в парламента, че докато Сърбия не ни върне незаконно притежаваните Западни покрайнини, тя няма място в ЕС?
Еее, ама нали гласуваха "въздаржал се", това е достатъчно, какво да ходят да се пенят...

Понеже сте и неграмотни, ще ви ограмотя малко. Въздържал се означава против. Прочети правилника на Народното събрание преди да се пениш толкова. Относно Западните покрайнини. Там има една организация, която обединява българите, казва се Демократичен съюз на българите в Сърбия. Ти може и да не си виждал жив българин оттам, но ние поддържаме доста добри контакти с тях, ходим им на гости, направихме страхотно шествие за Ньойския договор в Босилеград, за 19-ти февруари и т.н. И да ти кажа честно мен ме интересува мнението на хората там, за това как ни приемат и в какви отношения сме, а не твоето. А те ни приемат. Мога да кажа че имам доста приятели там, имаме партийна организация  с над 100 члена в самия Босилеград и т.н АТАКА там по гласове е първа. Пък ти си лай колкото си искаш.

А ти понеже си грамотен, обясни ми тогава, защо не гласуваха тогава направо с "Против", ами с "Въздаржал се"? Защото са ку*ви! А защо, щом като имате приятели от там, не ги подкрепихте в протеста им в София? И защо не изпратихте свой човек на конференцията им? Защото сте ку*ви! Защото ви е страх от мнението на бат`Бойко. Смешници. Имали били приятели. Използвате ги само за реклама. И не ви е срам от това- Волен го е грижа за българите от Западните покрайнини, колкото султана на Оман го е грижа за белите мечки.
Нали имате много дипломатично настроени хора в ПГ, нали всичките там са много кадърни, защо не убедиха и герберите да гласуват "Въздаржал се"? Как става все така, че те убеждават вашите как да гласуват?

Първо, ку*ва най вероятно е майка ти.

Второ подкрепихме протеста им. Даже ние издействахме разрешителното.

Трето, не не използваме Драголюб и хората му за реклама, ако го правехме щеше да знаеш че го правим. А ти чак сега от мен разбра за нашите контакти там. И не само че изпратихме човек на конференцията им, ами после тяхна делегация беше при лидера на АТАКА.

Четвърто, понеже не си много на ти с правото, ти предлагам да прочетеш правилника на Народното събрание.

И пето, направили сме един милион пъти повече от теб за тези хора и не знам с какво очи можеш да задаваш въпроси относно Западните покрайнини, като ти самият, даже не знаеш къде се намират.

генерал Вазов

Ето го лидерът на българите в Западните покрайнини Драголюб Иванчов, по време на похода" По стъпките на Ботев"

Петкан

АТАКА е най-великата партия във Вселената,а Волен Сидеров е най-великия националист.
:-)Да живее и Делян Пеевски, и дебелата му майка ,които печатат най-великия вестник на най-великата партия и събират пари за да може Доган да си плати,на който и когато потрябва.
Ad honores

генерал Вазов

Нали ти обясних да престанеш да вярваш на жълтите вестници. Какъв Пеевски, стига с тия вицове бе!!! То не че другите печатници са света вода ненапита, но АТАКА си се печати на едно и също място откакто излиза. Не мога да проумея как може да има толкова загубени хора , който да вярват на всяка дума прочетена някъде!!!

Симеон ВеликиTopic starter

Цитат на: генерал Вазов - 07 Авг 2010, 17:25:37
Нали ти обясних да престанеш да вярваш на жълтите вестници. Какъв Пеевски, стига с тия вицове бе!!! То не че другите печатници са света вода ненапита, но АТАКА си се печати на едно и също място откакто излиза. Не мога да проумея как може да има толкова загубени хора , който да вярват на всяка дума прочетена някъде!!!

Лъжеш, Вазов, лъжеш. Сменена е не само печатницата на в-к "Атака", ами и редакцията.
България на българите!

генерал Вазов

искаш ли да се хванем на бас? Да за редакцията е верно сменихме я. Предишната беше в един апартамент. Но преместването на редакцията какво общо има с печатането?

omerzen

Дали Делян Пеевски печели пряко или косвено от печатането на вестник Атака?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

penko

Цитат на: omerzen - 07 Авг 2010, 21:16:48

Важна  е  символиката  а  не  печалбата  от  вестник  Атака .  

Не  печели  от  вестник  Атака  а  губи  но  има  нещо  символично  във  това  че  Делян  Пеевски  печати  този  вестник и  това  е  че  Доган  ще  се  хвали  пред  турците  че  може  да  купи  всеки  гяурин  който  му  се  изпречи  на  пътя   това  е  целта  на  занятието Делян  Пеевски  да  печати  този  вестник  вестник  Атака  е  просто  трофея  на  ДПС  а  не  дали  печели  или  губи  от  вестника .

Когато  Доган   се  похвали  че  е  купил  следващия  гяурин  аз  се  срамувам  че  съм    българин .

Тарикатлъци  не  прави  изместваш  темата която  беше  заклучена . 

генерал  Вазов  първо  си  направи  една  редакционна  бележка  за  мен  . :-)

Никъде  във  форума  не  съм  писал  че  съм  професор  по  всичкология  или  искам  да  бъда  голямото  добро  утро   сред  българските  националисти  .

Просто  искам  да  те  сложа  във  малкия  си  джоб  теб  и  жалката   ти  партия  по  отношение  как  трябва  да  се  прави  политика  за  да  не  си  мислите  че  ние  сме  по  прости  от  вас  . Мисля  че  бях  изчерпателен  със  отговора  .  Вие  сте  просто  едни  най  обикновен ни  тарикати  който  се  възползвате  от  времето  във  което  живеем  и  във  не състоялата  се  демокрация  от  прехода  за  кратко   време  да  си  напълните  кошниците   със  пари  и  да  офейкате  след  това  кой  на  където  му  видят  учите  . Жална  ни  майка  от  такива  платени  патриоти .

От  друга  страна :

Може  да  съм  неграмотен  но  със  сигурност  във  парламента  и  по  министерствата  има  хора  много  по  неграмотни   от  мен  !  Преди  имаше  един  заместник  министър  който  на  една  дума  беше  объркал  3 букви   така   че  на  мен   отдавна  вече  ми  е  ясно  че  в  България  дипломите  се  купуват  , разговарял  съм  със  висшисти  които  въобще  не  разбират  от  политика  нещо  толкова  елементарно  и  просто  за  обикновените  дядовци  които  псуват   управляващите  в  кръчмите  разговарял  съм  и  със  турци  за  политика  , те  също  много  по  добре  разбират  от  тази  материя  от  колкото  българите  ако  нещата   се  погледнат  във  проценти.

Авитохол-165

Цитат на: penko - 07 Авг 2010, 21:42:51
Просто  искам  да  те  сложа  във  малкия  си  джоб  теб  и  жалката   ти  партия  по  отношение  как  трябва  да  се  прави  политика  
Ей сега АТАКА сън няма да ги лови, какъв човек се е захванал с тях само. :-D
И наистина, вземи се ограмоти малко, тогава слагай в малкия си джоб когото и да било.

hackera96

Още ли вярвате на Болен той е един псевдо патриот и подлога на Бойко

генерал Вазов

Цитат на: penko - 07 Авг 2010, 21:38:30
Цитат на: omerzen - 07 Авг 2010, 21:16:48

Важна  е  символиката  а  не  печалбата  от  вестник  Атака . 

Не  печели  от  вестник  Атака  а  губи  но  има  нещо  символично  във  това  че  Делян  Пеевски  печати  този  вестник и  това  е  че  Доган  ще  се  хвали  пред  турците  че  може  да  купи  всеки  гяурин  който  му  се  изпречи  на  пътя  това  е  целта  на  занятието Делян  Пеевски  да  печати  този  вестник  вестник  Атака  е  просто  трофея  на  ДПС  а  не  дали  печели  или  губи  от  вестника .

Когато  Доган   се  похвали  че  е  купил  следващия  гяурин  аз  се  срамувам  че  съм    българин .

какъв човек си ти бе???? Все едно да си на 21 години, а аз да споря с теб че не си на 21, а на 12!!! Така излиза с този спор. Как да му обясня че се занимавам с в. АТАКА откакто излиза и знам къде се печати, ходил съм нееднократно и т.н. Ти си като шопа, дето му показали жирафа в зоопарка, той погледал малко и отсякъл : Е те такова животно нема!

omerzen

:-) Добро утро или ден бе генерале. Наспа ли се вече. Как върви отпуската?
Това май не беше по темата но както и да е.
А сега по темата. Не мисля че Пенко е пубертет. Пък и ти не веднъж си подчертавал че си много близък до кръга Сидерови. Просто за нещата в "кухнята" на Сидерови няма кого друг да питаме освен теб.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

Отпуската върви чудесно, тия дни отивам на море :) Ще напиша за 8-ми път, в. АТАКА не се печата от Пеевски или майка му. Това са супер глупости. Ти ни взе за балъци от най висша степен.

omerzen

Ами хубаво. Приятно прекарване на плажа. Само че се пази от морето че по това време на годината започват да излизат гадни течения и водовъртежи. Препоръчвам ти къмпинг "Златна рибка" малко преди Созопол. Плажът там е абсолютно безопасен, само малко дето е пренаселен.
А за историите около вестник Атака мисля че доста колеги ще те оспорят.

генерал Вазов

Всички ме оспорват на базата на един жълт вестник. Все едно аз да знам че съм в София в момента, но някой да почне да спори че всъщност съм в Кюстендил.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11392

Отговори: 2
Прегледи: 1742