• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 0 гости преглеждат тази тема.

rumena moma

:-)   +1
Браво Симеоне ! 

Rumbata

Абе как не ви е срам?!?!? Идеите на АТАКА не са идеи на Волен Сидеров. Но въпреки това, ако беше останал верен на тези идеи, то това щеше да е успех за България и всички българи.

А сега искам да попитам Вазоff:
1. Ще издигне ли АТАКА собствена кандидатура или ще подкрепи кандидата на ГЕРБ?
2. Сидеров ли ще е кандидатът за президент?
3. Каква е вероятността Сидеров пак да стигне до балотаж?

Аз лично не вярвам, че Сидеров вече има тази подкрепа, каквато имаше през 2006 година, за да стигне до балотаж... Камо ли да стане президент.
За съжаление обаче, не виждам националистически водач, който би могъл да постигне сериозен успех на предстоящите президентски избори, дори и ако бъде издигната обща кандидатура от всички, с изключение на АТАКА, разбира се. И пак ще си имаме псевдонационалистическа кандидатура, ако АТАКА не подкрепи безусловно кандидата на ГЕРБ. И най-накрая ще се получи така, че АТАКА пак ще са направили много за България, щото, видите ли, са участвали на изборите, нищо че не са спечелили. Пък ние, според Вазоff, пак ще сме последната дупка на кавала. И така ще си губиме времето в препирни тука - да спориме със службогонците и чантоносците, докато във всеки един момент техните господари печелят хиляди и хиляди, осребрявайки за сетен път едни откраднати, опозорени и захвърлени на бунището идеи.
Долу комунистите и ченгетата!

Veskou

Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 17:42:59
Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 17:30:52
Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 17:23:17
Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 17:21:54
Цитат на: Националистичен - 07 Ное 2010, 16:24:47
Цитат на: Veskou - 07 Ное 2010, 14:06:21
Абе Националистичен... И ти ли още верваш на тоя... И ти ли бе, Бруте?...
Когато подкрепям някого, го подкрепям до самия край. Не съм хамелеон и нагаждач. Когато държа на нещо, не го предавам колкото и да го хулят.

Дори, когато предава идеалите си?!
Той не ги е предал и няма причина да го ненавиждам.

Значи и ти си си затворил очите. Между другото, АТАКА са антифашисти (сами са го казвали в предаване по СКАТ). Обясни ми, защо толкова много националисти се отрекоха от АТАКА?!
Защото явно или са им платили, или са си повярвали незнайно как и са решели да си създадат свои партии , като крадат по най-долен начин идеите на Волен Сидеров.
Знам, че са антифашисти. Това в каква връзка ми го казваш ?

Хм... Знам ли... Може би във връзка с АВАТАРА ТИ!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Петкан

Сидеров президент?
Ако е за дискусията,да...възможно е.
След избраните Жельо Желев,Петър Стоянов и Гоце Първанов,защо още един чекист да не стане президент на България!?
А моето мнение е,че и два мандата да изкара...България полза няма да има,защото президентската институция е измислена за пред хората,а като главнокомандващ на това,което се нарича БА,Сидеров трябва да знае,как се загъват партенки,да прави коремното 10 пъти и да знае,че при "ходом марш" се тръгва с левия крак напред.
Ad honores

генерал Вазов

А ти като си много начетен, я кажи на кой крак се започва да се пее" Край Босфора"

Нестор

Нищо няма да направи волкен,няма и да се кандидатира,това да не е 2005г.,кой ли му обръща внимание сега.Виж един трактор по-големи шансове има,като поизтормозен 8м.в ареста и уж за няма нищо,в очите на хората може да се привиди като борец срещу властта,набеден ,пострадал и значи може да му се има доверие.Все ми се струва, че покрай явните разправии има и вероятност да му е създаван ореол на бъдещ месия.Засега се видя ,че заема позиция на старт за президент.Да не стане като преди,ура-ура и после  някому к..а.Добре е да се знае тоз човек какъв е, що е ,откъде е,за какво се бори,как е забогатял и направил връзки с други големци,не е без значение,нали?

генерал Вазов

Цитат на: Исперих - 07 Ное 2010, 19:01:47
:-D :-D :-D  :-D :-D Ае на бас,че няма да се кандидатира, а ше си грабне парата, жената  и Митака, и право на сейшелските острови!

Съгласен съм. На какво се хващаме на бас?

Исперих

Цитат на: генерал Вазов - 08 Ное 2010, 13:44:00
Цитат на: Исперих - 07 Ное 2010, 19:01:47
:-D :-D :-D  :-D :-D Ае на бас,че няма да се кандидатира, а ше си грабне парата, жената  и Митака, и право на сейшелските острови!

Съгласен съм. На какво се хващаме на бас?

На по бира! :-)
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Младиястарец

ЦитатЩе спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира ?

Хаха!

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 08 Ное 2010, 10:50:41
А ти като си много начетен, я кажи на кой крак се започва да се пее" Край Босфора"
Вазов,да не би да си незаконен син на Сидеров? :-D
Ad honores

НационалистиченTopic starter

Цитат на: Петкан - 08 Ное 2010, 20:57:33
Това дали му е син , или не , си е негова работа. Моля да спазваш добрия тон в темата.
Не спами с подобни безсмислици, а сподели мнение , ако имаш такова.

генерал Вазов

Чакам да отговориш. Нали си голям специалист.

Симеон Велики

Абе какво се дърлите още? Само погледнете снимката в темата, а след това погледнете снимка от митинга на Атака в Пловдив миналата седмица- разликата отговаря на всички въпроси.
България на българите!

Петкан

Цитат на: Националистичен - 08 Ное 2010, 21:06:50
Това дали му е син , или не , си е негова работа. Моля да спазваш добрия тон в темата.
Не спами с подобни безсмислици, а сподели мнение , ако имаш такова.
Чуй ме,уважаеми!
Научи се да различаваш това,кое е добър тон и кое не е!
Изразил съм само едно предположение,което може би е вярно или не е.
Не ми давай съвети,дали правя спам,а помисли реалистично,трябва ли на всяка цена да се обсъжда една нелепица и да се строят въздушни кули.
Да кажем,че Сидеров е президент...
Е,какво ще стане?
Отговори ми,моля те!
Ad honores

Similar topics (5)