• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

опълченец

Атака нито е в опозиция, защото подкрепя управлението, но не и управляваща партия. Призовавам да се спрът спекулациите по темата.
Атака подкрепя управлението като коректив, по добре ли е Бойко да слушаше Костов вместо Волен ви питам?!
Правителството на Герб има слабости, но искате ли да се върне ДПС и БСП?!
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

опълченец

Цитат на: цар Калоян - 12 Ное 2010, 12:52:17
Цитат на: Националистичен - 12 Ное 2010, 00:42:41

АТАКА управляваща партия ли е ? В Коалиция ли е с ББ ? Ако АТАКА имаха повече власт ,щяха да оправят държавата.
Прочети ми горния линк и престани да ни разсмиваш.
А ти кажи колко точно министри и зам. министри има от Атака, колко точно областни и зам. областни управители има Атака или колко точно шефове на комисии???
Ама говорите си на изуст и не се усещате, нали живота ви се върти около това да плюете Атака.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

НационалистиченTopic starter

Цитат на: FELDMARSCHALL - 12 Ное 2010, 09:28:15
Извикайте психолог за националистичен. :-D
Извикайте и още два за маршала, както и един педагог, който да го напляска  ;-)

генерал Вазов

Цитат на: цар Калоян - 12 Ное 2010, 12:51:23
Цитат на: генерал Вазов - 11 Ное 2010, 14:45:19
тоест ти смяташ, че можеш да направиш по добър бюджет от финансовото министерство???
Не се прави на луд, че не разибарш какво ти говоря. Пък може и да не разбираш- ти си атакист, и то отявлен, коеуто е вече диагноза.
А сега да видим кой подкрепи бюджета (макар и на първо четене)

ГЕРБ и Атака прокараха Бюджет 2011 на първо четене
С гласовете на ГЕРБ и ,,Атака" бюджетът на страната за следващата година беше приет от Народното събрание. Гласуваха 202 депутати, от които 130 гласуваха ,,за", 58 ,,против" и 14 ,,въздържали се", всичките от ,,Синята коалиция".
http://news.ibox.bg/news/id_1300881971

Ало, редник лалов, май не сте в опозиция, а?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ако си представим теоретично че АТАКА гласува против ,си представям воя ти от задоволство че АТАКА гласува заедно с ДПС и БСП. НЕ сеизлагай. И един съвет от мен, ако искаш думите ти да тежат повече, дръж се по учтиво.
Да, не сме опозиция, не сме и управляващи.

п.п.  По принцип съм ефрейтор и то без курс, а за заслуги!

цар Калоян

Не подценявай хората, които не са атакисти. Ние сме далеч по- интелигентни от вас, така че не си прави труда да дрънкаш обяснения за наивници. АКО Атака гласува "против", аз пръв ще поздравя и Волен, и Атака, генерал Вазов, затова не ми вменявай илюзиите си за реалност. И сте нито опозиция, нито управляващи, нали? Т.е сте хермафродити- нито мъже, нито жени. Ние си го знаеме и без да го казваш.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Цитат на: цар Калоян - 12 Ное 2010, 15:21:49
Не подценявай хората, които не са атакисти. Ние сме далеч по- интелигентни от вас, така че не си прави труда да дрънкаш обяснения за наивници. АКО Атака гласува "против", аз пръв ще поздравя и Волен, и Атака, редник Лалов, затова не ми вменявай илюзиите си за реалност. И сте нито опозиция, нито управляващи, нали? Т.е сте хермафродити- нито мъже, нито жени. Ние си го знаеме и без да го казваш.
По-умни. Българофоб ми се прави на умен ?
Нямаш ли срам, българофобско говедо, да пишеш в този форум, посветен на българщината ?!?!?! Вън на гнидите, които се правят на патриоти и същевременно плюят други много по-големи и много по-постигнали от тях хора. По-интелигентни били...откога телетата вземат дипломи ?  :-D Мммда, и за теб минимум два-три психиатъра.

генерал Вазов

Цитат на: цар Калоян - 12 Ное 2010, 15:21:49
Не подценявай хората, които не са атакисти. Ние сме далеч по- интелигентни от вас, така че не си прави труда да дрънкаш обяснения за наивници. АКО Атака гласува "против", аз пръв ще поздравя и Волен, и Атака, редник Лалов, затова не ми вменявай илюзиите си за реалност. И сте нито опозиция, нито управляващи, нали? Т.е сте хермафродити- нито мъже, нито жени. Ние си го знаеме и без да го казваш.

като сте по интелигентни докъде стигнахте???

п.п. хермафродит е баща ти!

цар Калоян

Ти ме разсмиваш, атакистче. Толкова ниска топка си ми, че не заслужаваш и презрението ми. Понапъни си малко мозъчето и измисли нещо смислено, пък тогава ще споря с теб. Не те виждам, ясно?

цар Калоян

Цитат на: генерал Вазов - 12 Ное 2010, 15:35:06

като сте по интелигентни докъде стигнахте???

п.п. хермафродит е баща ти!
Нерви , генерал Вазов, нерви. Защо? Ти си железен мъж, ти си атакист, вие сте хора с челични нерви, я се дръж на положение.

Цитат на: цар Калоян - 12 Ное 2010, 15:39:19
Ти ме разсмиваш, атакистче. Толкова ниска топка си ми, че не заслужаваш и презрението ми. Понапъни си малко мозъчето и измисли нещо смислено, пък тогава ще споря с теб. Не те виждам, ясно?

Поредното турско куче, дошло да къса нервите на истинските патриоти. Задъхвай се, защото победата на Волен идва!!!

Death angel

Темата трябва да се преименува на "Ще влвзе ли Атака отново в парламента ? " за да е актуална.
:-D :-D :-D
Не падай духом, където ти падне !

Нестор

Днес в Шумен се учредява нова националистическа организация от бивши разочаровани атакисти и ще се нарича "Достойни за България".Не искали да бъдат опозиция на "атака",но реално погледнато ,какво друго биха могли да бъдат.Това е едно добро начало,пък и крайно време беше.

Явно всички дисциплинарно изгонени от АТАКА ги е обхванала мания за величие. Но един е Волен, една е АТАКА.

FELDMARSCHALL

Цитат на: Националистичен - 12 Ное 2010, 13:35:20
Цитат на: FELDMARSCHALL - 12 Ное 2010, 09:28:15
Извикайте психолог за националистичен. :-D
Извикайте и още два за маршала, както и един педагог, който да го напляска  ;-)
Тебе кога ще те приберат в лудницата ? Или защото е криза, нямат средства да ви приберат всичките такива...

Тук е твоето място

Similar topics (5)

Отговори: 7
Прегледи: 2363

Отговори: 9
Прегледи: 4160

Отговори: 33
Прегледи: 11496

Отговори: 32
Прегледи: 9839