• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rumbata

Айдеее, вазоff взе да си изпуска нервите - като Сидеров след вестта за поредния Общински сбор, напуснал АТАКА. Недей така бе, момче! Ще вземата да те баннат и от тук - след БАН.
Каните се да ни управлявате утре - така ли ще ни декате?!
Аз съм съгласен с всичко, което Сидеров е включил в книгите си. А ти с кое не си съгласен?
Долу комунистите и ченгетата!

опълченец

Цитат на: генерал Вазов - 02 Дек 2010, 18:51:08
къв си ти бе, лaйнар?
Просто си споделям личните впечатления, тоест какво надуто самовлюбено надменно лайно си, как пренабрегваш и гледаш хората от високо и тн!
Какво сега, ще накараш Калоян да ме банне ли като във форума на Атака?
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Nordwave

къв си ти бе, *****?
[admin]1. Уважавай опонента си, изслушвай го и не го обиждай. Така не ставаш по-убедителен, а напротив - то е признак, че си изчерпал аргументите си в своя защита. Полезни съвети при водене на дискусия http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=13996.0[/admin]

Исперих

Цитат на: опълченец - 02 Дек 2010, 18:40:41
Цитат на: rumbata - 28 Ное 2010, 16:41:47
Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 16:26:50

Е как какво статукво?! Не аз съм го измисли - чел съм книгите на твоя работодател. Там той пишеше некои неща, за които е разбрал от други автори.
Владо ги има всичките книги на Волен с автограф от него. Ама по всичко личи, че или не ги е чел или въобще не е съгласен с написаното...

И аз имам една такава книга, за  първата страница, на която обявявам обществена поръчка с първоначална цена 0,50 лв без ДЕДЕСЕТО, а с дедесето 60 стотинки и стъпка за наддаване 10 лв и 98 стотинки :-D
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

опълченец

Цитат на: генерал Вазов - 03 Дек 2010, 12:24:31
Цитат на: опълченец - 02 Дек 2010, 20:05:16
къв си ти бе, лaйнар?
Просто си споделям личните впечатления, тоест какво надуто самовлюбено надменно лайно си, как пренабрегваш и гледаш хората от високо и тн!
Какво сега, ще накараш Калоян да ме банне ли като във форума на Атака?

Сега сетих кой си. Ти си оня гей, който  спасих от изключване преди две години. Знаеш ли, аз толкова долен човек като теб рядко съм виждал.
И е кое е долното, да подкрепяш разни курветини и предатели да се издигат нагоре, а да пренабрегваш истински заслужилите!
Говорех за чисто човешко отношение към хората, аз по надут и надменен човек от теб в партията не съм виждал.

генерал Вазов

опълченец

Цитат на: генерал Вазов - 03 Дек 2010, 12:40:58
Кой, ти ли си истински заслужилия?
Поне не съм показвал нелоялност към партията за разлика от други хора, които ги изритаха като мръсни кучета!

опълченец

генерал Вазов

Rumbata

Лоялни сме били, тичали сме и сме се харчели до момента, в който разбрахме, че едно се говори, а на практика друго се върши; потъпкват се основните принципи, уставът не се спазва, което се оказа не просто нарушение от страна на Областния координатор, а умишлена "национална политика" на Председателя на партията. И когато една артия отстъпи от принципите си и престане да бъде националистическа, а се е превърнала в част от демонократичното статукво, то ние нямаме място е нея - за да останем верни на принципите.

генерал Вазов

абе румба, ти още ли не можеш да преживееш че те изгонихме от АТАКА? 3 години минаха вече...

FELDMARSCHALL

Интересно тебе като те изгонят, колко време ще го преживяваш. :-D

omerzen

Аз предлагам генерал Вазов да стане шеф на партия Атака. Иде му отръки на човека.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Rumbata

Цитат на: генерал Вазов - 03 Дек 2010, 13:11:55
абе румба, ти още ли не можеш да преживееш че те изгонихме от АТАКА? 3 години минаха вече...

Не бе, не ми пука за вашата партия - пука ми, че манипулирате хората, затова винаги ще ви разобличавам и няма да ви оставя намира, докато не изчезнете в небитието.
А партията ви напуснах сам - както многократно вече показах и доказах, след като преди това колкото и нескромно да звучи (но това е истината), участвах в изграждането на структурите й в Монтана - от пролетта на 2005 до есента на 2007 г. От сегашните няма никой, който да е работил за АТАКА още през 2005 година. После дойдоха и ние ги приехме. Времето вече показва кой е крив и кой - прав.

Ама кажи ми ти сега, ще става ли Сидеров президент или ще го крепи безусловно на Батя си!  :-D

Similar topics (5)

Отговори: 15
Прегледи: 5244

Отговори: 4
Прегледи: 2798

Отговори: 24
Прегледи: 7947

Отговори: 82
Прегледи: 13323