• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Вазов

Как не ни оставяш на мира, като пишеш тук ли??? (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Rumbata

Не забравяйте, че това е само форум. Но за некои е и служба. Аз имам достатъчно контакти с влиятелни хора в града, в който съм роден, живея и работя. И на всички е ясно как, защо и какво се случи. Да.
Долу комунистите и ченгетата!

eдин Бългaрин

Цитат на: rumbata - 03 Дек 2010, 20:19:12
Аз имам достатъчно контакти с влиятелни хора в града, в който съм роден, живея и работя. И на всички е ясно как, защо и какво се случи. Да.

Виждам, че си напълно сериозен и доста влиятелен човек.
Бравос.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

генерал Вазов

Цитат на: rumbata - 03 Дек 2010, 20:19:12
Не забравяйте, че това е само форум. Но за некои е и служба. Аз имам достатъчно контакти с влиятелни хора в града, в който съм роден, живея и работя. И на всички е ясно как, защо и какво се случи. Да.

ЕМИ КАНДИДАТИРАЙ СЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТОГАВА...

eдин Бългaрин

Цитат на: Симеон Велики - 01 Яну 2011, 14:30:27
Генерале, моля те, коментирай изказването на това момче. Бива ли така да те клевети?! Верно, че сме опоненти, ама чак и аз те съжалих...

Такива пишлигари като този могат да бъдат "вербувани" да говорят каквото и да е срещу когото и да било, за не повече от 40-50 кинта.
Може и по-малко, кат' го гледам 'къв прост селяк е.. :)
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Симеон Велики

Та въпросното клипче за 4г. е видяно по- малко от 4 000 пъти (то само аз го извъртих три пъти  (giggle)). Кой е имал интерес да плати, за да оцапа името на Лалов (забележи- не на Волен или Димитър Стоянов, не ори на Гаджева, а на Лалов)? Разбира се, може просто някой да е решил да си направи е*авка с него, примерно стара вражда... Но нека да чуем Генерала какво ше каже.
България на българите!

eдин Бългaрин

Цитат на: Петкан - 02 Яну 2011, 02:45:59

:-DТова клипче ми напълни душата!
В днешната помия наречена АТАКА, останаха само кариеристи и педерунгели,ама,карай да върви!

Петканчо, убеждавам се за пореден път, че си дребна, доста дребна душица.
Жалко.

Amenhotep

"Като кажат, че сестра ти е к***а, ходи после обяснявай, че нямаш сестра..."

eдин Бългaрин

Цитат на: Amenhotep - 02 Яну 2011, 23:19:26
"Като кажат, че сестра ти е к***а, ходи после обяснявай, че нямаш сестра..."

Предполагам, че това"к***а" означава "курвa"..   :-D

Симеон Велики

Опаааааа! Клипчето изчезна. Много интересно. А Генералът все още не го е коментирал. Ама бива ли такова нещо?!
България на българите!

Петкан

Цитат на: един Бългaрин - 02 Яну 2011, 22:47:44
Цитат на: Петкан - 02 Яну 2011, 02:45:59

:-DТова клипче ми напълни душата!
В днешната помия наречена АТАКА, останаха само кариеристи и педерунгели,ама,карай да върви!

Петканчо, убеждавам се за пореден път, че си дребна, доста дребна душица.
Жалко.
Ами твоята душа с какво е по-широка? :-D
Ако педерастията определя широтата на твоите възгледи,нека да ти е честита и да не се избавиш никога от нея!
Ad honores

dynav1

Сидеров нищо повече няма да спечели.До сега от него само велики обещания и опустели клубове на АТАКА.Който в началото бяха препълнени.По червен от Сидеров няма.

Rodolubec

Сидеров е аут от политиката при следващите избори.Повече никой няма да гласува за него.
Няма живот без болка.

abaji

А сакън-пепел ти на устата, тогава и Дуган ще изчезне ,. Ние чий лайна ще ядем после ,

Similar topics (5)

Отговори: 24
Прегледи: 7944

Отговори: 15
Прегледи: 5244

Отговори: 4
Прегледи: 2798

Отговори: 126
Прегледи: 35569