• Welcome to Българският националистически форум.

Спряха "Атака" на сръбската граница

Започната от леко учудена, 27 Ное 2010, 17:23:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Вазов

Отвратен съм от помиярите българофиби омерзен, пенко и румена мома. Срам ме е, че вие може да се наричате българи!!!

omerzen

Цитат на: Авитохол-165 - 28 Ное 2010, 12:18:35Хубаво, де, няма да се занимаваме с проблемите на българите в Западните покрайнини, щото си имаме безработица и корупция, к'во ще си отвличаме вниманието с подобни маловажни теми, като българските земи, прилапани от наглите ни съседи и мачкането на българите, останали по тези земи.
Ако наистина смяташ че катастрофиралата здравна система, почти унищожената образователна система, кошмарната и унищожителна безработица при българите, непобедимата корупция при управляващите, ненаситната алчност на олигарсите, безмилостното мачкане на обикновените българи от всички тия и други, са маловажни теми наистина съжалявам за теб.
Разбира се че българите живеещи в Западните покрайнини са политически мачкани от сръбските власти и това никой не го отрича. Но можеш да бъдеш сигурен че тези българи живеят при една много по добра здравна система от тази дето е тук в България. Много хора например съобщават че лекарствата за сръбските граждани са безплатни в република Сърбия за разлика от лекарствата за българите в република България. И това е само един от примерите за това че нещата в република Сърбия вървят много по добре от тези в република България.
Ти наистина ли смяташ че безусловната подкрепа на алчната и ненаситна олигархия е висша степен на патриотизъм? Същата тази олигархия която безмилостно мачка и смазва всекидневно обикновените българи. Не фаворизирам Сърбия. Просто искам нещата у нас да не са толкова зле. Поне малко да се подобрят, поне както е в Сърбия.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

omerzen

Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 13:54:18
Отвратен съм от помиярите българофиби омерзен, пенко и румена мома. Срам ме е, че вие може да се наричате българи!!!
Генерале стига си разправял глупости.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

rumena moma

Цитатнямаш достатъчно капацитет
:-) Добре бе Жорж Санд ,или Монтесьори /нездам за каква се имаш/, като ми е малък капацитета ....., що спориш  и се пънеш толкова с мен ?  Зарежи ме . Така постъпва по - умния .

ЦитатОтвратен съм от помиярите българофиби омерзен, пенко и румена мома. Срам ме е, че вие може да се наричате българи!!!
(wasntme) Аидееее......, Генералът пак се ,,изпусна" !  Вземи нещо за затягане , защото до довечера ще оплескаш целия форум.

ЦитатХубаво, де, няма да се занимаваме с проблемите на българите в Западните покрайнини, щото си имаме безработица и корупция, к'во ще си отвличаме вниманието с подобни маловажни теми, като българските земи, прилапани от наглите ни съседи и мачкането на българите, останали по тези земи. Важното е търбуха да е пълен и...Сидеров да е виновен, разбира се, къде без това? Бал съм ви и в помиярската логика.

;-) Няма лошо Авитохол да се занимавате И с проблемите на българите в Западните покрайнини . Белята е ,че в парламента на собственната ви  държава се ослушвате или  наи-много пригласяте .  
КЪДЕ  сте се понесли , да си го мерите с НАЦИОНАЛИ от калибъра на Сърбите .  Ония не са само националисти , те са ШОВИНИСТИ !
И го доказаха неведнъж а и пред света го показаха , как се брани назионална чест.
Добре направиха , да предодвратят нежелани последици от влизане в държавата   им на група от клоуни , упражняващи се в  назионализъм на чужда територия.

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 28 Ное 2010, 13:56:53
Ако наистина смяташ че катастрофиралата здравна система, почти унищожената образователна система, кошмарната и унищожителна безработица при българите, непобедимата корупция при управляващите, ненаситната алчност на олигарсите, безмилостното мачкане на обикновените българи от всички тия и други, са маловажни теми наистина съжалявам за теб.
Няма какво да ми съжаляваш, щото нищо подобно не съм казвал. Ти си този, който степенува проблемите и твърди, че занимавайки се с българите в Западните покрайнини, се отклонявало вниманието от другите проблеми, абсолютно малоумна позиция. По същия начин толерастите обичат да дрънкат, че вдигайки се шум по турската тема и циганската тема, се целяло да се отвлича вниманието от по-важни проблеми. Едното по никаквъв начин не засяга другото.
ЦитатРазбира се че българите живеещи в Западните покрайнини са политически мачкани от сръбските власти и това никой не го отрича. Но можеш да бъдеш сигурен че тези българи живеят при една много по добра здравна система от тази дето е тук в България. Много хора например съобщават че лекарствата за сръбските граждани са безплатни в република Сърбия за разлика от лекарствата за българите в република България. И това е само един от примерите за това че нещата в република Сърбия вървят много по добре от тези в република България.
Ами отиди питай българите там дали са толкова добре, едва ли те са в такъв възторг от условията за живот там. А случайно да си чувал, че тези райони в Сърбия нарочно се държат бедни, за да може да се засилва емиграцита, т. е. объзбългаряването на Западните покрайнини? Никак не е толкова розов живота там, ама никак, даже и в сравнение с българските условия.
ЦитатТи наистина ли смяташ че безусловната подкрепа на алчната и ненаситна олигархия е висша степен на патриотизъм? Същата тази олигархия която безмилостно мачка и смазва всекидневно обикновените българи. Не фаворизирам Сърбия. Просто искам нещата у нас да не са толкова зле. Поне малко да се подобрят, поне както е в Сърбия.
Това са обичайните ти алабалистики, които нямат общо с темата, а именно - подкрепа и защита на българите в тези български земи, под временна сръбска окупация и проявата на АТАКА, която кой знае защо толкова боде очите на някои тук, представящи се за националисти. (n)

Авитохол-165

Цитат на: rumena moma - 28 Ное 2010, 14:55:26
;-) Няма лошо Авитохол да се занимавате И с проблемите на българите в Западните покрайнини .
Очевидно за теб има лошо.
ЦитатКЪДЕ  сте се понесли , да си го мерите с НАЦИОНАЛИ от калибъра на Сърбите .  Ония не са само националисти , те са ШОВИНИСТИ !
И го доказаха неведнъж а и пред света го показаха , как се брани назионална чест.

(finger)
ЦитатДобре направиха , да предодвратят нежелани последици от влизане в държавата   им на група от клоуни , упражняващи се в  назионализъм на чужда територия.
Много меко се е изразил Вазов за такива като теб, много... БОКЛУЦИ! :&

генерал Вазов

Цитат на: rumena moma - 28 Ное 2010, 14:55:26

Добре направиха , да предодвратят нежелани последици от влизане в държавата   им на група от клоуни , упражняващи се в  назионализъм на чужда територия.

За такива думи срещу българи аз бих те изгонил от форума!

Veskou

Уби, уби, уби СРЪБИНАА, СРЪБИНАААА...!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Amenhotep

rumena moma ама вие сериозно ли от омраза към атака се изплювате върху българските интереси,  съдбата на 20 000 българи под сръбско робсто и заставате на страната на сърбежите?

Хора, тая сляпа омраза ще ви затрие.
Когато критикувате атака с право, нямам нищо против критиките ви, ама това дето сега го правите ме отвращава.

Как не ви е срам бе? Как може заради омразата ви към един човек да плюете върху цялата си българщина? Позор!

Авитохол-165

Цитат на: Amenhotep - 28 Ное 2010, 15:49:09
rumena moma ама вие сериозно ли от омраза към атака се изплювате върху българските интереси,  съдбата на 20 000 българи под сръбско робсто и заставате на страната на сърбежите?
Такива и върху майките си ще плюят, за да е на тяхното. Долни душици, много долни...

rumena moma

ЦитатЗа такива думи срещу българи аз бих те изгонил от форума!
|-( За такива ,,българи", само на книжка , тоест на паспорт - от България трябва да гонят . Предатели и провокатори , зомбирани от човек с евиденциални психически отклонения .
Където и да се появят психопатите от Атака носят само вреди върху имиджа на България. Сръбите са направили услуга на България,
като НЕ са ги допуснали. Браво!
Нещо май пак се правите на красиви...!   :^) Със сигурност Булгария не би пуснала сръбски националисти на наша територия,но аз не забравям близката ни история,когато българската държава пусна самолетите на НАТО да бомбардират мирното славянско население на Сърбия.А Гърция,член на НАТО,не ги пусна.Аз не забравям,че по същото това време,без да е член на НАТО,България отказа да пусне руски военни самолети за а да помогнат на Сърбия.Мисля си,че не само аз,но и Сърбия не е забравила това.
Ега си провокацията! Все едно от Турция да дойдат да празнуват в България годишнина от Санстефанския или някой друг договор, при който Турция е губила територии! И Воленчо ще ги посрещне с хляб, сол и баклава!
      ;-) А самият Болен Лидеров лети с Луфтханза от София за Белград... през Франкфурт....
Какво си ми развъртял плакатчетата на Нокия ? Какво, като я произвеждат в Сърбия ? Е та.... там проработи и Фият и редица други глобални производители.  Лумпено блажений !   Ама май не ти изнася , да си припомните ...., когато  сърбите по време на бомбандировките през 92г. направиха ЖИВ щит около заводите на Застава , от 11 хиляди човека . А атакистките МИЖАТУРКИ в ПАРЛАМЕНТА, не ви стиска едни новини  на турски да прекратите .
Хайде , време ти е и на теб , като на Генерала , да престанеш да се изказваш  чрез задните си части !

Авитохол-165

Цитат на: rumena moma - 28 Ное 2010, 16:28:29
Какво си ми развъртял плакатчетата на Нокия ? Какво, като я произвеждат в Сърбия ? Е та.... там проработи и Фият и редица други глобални производители.  Лумпено блажений !
Ама много си зле, честно. :damn: Ама и аз съм си виновен, трябваше да се сетя, че дори няма да схванеш смисъла на плаката. (rofl)

rumena moma

Цитатrumena moma ама вие сериозно ли от омраза към атака се изплювате върху българските интереси,  съдбата на 20 000 българи под сръбско робсто и заставате на страната на сърбежите?

:-) Аменхотеп, не съм сърбоманка . Съгласна сън , че нашите съграждани са с потъпкани права , които стоят на дневен ред  да бъдат защитени .  Не споделям начина и инструментализацията, по който се извършва.  А и резултата е на лице, както се видя .  Ако обичаш , опитай  се да бъдеш по-обективен и ми отговори ; - На какво поведение се надявахте от страна на Сърбите ?