• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 18 Яну 2011, 12:04:29

Аз централа  нямам, затова ми се налага И да мисля! Явно ти притичваш до "Врабча" 1 вместо да мислиш :-D

:):) Е то и аз нямам централа, врабченце.
А пък "Врабча" 1 даже не знам где точно в Софето се намира.
Слабо ти се отдават разсъжденията.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 18 Яну 2011, 22:22:17

Ама верно си мноо глупав щом агитираш за батака за без пари sadsmile Поне питай Вазов как става с пари, може да ти се отвори парашута ;-)

Единственото, което правя за пари, е да упражнявам професията си.
Това, че ти си готов да правиш каквото и да е  "за пари", говори, че си пълен ***.
Скрий се, ***.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 18 Яну 2011, 22:38:33
Цитат на: Исперих - 18 Яну 2011, 22:22:17

Ама верно си мноо глупав щом агитираш за батака за без пари sadsmile Поне питай Вазов как става с пари, може да ти се отвори парашута ;-)

Единственото, което правя за пари, е да упражнявам професията си.
Това, че ти си готов да правиш каквото и да е  "за пари", говори, че си пълен цървул.
Скрий се, цървул.

Айде сега почна да си правиш дъвка от мойте л...а
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

eдин Бългaрин

Цитат« Последна редакция: Днес в 08:33:20 от Hatshepsut »

Кво става бе? Откога цензурираме думи като "цървул"?

Не отива на добре работата, момчета. С такава цензура форумът скоро ще заприлича на онова, в което днес се е превърнал бившият форум на в. "Атака".

omerzen

Какво ли би станало ако Волен Сидеров се кандидатира като вицепрезидент на гербаджийския претендент за президентския пост?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 20 Яну 2011, 21:06:56
Какво ли би станало ако Волен Сидеров се кандидатира като вицепрезидент на гербаджийския претендент за президентския пост?
Ами ще стане вицепрезидент на България, най-вероятно. А какво би станало, ако лишим форума от подобни глуповати и абсурдни въпросчета?

omerzen

Нима е глуповато да коментираме драпането на един политик към власта?       
И след като Сидеров иска да е президент (което няма да стане), какво лошо има поне вицепрезидент да стане.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Глупаво е да се пльосват някакви съждения, ей така, колкото да изръсим някакво заяждане. От темата става ясно, че Сидеров ще е кандидат за президент от АТАКА, ако имаш да кажеш нещо съществено, давай, но няма да е зле да си спестиш подобен тип мнения. Не за друго, но по този начин потвърждаваш някои оценки на генерал Вазов за теб.

omerzen

Цитат на: Авитохол-165 - 20 Яну 2011, 22:18:58
Глупаво е да се пльосват някакви съждения, ей така, колкото да изръсим някакво заяждане. От темата става ясно, че Сидеров ще е кандидат за президент от АТАКА, ако имаш да кажеш нещо съществено, давай, но няма да е зле да си спестиш подобен тип мнения. Не за друго, но по този начин потвърждаваш някои оценки на генерал Вазов за теб.
   Ами те генералските оценки са същите долу-горе за половината форум.

генерал Вазов

омерзен, за да запазим чистотата на форума ти предлагам глупавите си въпроси да ги задаваш само в четвъртък. В определена за целта тема. Съгласен ли си?

rumena moma

ИЗТРИТО ЗАРАДИ ОБИДИ КЪМ ЧЛЕН НА ФОРУМА.

rumena moma

:&

Що за приоми на цензура са прокарани във форума ?  Ограничаването на свободния изказ (разбира се в рамките на приличен тон) не може и не трябва да бъде ограничаван.

omerzen

Цитат на: rumena moma - 21 Яну 2011, 14:48:43

ИЗТРИТО ЗАРАДИ ОБИДИ КЪМ ЧЛЕН НА ФОРУМА.
Не знам какво обидно имаше в публикацията на колежката.
Модератор bg_gb започна да прекалява с цензурата.

eдин Бългaрин

Цитат на: omerzen - 21 Яну 2011, 16:03:55

Абе и аз не моа да разбера кво става тук. Същият този *** - bg_gb, беше ултрацензор във форума на в. "Атака"(който днес е само една най-обикновена протурска клоака), а сега разборам, че той цензурира по познатия комунистически начин и тук?!?!
Ало, Белия Вълк, какво става?! И тук ли ще се дишаме отровния въздух на малоумието, както в оня бивш(вече) форум?

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 21 Яну 2011, 22:26:51
Цитат на: omerzen - 21 Яну 2011, 16:03:55

Абе и аз не моа да разбера кво става тук. Същият този цървул - bg_gb, беше ултрацензор във форума на в. "Атака"(който днес е само една най-обикновена протурска клоака), а сега разборам, че той цензурира по познатия комунистически начин и тук?!?!
Ало, Белия Вълк, какво става?! И тук ли ще се дишаме отровния въздух на малоумието, както в оня бивш(вече) форум?

Напълно подкрепям един Бългaрин,независимо, че имаме нЕкои противоречия!!!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Similar topics (5)