• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 22 Фев 2011, 21:56:37
Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 21:50:15
Да, какъв е проблема? Журналист, който работи като пресаташе.
Е, айде сега, не върви да работиш за някой, когото казваш, че не харесваш.
Майка ми не харесваше Илия Павлов. Но беше работник в едно от предприятията му. И аз не се кефя много на шефа си, ама к'во да се прави?

Цитат на: Исперих - 22 Фев 2011, 22:03:13
Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 21:50:15
Да, какъв е проблема? Журналист, който работи като пресаташе.
Как какъв е проблема бе Авитохоле?! На малоумен ли се правиш? На по-горната снимка обектите почти ще се разцелуват, ти питаш какъв бил проблема! Това вашето, на атакистите ми прилича също като оня дето го хванали на калъп с чужда булка, без да го питат да казва, че се топлели (fubar)
С какво положението на Сидеров е по-различно от положението на хиляди, може би и милиони българи, работещи в предприятия на този и подобни типове? Човекът е журналист, работел е като пресаташе. От това разбира, това е правил.

AmenhotepTopic starter

Rumbata

АТАКА капитулира пред своето предателство!
Долу комунистите и ченгетата!

Преспанец

Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 22:13:38
Майка ми не харесваше Илия Павлов. Но беше работник в едно от предприятията му. И аз не се кефя много на шефа си, ама к'во да се прави?
Няма да съдя Сидеров. Но горният факт ще му тежи относно политиката.

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 22 Фев 2011, 22:42:37
Не мисля, че досега му е тежал. Едва ли тепърва ще започне да му тежи.

генерал Вазов

Цитат на: rumbata - 22 Фев 2011, 22:32:40
АТАКА капитулира пред своето предателство!

Нещо от яд започнахте да говорите несвързано.

eдин Бългaрин

Цитат на: Исперих - 22 Фев 2011, 22:11:24

Този "лайнярник" стоеше срещу най-многобройната армия в нато и същевременно най-големия ни враг! А щом за теб е  "лайнярник", значи си от ония торби дето висяха на висилката вместо да са в отпуска, без да могат да направят и едно коремно.

Излагаш се. Вероятно от глупост и младежка отнесеност.
Не съм висял по никакви висилки и в момента съм в почти същата кондиция, както тогава. Между другото, кгато служих, повечето "войници" бяха точно торби, за каквито говориш. Повечето не можеха и да си помислят да направят 60 лицеви опори за 60 секунди.. какво говоря, повечето не можеха да направят 60 опори и за месец..
Продължавам да твърдя, че армията, която по онова време биваше наричана "българска", всъщност си беше поделение на съветската и като качество беше ПЪЛЕН лайнярник - от войниците, през преките им командири, та до лоените топки в генщаба.
Униформена сган - това бе БА.

Поредната далновидна постъпка на Сидеров.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

AmenhotepTopic starter

Аз обаче, продължавам да не съумея да зацепя защо наградихте Цецка Цачева?
Какви точно са тия "особени заслуги към България" дето Цецка Цачева е успяла да направи за година и половина е мисъл, която не ми позволява да заспя вече няколко нощи.
Просто, много моля, ако някой знае, моля ви кажете, какво точно направи Цецка Цачева за България (а и за национализма евентуално). Нещо турците ли изгони, циганите ли усмири, народа ли нахрани?

Цецка Цачева - Господари на Ефира *смях*

Авитохол-165

Преспанец

Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 23:01:29
Е как да не му тежи като постоянно някакви хора говорят за това как бил пресаташе на Павлов. Влияе му в негативен план за образа му в обществото.

Преспанец

Цитат на: Amenhotep - 22 Фев 2011, 23:22:14
Просто, много моля, ако някой знае, моля ви кажете, какво точно направи Цецка Цачева за България (а и за национализма евентуално). Нещо турците ли изгони, циганите ли усмири, народа ли нахрани?
Подписката за референдума за турското членство ли не забатачи...

eдин Бългaрин

Пресаташе на Мултигруп не е политическа фигура. Обикновено се прави за пари - стимулът, който кара всички хора да бачкат нещо.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 22 Фев 2011, 23:40:59
Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 23:01:29
Е как да не му тежи като постоянно някакви хора говорят за това как бил пресаташе на Павлов. Влияе му в негативен план за образа му в обществото.
Няколко хора в този форум, голям праз. Нещата около Сидеров са известни отдавна, който иска да си плюе, винаги ще си намира поводи да го прави.

eдин Бългaрин

Интересното в тази тема е, че плювачите на Сидеров всъщност не продумват и дума по въпроса за кого ще гласуват. Явно няма да е за Волен.. остават следните възможности:
- жалката, мазна комунистическа очиларка Меглена Кунева;
- Стефан Делон, респ. Ален Данаилов - впиянчен, тлъст, комуноиден нагаждач;
- Димо Гяуров - жалкият "разузнавач', благодарение на когото мед. сестрите ги тресе тока години наред в либийските зандани;
- Краси Каракачанов - лоената комунистическа топка, доносникът от ДС, дето продължава да се пише "патриот".
- Асан Омеров, познат на олигофрените като Алексей Петров - мафиотски боклук и нов любимец на пендела Тони Сираков.

Нещо такова ще да е изборчето на яростните плювачи и хвърлячи на помия, лайна и гной по АТАКА и Сидеров.
Пожелавам им успех.  :-)

Преспанец

Цитат на: Авитохол-165 - 23 Фев 2011, 00:09:52
Няколко хора в този форум, голям праз. Нещата около Сидеров са известни отдавна, който иска да си плюе, винаги ще си намира поводи да го прави.
Да ти кажа и във форума на Атака беше така. Мен даже 2009 г. ме баннаха, че постнах снимка на Волен с Илия Павлов, без "диверсионни" мисли от моя страна впрочем.
Форумите са някакъв израз на обществено мнение.

Similar topics (5)

Отговори: 29
Прегледи: 10142

Отговори: 13
Прегледи: 4997

Отговори: 9
Прегледи: 4160

Отговори: 13
Прегледи: 4609