• Welcome to Българският националистически форум.

Волен иска 2 млрд. от САЩ, Уорлик го плаши с унищожение

Започната от Франкист, 13 Май 2011, 16:41:26

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФранкистTopic starter

Цитат на: един Бългaрин - 14 Май 2011, 13:05:24
Цитат на: lonely_rider - 14 Май 2011, 12:50:29
1.Думите на Волен Сидеров че са го заплашвали с унищожение по никакъв начин не са потвърдени или документирани - досега.
Глупости. Когато някой политик от ранга на Сидеров - лидер на парламентарно представена партия, каже нещо публично за чужд посланик(по различни медии), а в отговор посланикът не отрича обвиненията на Сидеров по никакъв начин, това със сигурност означава, че версията на българският политик е истина.

Версията на "българския политик" също се оказа истина и в Луфтханза....нали.Нали и оттам го бяха обиждали ,заплашвали и не знам още какво.Дръж се нормално и не ми говори за политик от неговия ранг - щото той няма,и само ме караш да се смея....

2.На който не му харесва форума и го чувства анти-български никой не го принуждава насила да седи и да пише в него.

Че ти нищо не каза. Разбира се, че който иска - пише, който не иска - не. Може би забравяш, че който иска - дава оценка за нещо си(в случая - форума), а който не иска - не. Е, аз искам и давам оценката си. Друго мое право е да ми дреме на уя за твоето мнение по повод моето мнение за твоето мнение. :-D

След като даваш непрекъснато отрицателно мнение за този форум ,както и за пишещите в него - не виждам какво правиш тук.Какъв е смисъла да седиш тук?

(повтарям за пореден път че тук няма цензура над мненията на хората стига да не са в разрез с правилата и всеки може да дава мнение  - положително или отрицателно спрямо дадена тема)

3.Хората не се нахвърлят върху българина Сидеров,а върху националния предател Сидеров.
Точно обратното - всички тук се нахвърлиха срещу българина Волен. Дали е "национален предател" или не, е субективен въпрос. Това, че е българин, е факт. Както е факт, че тук една камара народ си изплю мазните храчки по Сидеров.
Който е българин.
Факт.

в смисъла в който използваш думата "българин",го правиш  не като етническа принадлежност а като някакъв статус.Щото всички тук сме българи.

4.Мисля че господин В.С. много добре знае че от САЩ не могат да се вземат никакви пари за наем( както са и посочили от Външно министерство днес - виж по-горе)

Бе ти "мислиш", ама явно само от време на време. Добре е, когато "мислиш", да четеш това което си писал. Или поне цитирал. Айде, аз ще цитирам това, което ти си цитирал:
ЦитатСъюзническите американски въоръжени сили заплащат и всички предоставени им и използвани от тях услуги, включително ползването на магистрали, ползването на радиочестоти, включени в гражданския радиочестотен спектър, и използването на летища и пристанища, които са отдадени на концесия, пише в съобщението. Споразумението има сериозни позитиви за България във военно, политическо и икономическо отношение.

Е, гусин "мислещ"? Ти чувал ли си някога УСА да е заплатило поне цент за всичко това, което ти сини цитирал?
Аз не.

Я сега да видим кой е господин "мислещ"- ти правиш ли разлика между заплащане за ползване и заплащане на наем.Много добре знам какво съм цитирал -
Споразумението между правителството на България и правителството на САЩ за сътрудничество в областта на отбраната (ССОО), подписано в София на 28 април 2006 г. и ратифицирано от Народното събрание, предвижда САЩ да не заплащат наем за използването на обектите, но да покриват всички разходи по използването и поддръжката им.

В последната част -  но да покриват всички разходи по използването и поддръжката им

се включват - Съюзническите американски въоръжени сили заплащат и всички предоставени им и използвани от тях услуги, включително ползването на магистрали, ползването на радиочестоти, включени в гражданския радиочестотен спектър, и използването на летища и пристанища, които са отдадени на концесия

Научи се да четеш смислово.

И да - чувал съм за това заплащане - влизал ли си във ВМА  - е това което е в момента направено там е благодарение на НАТО( демек САЩ) - малко е наистина,но мисля че си има хора които да изискат да се направи повече.

rumena moma

ЦитатАбе тази проява на Волен може и да е повече от "волна"(бих казал - ненужно демонстрационна), може и да не се харесва на плювач-помиярите, чиито мнение съставляват поне 80% от пълнежа тук, ама пък и реакцията на уродливия педофил-посланик на УСА е пълна простотия и усаняшки пехливанлък.
По-интересното е друго - реакциите тук са насочени единствено и само срещу българина Волен. Никой от плювачите тук не се притесни, че чужд посланик заплашва български депутат с унищожение, без значение дали българският депутат е отправил "юридически издържана молба", без значение, дали българският депутат е провокирал и прочее подробности.
Фактът ,че тукашните плювач-помияри се нахвърлят единствено и само срещу българина Волен, говори, че нихилизмът и националната помиярщина, която често цитираме по националистическите форуми като нещо гнусно, гадно и уродливо, заемат все по-обширна област и от този не особено голям форум.
И че и този форум(за съжаление) гони тенденцията да се превърне съвсем скоро в поредния бивш националистически, антибългарски форум
е
  (hi)  Това, че Уорлик е нагъл, не означава, че Сидеров е прав. Схващаш ли разликата ?  Не може така първосигнално да си вадиш заключение, че щом не намираме поведението на Сидеров за нормално ,  значи оправдаваме поведението на Уорлик. Дори ще ти разкрия една малка тайна /ама само на теб / - освен бяло и черно, има и други цветове, и всеки от тях има стотици нюанси. Отвори си очите , ушите и ума/доколкото ти позволява/ и ги ползвай по предназначение.
Има една т.нар. Виенска конвенция, която дава право на приемащата страна  , каквато в случая е България за посланик  Уорлик , да обяви всеки член на дипломатическия корпус за "персона нон грата" и не е длъжна да обявява мотиви за решението си . Т.е. България има механизми да заеме достойна позиция , когато един дипломат си позволява да се меси във вътрешните й работи и да дава нежелани съвети .  Но...  това не е работа на Сидеров , още повече с евтини номера , като сметка в ресторант. Това е просташко и говори много зле за културата на народа ни , защото Сидеров е изразител на част от народната воля.
Удивително е , че човек с не малки притенции , като теб /евиденцялно , без покритие/ бъркаш елементарни норми на поведение и общуване между хора с дипломатически , протоколни форми на общуване между офицялно представени лица .
" Българинът Волен"  ! Е тук пристрастието ти и напъните да ни убедиш , че този  ЕНИЧАР  , представлява българите  си е направо пародия .
Надали нормални хора могат да одобряват безвкусното поведение на Сидеров . Навръх Великден  , като някой изпаднал простак вместо "Воистина воскресе", питаше патриарха на кого служи /ще рече човек , че Максим тутакси ще си покаже трудовия договор/. Сега пък влетява в ресторант , с единствената идея да развали на американския посланик апетита . И всичко туй го прави в името на народа ?!?!  Да му завиди човек на тоз народ с такъв народен представител и кандидат президент.
Така , ама не е театро , а цирк със звънци, фойерверки и дресирани фотографи . Има световен смъртен номер - " Хвърляне на папка " !  Следва обяснение на конферансието , защо вместо с охрана застрашеният лидер  ходи с фотограф , прожекция на известни слайдове под маршови мелодии (Луфтханза , битите йеховисти в Бургас , маршът на луковите глави и други знаменателни събития) .
Абе , не е то цирк , жив пърформанс си е, само дето билетчетата ще ни излязат много скъпи , ако не внимаваме...

Panzerfaust

Цитат на: Индивидуалист - 14 Май 2011, 12:59:10
Цитат на: Panzerfaust - 14 Май 2011, 12:52:24
Един Българино, аз пък не знам дали да вярвам на Сидеров, че Уорлик му е казал точно "Аз вас ще ви унищожа!".

трябва да питаме двете моми които са до посланика
трябва да са чули

може пък и да е казал Уорлик:
добре ще дадем

:-)
Абе не е казал - "Добре, ще дадем", но ако си мислиш, че на Уорлик му пука от такъв като Сидеров, много се лъжеш! Вероятно е реагирал с презрение и надменност, но при такава клоунада как да реагира човек?!

Panzerfaust

Цитат на: един Бългaрин - 14 Май 2011, 13:09:28
Един Българино, аз пък не знам дали да вярвам на Сидеров, че Уорлик му е казал точно "Аз вас ще ви унищожа!".
Че мен кво ме интересува вярваш или не вярваш на думите на Сидеров?!
А мен кво ме интересува, че му вярваш? Аз не му вярвам, много пъти е лъгал. 

Да не говорим, че не Уорлик е човекът на когото трябва да бъдат зададени тези въпроси. Българските власти са разрешили американско присъствие при определени условия, от тях Сидеров трябва да дири сметка.

В интерес на истината, не ти завиждам - този път изпълнението е толкова жалко, че трудно би могло да бъде защитено.

Tiesto

Типичния посланник дърт мъж с няколко курви !

eдин Бългaрин

Цитат на: Panzerfaust - 14 Май 2011, 16:58:19
Цитат на: един Бългaрин - 14 Май 2011, 13:09:28
Че мен кво ме интересува вярваш или не вярваш на думите на Сидеров?!
А мен кво ме интересува, че му вярваш? Аз не му вярвам, много пъти е лъгал. 

Ми аз не съм се обръщал персонално към теб досега. Ти бе пръв.
По принцип ми дреме на уя за мнението ти по който и да е въпрос.
Признавам обаче, че съм чел твои интересни мнения.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Amenhotep

omerzen

Както вече писах Волен Сидеров отлично знае че за американските бази у нас, от американците пари ще видим през крив макарон.
Цялото това изпълнение с американския посланик, е неуспешен опит да се спре намаляването на електората на семейната партия който се топи като ланския сняг.
Волен да не се прави на циркаджия, ами да иде и да зашлеви два шамара на Санишев или на царя, или на който там е подписал неизгодния за България договор.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Индивидуалист

виж обаче:

Америка плаща 1 млрд. долара на базата Инджерлик в Турция, 900 милиона долара до преди няколко години са давали за две бази във Филипините. Америка плаща на Великобритания за това, че взема под наем нейния остров Диего Гарсия, за да го ползва за база. Огромни пари, над милиард се дават за голямата база в Окинава. И отделно за всички останали по-малки военни поделения, които поддържа в Япония. Защо са им на САЩ бази на наша територия, след като разполагат с две огромни бази в Косово, една в Тузла, имат в Гърция, в Инджерлик, от другата страна на Леванта, в Катар и останалите емирства." Това заяви Магдалена Ташева, журналистка от в. "Атака " в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. В предаването участваха още Васил Попов от в. "Дума", Илия Вълков от Дарик радио, Петко Бочаров и политологът Огнян Минчев. Петко Бочаров реши да й опонира, но Ташева му показа договора за базите у нас от 2008 г. и анексите към него. Още от 28 април 2006 г. АТАКА е поставяла въпроса за базите на САЩ у нас, припомни журналистката. Бочаров призна, че не знаел, че американците не си плащат. "Трябва да се търси отговорност от този, който е подписал, ще бъде уникален договор, ако не се търси наем", заяви Бочаров след толкова много аргументи на журналистката.

в.Атака 17.05
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Panzerfaust

Цитат на: Индивидуалист - 16 Май 2011, 18:56:33
виж обаче:

Америка плаща 1 млрд. долара на базата Инджерлик в Турция, 900 милиона долара до преди няколко години са давали за две бази във Филипините. Америка плаща на Великобритания за това, че взема под наем нейния остров Диего Гарсия, за да го ползва за база. Огромни пари, над милиард се дават за голямата база в Окинава. И отделно за всички останали по-малки военни поделения, които поддържа в Япония. Защо са им на САЩ бази на наша територия, след като разполагат с две огромни бази в Косово, една в Тузла, имат в Гърция, в Инджерлик, от другата страна на Леванта, в Катар и останалите емирства." Това заяви Магдалена Ташева, журналистка от в. "Атака " в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. В предаването участваха още Васил Попов от в. "Дума", Илия Вълков от Дарик радио, Петко Бочаров и политологът Огнян Минчев. Петко Бочаров реши да й опонира, но Ташева му показа договора за базите у нас от 2008 г. и анексите към него. Още от 28 април 2006 г. АТАКА е поставяла въпроса за базите на САЩ у нас, припомни журналистката. Бочаров призна, че не знаел, че американците не си плащат. "Трябва да се търси отговорност от този, който е подписал, ще бъде уникален договор, ако не се търси наем", заяви Бочаров след толкова много аргументи на журналистката.

в.Атака 17.05
Е, и?
Очевидно е, че вина за това положение не носи Уорлик, а съответният български премиер, подписал договора.
Разбира се, друго си е да извъртиш една клоунада с американският посланик. ;-)
По-ефектно е някак си. Пак повтарям - жалко е, че има хора, дето се хващат на това плиткоумно театро. :-D

omerzen

Ами както е подписан договора така ще го изпълняваме ние, така ще го изпълняват и американците.
Кой ни е крив че сме подписали крайно ощетяващ ни договор?
Даже е вероятно и договора да няма срок на годност и е възможно да сме подарили на американците българска територия за вечни времена.
Тъй че Волен не само фактури да предоставя, ами и на челна стойка да ходи, пак никой няма да му признае неговите фактури. В най добрия случай тези фактури ако имат достатъчна площ Волен да си ги ползва като тоалетна хартия.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Ей спуках се от смях. Представете си посланика си седи в заведението и изведнъж няккакъв идва и му иска не лев или два, а 2 млрд. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
И то не бил ги сметнал добре, ако ги сметне пак може да станат 20млрд, като нищо :-D :-D :-D :-D
Верно човека е Болен, ама поне прави цирк - гласувайте за него инак нема да има веселба.

Индивидуалист

Вие не виждате като че ли в случая е по-важно да си направите изводите за САЩ зад кадър отколкото да анализирате Сидеров денонощно

това е просто един пратеник-надзирател тук над робите Уорлик
дали ще е Уорлик,Пардю или бай Ърли все тая
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

omerzen

:-)  Няма нужда да откриваме топлата вода.
Анализите на САЩ са отдавна направени и няма нищо ново под слънцето.
Естествено е че САЩ са най силната държава и винаги ще действа от позиция на силата и винаги ще преследва и испълнява своите интереси. Пък били те и имперски интереси и имперска политика.

Amenhotep

Цитат на: Индивидуалист - 16 Май 2011, 19:11:27
дали ще е Уорлик,Пардю или бай Ърли все тая

Абе бегай ти. Всички УСАняшки посланници прокарваха УСАняшката политика, ама Пръдлю (както го наричаше Иван Славков) с мед да го намажеш, по сравнение с Уродлик.
Тоя Уродлика просто мина всякакви граници не само на благоприличие, та дори и на гьонсуратлък.

То не бе мешане във всички въпроси. Не бе ходене по АЕЦ-ите. Не бяха искания за достъп до секретна информация (визирам договорите с Русия, които не Уродлик, а българите трябва да ги видят), то не бяха про-цигански прояви с искания за още повече мангалски права, за озаконяване на незаконните цигански коптори и още пари от бюджета за тях.
Да не говорим за игрите с ДПС - там направо ми се драйфа. Първо ходи да се прегръща с урудливите джихадисти от младежкото ДПС (като после заяви и че тия ще управляват България). /В същото време отказваше всякакъв контакт с Атака и с ВМРО, твърдейки едва ли не че са терористи (да припомням ли кой взривяваше влакове преди 26 години?)/
Кулмиацията на турските прояви на Уродлик обаче беше ей това:

А това беше кулминацията ме на откровенно българофобскитему прояви - да вдигне паметник на българоубийци.

Имаше и неща, дето ако ги беше направил някой друг в някоя друга държава щеше да ми е много смешно - беше вдигнал под тревога, с Събота нашия свещен бат` Бойко со все половината му тиквено-министерски съвет, та ги беше наредил в редичка и им шокаше репите насред сградата на собствения им министерски съвет.

В "цялостното творчество" на Уродлик има и още "красоти" и други достигнати "върхове", ама дай да не се впускаме в подробности.

Така че, ако Сидеров успее, като последно нещо което върши като политик (щото с подкрепата за Тиквата той си изхаби тотално доверието на хората) да разкара тая червендалеста българофобска нагла гад Уродлик, аз лично ще го запомня с добро.

п.п.
За 2-та милиарда, и да ревем и да не ревем, все ще ги видим през крив макарон.

Similar topics (5)