• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров: Оставка на ГЕРБ и предсрочни избори

Започната от Волен, 10 Окт 2011, 16:05:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ВоленTopic starter

Волен Сидеров във Варна: Оставка на ГЕРБ и предсрочни избори

Борисов не се справи с икономиката, с бедността и с циганската престъпност - трябва да си ходи

ГЕРБ се провали и трябва да си ходи. АТАКА иска оставката на кабинета и предсрочни избори." Това беше посланието на Волен Сидеров по време на предизборната му обиколка във Варна в неделя вечерта. Дъждът не уплаши хората, дошли от различни места да видят и чуят лидера си. "ГЕРБ, на който дадохме доверие през 2009 г., днес се проваля пред очите ни. Казвам го от Варна и във всеки град на страната. Нашата обиколка показва едно - няма напредък, няма подобрение в живота на обикновения българин. Добре живеят само тези, които получават големите държавни  поръчки и стават още по-богати, но това са единици от кръга на управляващите. Не за това дойде на власт ГЕРБ. През 2009 г. над 2 млн. българи повярваха, че при новото управление ще има прозрачност, демократичност и справедливост за всички. Не стана така. Нямаше една моя среща в страната, в която някой да ми е казал, че живее по-добре отпреди 2 години. При това положение и от тази трибуна, и от НС вече ще казвам следното: господа от ГЕРБ, вие се провалихте, трябва да си ходите! Вие доказвате, че не може да се справите нито с икономиката, нито с бедността в България, нито със социалните проблеми, а напоследък - и с циганската престъпност", категоричен беше лидерът на АТАКА.
"Ако правителството и премиерът не могат да се справят, казвам им: Отидете си с достойнство! Напуснете поста и дайте властта на тези, които могат да се справят. Българските националисти можем да се справим с циганската престъпност, можем да върне страната в законовите рамки", отбеляза националистът. Той предупреди, че България няма повече време за експерименти. "Ако кабинетът замаже циганската престъпност, правителството ще се срути болезнено, но ние ще плащаме висока цена. Нямаме право на повече илюзии, нямаме право да даваме доверие на правителство и премиер, които казват, че не искат да се съобразяват с народните интереси.

ГЕРБ забрави клетвата си пред народа и започна да служи на чужди, олигархични интереси
Те не оправдаха народното доверие и трябва да им кажем, че е време предсрочно да си отиват. Другият начин са стълкновения и те ще станат факт, ако кабинетът продължава да си запушва ушите. Защото народът се събуди, излезе на улицата, иска освобождение от циганското и турското робство, иска да живее като стопанин в своята страна, а не колонизиран, както е сега. Насреща си обаче има едно правителство, което със силата на репресията и с апарата на полицията удря по народния протест на младите с цел да ги изплаши и да ги откаже от изконното им право да изразят мнението си на улицата. Аз подкрепям тези млади хора и твърдя, че всички протести в големите градове на България са мирни - с гняв, но мирни", заяви националистът.
Той отбеляза, че тези протести не рушат етническия мир у нас, защото такъв мир няма, откакто управления наред позволиха на циганите да крадат и изнасилват без наказание, на техните босове да трупат милиони, а циганските купени гласове да решават изборите. "Етнически мир няма, откакто позволиха България да бъде ислямизирана и под път и над път да се строят джамии. Мир ще настане, когато спрем наглата и агресивна ислямизация на страната, когато спрем циганизирането и я превърнем наистина в европейска държава. Защото сега България е циганска и анадолска страна, а ние сме най-старите европейци на континента. Българският национализъм е единство на народ и отечество. Той е бил изповядван от нашите национални герои - Раковски, Левски, Ботев, които не са гербери, депесари и бесепари. Техният пример следваме днес и няма да отстъпим от него", зарече се националистът.
Сидеров призова българите да не дават шанс на тези избори на политици, които са кукли на конци. "Ще трябва да избираме държавен глава на България -това не е шега, нито игра. Този човек трябва да може да защити националния интерес пред всеки чужд посланик. Той трябва да може да каже на Турция: вие ни дължите 10 млрд. долара и трябва да ни ги изплатите. Да каже на американския посланик Уорлик, който никне, където не го сееш: вие ползвате вече 5 години безплатно военни бази в България и ни дължите 2 млрд. долара - платете си незабавно, защото имаме нужда от тях, българските пенсионери мизерстват, а вие сте най-богатата държава в света. Да каже на Русия: вашите енергийни интереси не ни засягат, интересуват ни българските - искаме цената на газа да бъде свързана с цената на транзита", изброи лидерът на АТАКА.

http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=214370&cat=3

Да живей!

Редактирано от модератор: Добавен текста на материала от цитирания източник.

Щурмовак

Той може и да си отиде, ама кой ще дойде на негово място е въпроса ....
Национална Съпротива България

FELDMARSCHALL

omerzen

Това изявление на Волен Сидеров според мен е повече за вътрешно партийна употреба и евентуално за привличането на някой и друг глас за партия Атака на идващите избори. Най важното доказателство за това е че Сидерови съвсем не са отеглили безусловната си подкрепа за ГЕРБ. От тук нататък Волен Сидеров може да прави призиви към когото си ще и за каквото си ще. В случая Волен Сидеров отлично знае че ГЕРБ и Бойко Борисов няма да подадът оставки.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Цитат на: Волен - 10 Окт 2011, 16:05:53
Волен Сидеров във Варна: Оставка на ГЕРБ и предсрочни избори
Борисов не се справи с икономиката, с бедността и с циганската престъпност - трябва да си ходи
http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=214370&cat=3

Да живей!
Кога не справи Борисов "с икономиката, с бедността и с циганската престъпност ..."?
Вчера или онзи ден?
Сидеров сляп и глух ли беше до този момент,когато натискаше копчето "ЗА" политиката на ГЕРБ?
Предсрочните избори,за които говори Сидеров са популистки ход и нищо друго.
Ad honores

carpenter

Ми Сидеров като подкрепя ГЕРБ, сме недоволни. Като не подкрепя и им каже да си ходят - някои пак са недоволни. Ни така, ни инак.

omerzen

Хайде не се измъквай. 
Наистина ли мислиш че Волен наистина иска да ги натири от власта.
Ами нали според сидеровистките твърдения ако ГЕРБ си отидат от власта на тяхно място ще дойдат тройната коалиция.
Така че в този случай наистина ли искате да разкарате ГЕРБ от власта?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

carpenter

Цитат на: omerzen - 10 Окт 2011, 20:33:39
Хайде не се измъквай.
Няма.
Цитат на: omerzen - 10 Окт 2011, 20:33:39
Наистина ли мислиш че Волен наистина иска да ги натири от власта.
Аз съм заклет сидеровист и мисленето не ми се удава. Ма гледай сега, аз друго казвам: Значи Сидеров подкрепя - Петканчовците лаят; Сидеров не подкрепя - Петканчовците...лаят. Остава само третият вариант: Сидеров на дръвника, позорно посичане на пл. "Батемберг", Капка - в затвора, Десо Чуколов - в изтрезвителя и т.н. Идват Солаков и Винкела, Касабов става МВР-шеф, Тео Ангелов - министър на културата и българският национализъм възтържествува! Петканчовците са удовлетворени. Найс, а?

omerzen

Чакай сега. Какъв дръвник какъв Сидеров. Хайде да не бъдем толкова жестоки.
Помня преди Сидеров да съобщава че след като напусне политиката самия той - Сидеров ще се отегли в манастир.
Смятам че такъв вариант е по хуманен от каквито и да било дръвници.

carpenter

Цитат на: omerzen - 10 Окт 2011, 20:58:51

Помня преди Сидеров да съобщава че след като напусне политиката самия той - Сидеров ще се отегли в манастир.
Да, ама тогава Петканчовците ще кажат, че е провалил манастирите, БПЦ, Св. Синод и пл. Св. Петър в Рим! И е излъгал доверието на 400 хиляди миряни. Абе няма угодия, казвам ти. Даже си мисля, че ще е най-добре да го запокитим на някой остров. Сещам се примерно за Сейшелите - идеално, тях нали и без друго половината си ги е купил (Вальо Касабов показа документи). Ма тогава пък ще преебе нещо Индийския океан... Я цунами ще докара, я кой знае какво. Мръсник е Сидеров, мръсник... и затова - на ешафода! И Солаков - президент, че никога не е бил гнусно ченге!
Обаче преди всичко това: Оставка на ГЕРБавото правителство!
Абе АТАКА!

Щурмовак

Добре де, да си представим, че той сега плюе по герб, плюе, плюе, плюе........ и "Петканчовците" не кажат нищо. След това хипотетично той пак почне да подкрепя борисов безрезервно. Вероятно ще има недоловни и тогава ще кажеш ли пак "Ни така, ни инак." ?

Семо Мастиката

Цитат на: carpenter - 10 Окт 2011, 21:17:28
И Солаков - президент, че никога не е бил гнусно ченге!
Солаков е нещо много повече от гнусно ченге, той е сидеровист. Съвсем доскоро работеше в семейния вестник, а в ефира на СКАТ никога не плюе Сидеров, даже съм чувал косвено да се застъпва за него, когато зрители се опитват да плюят. Че дори агентурния псевдоним на Солаков е агент Сидер. :police:
Така че, уважаемите антисидеровисти в този форум, канещи се да гласуват за Солаков, ще пуснат глас за един отявлен сидеровист. :grin-1:

carpenter

Цитат на: Щурмовак - 10 Окт 2011, 21:33:14
Добре де, да си представим, че той сега плюе по герб, плюе, плюе, плюе........ и "Петканчовците" не кажат нищо. След това хипотетично той пак почне да подкрепя борисов безрезервно. Вероятно ще има недоловни и тогава ще кажеш ли пак "Ни така, ни инак." ?

Гледай сега:
Значи, първо, тоя вариант е изключен:
Цитат на: Щурмовак - 10 Окт 2011, 21:33:14
...и "Петканчовците" не кажат нищо.
Второ, няма никакво значение какво ще кажа аз евентуално тогава, щото тук е форум и си чешем езиците, а мене никой няма да ме пита какво да прави Атака. Аз своето мнение за подкрепата си го имам, изказал съм си го и не го променям. Заради него и съм с бан във форума на Атака. Ама няма да изпадам в нелепата ситуация да рева като физически малтретиран гей за нещо, което не ми е по кефа, а когато стане така, както аз искам, пак да мрънкам що го прави точно тоя, точно сега, точно по тоя начин и ми създава етническо напрежение примерно.
Та така де, ако си ме разбрал, не толкова за Сидеров говорех, колкото за гейтропоказателите. Щото можеш да си сигурен, че ако Атака се беше обявила против правителството още от първия ден, някои щяха да реват, че е заедно с комунистите. За да сме съвсем точни, те ревяха превантивно, ма в един друг форум.

Щурмовак

Цитат на: carpenter - 10 Окт 2011, 21:44:34
Гледай сега:
Значи, първо, тоя вариант е изключен:Второ, няма никакво значение какво ще кажа аз евентуално тогава, щото тук е форум и си чешем езиците, а мене никой няма да ме пита какво да прави Атака. Аз своето мнение за подкрепата си го имам, изказал съм си го и не го променям. Заради него и съм с бан във форума на Атака. Ама няма да изпадам в нелепата ситуация да рева като физически малтретиран гей за нещо, което не ми е по кефа, а когато стане така, както аз искам, пак да мрънкам що го прави точно тоя, точно сега, точно по тоя начин и ми създава етническо напрежение примерно.
Та така де, ако си ме разбрал, не толкова за Сидеров говорех, колкото за гейтропоказателите. Щото можеш да си сигурен, че ако Атака се беше обявила против правителството още от първия ден, някои щяха да реват, че е заедно с комунистите. За да сме съвсем точни, те ревяха превантивно, ма в един друг форум.

Е явно си доста по напред от мен във форумите :)

carpenter

Цитат на: Семо Мастиката - 10 Окт 2011, 21:35:51
Солаков е нещо много повече от гнусно ченге, той е сидеровист. Съвсем доскоро работеше в семейния вестник
Вече не пише ли?

Similar topics (5)

Отговори: 4
Прегледи: 4415

Отговори: 1
Прегледи: 1309