• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров: Оставка на ГЕРБ и предсрочни избори

Започната от Волен, 10 Окт 2011, 16:05:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Петкан

Немислимо е да се разговаря с хора,за които историята е написана така,както на тях им е удобно и не признават фактите.
Ad honores

SPQR

ЦитатНе знам какъв съм, може би въобще не съм националист според дефинициите на викащите "България на три морета" и поклонниците на Тангра.
Въпросът ми беше къде си според твоите дефиниции но явно те са предназначени за другите а ти си над тях.
ЦитатТи изглежда имаш някаква много дълбока конспиративна информация за дългите ръце на починали хора или на хора над 60 години. Би ли ми обяснил защо им е да подставят лица, които да ни мачкат?
Аз си мислех, че по конспиративните теории е лидерчето ви а ти ги вменяваш на мен. Това сериозен въпрос ли е или просто е манипулативен. Толкова е пренаситено с тях, че ако трябва да ги изброяваме, няма да ни стигне раздела. Вгледай се в парламента, партиите, в така наречени ,,учени", професори, лекари и ще видиш тънката червена нишка до къде води. Тънка е, но не е невидима за да я наричаш конспирация. Според тебе излиза, че другарите са се отказали доброволно от власта ей така, без бой?! Помниш, кой ни е разбил агентурата а къде  са ,,бившите" другари и децата им не знаеш! Какво се опитваш да внушиш с всичко това? Че сме се отървали от комунистите и децата им без да разберем и че волен работи и за доброто на България а не само за личните си интереси. Ти явно ни поставяш всички в графата си ,,шаран-националисти" след, като очакваш да ти се вържем на елементарните манипулации!
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

bgpatriot

Цитат на: SPQR - 19 Май 2013, 17:39:57
Въпросът ми беше къде си според твоите дефиниции но явно те са предназначени за другите а ти си над тях.

Е, то ти трябва да кажеш за какъв ме мислиш - аз ще кажа, че се мисля за националист (всеки един от споменатите от мен хора се мисли за такъв).

Класификацията е относителна и предполагам, че според различните хора ще съм различни видове. За някои ще съм циник-националист, за други национал-популист, а за трети сигурно - псевдонационалист (особено имайки предивд, че не смятам нас, българите, за по-велики от останалите народи, а смятам, че сме равни).

Цитат на: SPQR - 19 Май 2013, 17:39:57
Според тебе излиза, че другарите са се отказали доброволно от власта ей така, без бой?!

Ами другарите превърнаха държавните пари и фондовете в свои частни капитали и децата им сега са едри "бизнесмени". Та "сдаването на власт" е относително понятие - когато Горбачов започна "перестройката" нашите решиха да обърнат политическата власт в икономическа и точно това направиха. И не забравяй, че решението за промените не беше взето от нашата номенклатура, а от Горбачов с помощта на Рейгън.

bgpatriot

Цитат на: Петкан - 19 Май 2013, 16:23:07
Немислимо е да се разговаря с хора,за които историята е написана така,както на тях им е удобно и не признават фактите.
Не за пръв път бягаш с общи приказки, когато нещата станат конкретни...

Я кажи, като за теб историята е написана неудобно и признаваш фактите - НФСБ не се ли бореха с турцизирането и неоосманизма на Реджеп Ердоган?

Питам, защото не видях никой от НФСБ на днешния митинг на сирийците срещу неоосманизма на турския премиер и намесата му във вътрешните работи на друга суверена държава. Най-стабилното присъствие имаше ВМРО, а "Атака" бяха отсрамени от Станислав Станилов и Магдалена Ташева (тръгнаха си преди края, но успяхме да си поговорим, докато Ангел Джамбазки хранеше Ердоган пред посолството).

За митинга - да не забравя да кажа евала на ВМРО  :yes:

Петкан

Цитат на: bgpatriot - 19 Май 2013, 21:46:58
Не за пръв път бягаш с общи приказки, когато нещата станат конкретни...

Я кажи, като за теб историята е написана неудобно и признаваш фактите - НФСБ не се ли бореха с турцизирането и неоосманизма на Реджеп Ердоган?

Питам, защото не видях никой от НФСБ на днешния митинг на сирийците срещу неоосманизма на турския премиер и намесата му във вътрешните работи на друга суверена държава. Най-стабилното присъствие имаше ВМРО, а "Атака" бяха отсрамени от Станислав Станилов и Магдалена Ташева (тръгнаха си преди края, но успяхме да си поговорим, докато Ангел Джамбазки хранеше Ердоган пред посолството).

За митинга - да не забравя да кажа евала на ВМРО  :yes:
Твоята "конкретика" е толкова нелицеприятна,колкото и реалната парламентарна подкрепа на ПП Атака в 41-то НС за партията на Бойко Борисов.
Сложи си очилата,пийни валериан и чети.Това са факти,точни и проверени.Волен Сидеров е доказан политически фокусник.

"И червеният буржоа Станишев се прегърна с най-големия турски мафиот и се включи в неговата игра. Ето затова АТАКА е против тази власт. АТАКА е истинската опозиция на тази власт не само заради ДПС, а най-вече заради антисоциалната политика на този кабинет и на това мнозинство..."
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=60228&format=html

Цитат
4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.
http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=51

Цитат
"Намаляването на ДДС на лекарствата в момента е лобистка поправка и ще доведе до верижна реакция, която не можем да си позволим по време на криза..."
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=69617&format=html

Цитат
7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.
http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=51

Цитат
",,Атака" подкрепя управлението на ГЕРБ и не вижда алтернатива на тази позиция, заяви лидерът на партията Волен Сидеров по време на тържественото честване на 5-тата годишнина от създаването й. Сидеров заяви и намерение за сработване на двете партии за участие в местните избори през следващата година, за да не бъде разпилян вотът на избирателите.

,,Неподкрепянето на ГЕРБ означаваше завръщане на БСП и мафията, както и спиране на търсеното сега възмездие", категоричен беше лидерът на ,,Атака"..."

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=514496
...
Цитат
" Ако утре кажа, че оттеглям подкрепата си за ГЕРБ, това ще бъде много интересно и пикантно, но политиката не е кухня, за да търсим пикантерията, а е сериозна и отговорна държавническа работа. Ако гледах несериозно, щях да си играя на иди ми - дойди ми, но тъй като не се казвам Яне Янев или Иван Костов, или Мартин Димитров, гледам отговорно на този ангажимент, който съм поел - на политика на подкрепа на правителството на ГЕРБ. Смятам, че оттеглянето на нашата подкрепа ще доведе до дестабилизация на страната, до възможност за реванш на ДПС, БСП до възможност за излизане на политическата сцена на други фактори като АБВ, което не е добре за България. Ние сме единствената политическа сила в парламента, която спазва своя ангажимент за подкрепа. Оттеглянето на нашата подкрепа би било радост за мафията", коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров."
http://www.segabg.com/article.php?issueid=8513&sectionid=16&id=0000142
...
...
Сега Сидеров ще подкрепи мафията,а като падне тази мафия,той ще подкрепи следващата.
Измисли нещо друго да пишеш,защото това не е форум на ПП Атака и освен rumitoоo няма кой да ти се зарадва.
Ad honores

SPQR

ЦитатКласификацията е относителна и предполагам, че според различните хора ще съм различни видове.
Класификациите - ,,относителни", ,,всеки разбира по свой начин  национализма", чакай малко, голям миш-маш стана! Ако трябва да го обобщим просто макар и с шаблон не е ли това - ,,България, над всичко!" Всички  други обяснения и приказки са несериозни! А фелда дори изръси следното, че всеки човек първо гледа интереса си". Ами тогава що плюете по волен! И той човек и гледа първо интереса си а България му е последна грижа! Защо се пишете националисти, като в главите ви е такъв бъркоч! За това ли се мятате ту към една партия после към друга, заради личния интерес! Що упреквате тогава волен, каракачанов, симеонов, бинев?! Те трябва да са ни пример, щото тъкмо така действат - личният интерес над всичко! Ами Левски, Ботев, Раковски, те май са глупаци и наивници! Умряли са завалиите заради някакви си идеали и България! Вместо да си гледат на първо място интереса те решили да служат на Род и Родина!
Е за това не можем да отделим ,,плявата от житото"! За това такъв ни е национализма, такива са му и лидерите! Точно такива, каквито заслужаваме!
ЦитатАми другарите превърнаха държавните пари и фондовете в свои частни капитали и децата им сега са едри "бизнесмени"
Тука съм съгласен с тебе, защото това е безспорна истина не са се оттегляли другарите те пак са тук!
ЦитатТа "сдаването на власт" е относително понятие - когато Горбачов започна "перестройката" нашите решиха да обърнат политическата власт в икономическа и точно това направиха
Пак относително! Кажи си го както си е - не са сдавали властта!
ЦитатИ не забравяй, че решението за промените не беше взето от нашата номенклатура, а от Горбачов с помощта на Рейгън.
Не го забравям, защото е безспорен факт!

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

Петкан

Цитат"Няма да подкрепям програмен кабинет, ще подкрепям прокуратурата...Националистът обясни, че гражданите няма как да очакват минимална пенсия от 500 лева и заплата от 1000 лева, каквито са залегнали в предизборната му платформа.

Тези показатели щели да бъдат постигнати, само когато Сидеров седне на премиерския пост..."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5781971
...
...
Радикалният популизъм на Сидеров, изпълнен с демагогия и нереални възприятия по отношение на членството на България в ЕС, правят Сидеров толкова неприложим в политическия живот на България,колкото би могло да бъде "реално" и присъствието на политици от типа на Уго Чавес и  Ево Моралес.Невъзможността за прилагане на на т.нар.план "Сидеров" е обективна реалност и предлагането му на българското общество като вариант за успешна политика за социално и икономическо развитие на страната не е дори утопия,а нагла лъжа,която вкара отново един тарикат в 42-то Народно събрание.
По отношение на изразеното мнение от лидера на ПП Атака,че "тези показатели щели да бъдат постигнати, само когато Сидеров седне на премиерския пост",може да се коментира,че подобна ситуация е възможна само във фантастичен разказ.
Ad honores

bgpatriot

По ред на номерата:

Цитат на: Петкан - 19 Май 2013, 23:20:42
Твоята "конкретика" е толкова нелицеприятна,колкото и реалната парламентарна подкрепа на ПП Атака в 41-то НС за партията на Бойко Борисов.
Сложи си очилата,пийни валериан и чети.Това са факти,точни и проверени.Волен Сидеров е доказан политически фокусник.

Започваш с извадка от речта на Сидеров от митинга на 3 март 2009 г. за Станишев и "мафията", т.е. за тройната коалиция:
http://vbox7.com/play:f8d0ffbe

В тази реч става дума за възмездие (03:35) спрямо "червено-турската мафия" (03:54), а това за червения буржоа Станишев и антисоциалната политика на тройната коалиция започва от 22:20...

Цитиранията ти с големи, по-големи и още по-големи букви би трябвало да уязвяват по две точки:

1. Противоречие със социалната програма на "Атака" заради гласуването "Въздържал се" на предложението на Ваньо Шарков от 2009 г., което е за 9% ДДС за лекарства и учебници.

2. Подкрепата за правителството на ГЕРБ

По точка 1:

Вече обясних защо "Атака" гласува "Въздържал се" на предложението за намаляване на ДДС, но ще обясня пак. Кризата, за която става дума в собствените ти цитати, не е американският банкерско-застрахователен недостиг, а бюджета на България който се оказва на минус 2.57 млрд. лв, когато тройната коалиция го предава на ГЕРБ:
http://www.glasove.com/-evrostat-otkri-skrita-dupka-v-byudzheta-za-2009-g-8062

В програмата на "Атака" е залегнало премахване на ДДС за основни храни и лекарства. Предложението, за което от "Атака" гласуват "Въздържал се" е за намаляване на ДДС и то само за лекарства и учебници. След закърпването на дупката в бюджета и общото покачване на цените, "Атака" предлага премахване на ДДС за хляб, лекарства, учебници и горива съгласно програмата си (горивата са за по-силен ефект върху цените). За повече детайли - виж мотивите към законопроекта на "Атака".

Репликата за лобизма, която сигурно също ти вади очите, е защото за предложението за 9% ДДС върху лекарства и учебници лобира собственик на аптека, който опитва да скрие това в началото на дебатите:

http://parliament.bg/bg/plenaryst/ns/7/ID/627

ЦитатВОЛЕН СИДЕРОВ (Атака): Дами и господа народни представители, няма нужда да давам повече примери. Господин Кърджалиев, Вие сте живият и ходещ пример (оживление) за това, че тази поправка е лобистка, а не социална. Нищо социално няма в нея. Вие държите аптеката срещу болницата в Търговище. Това се знае от цялото Търговище. Това, което сега подкрепяте, Ви е изгодно на Вас като бизнесмен. Вие не сте беден потребител на лекарства. Така че признайте си, че вкарвате една лобистка поправка, и да Ви олекне на душата. (Ръкопляскания от ГЕРБ и ,,Атака".)
.....
ПРЕДСЕДАТЕЛ ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ: Господин Кърджалиев, ще декларирате ли конфликт на интереси от трибуната на Народното събрание? Мисля, че го направихте, но трябваше да го направите още в началото.
ТУНЧЕР КЪРДЖАЛИЕВ: Декларирам – да, но аз няма да участвам в гласуването. (Ръкопляскания от ГЕРБ.)

Социално слабите не ползват повече лекарства и учебници от богатите, но консумират повече хляб. Така че предложението на "Атака" за нулева ставка на ДДС е по-социално защото включва хляб и горива (премахването на ДДС за горива ще се отрази по-сериозно на крайните цени). Може да се спори доколко е популистко това предложение, тъй като има (заобиколими) европейски директиви за ДДС, но то е съобразено с програмата на "Атака". Пък и както сам цитираш, "Атака" поставя българските интереси над "приравняващите" европейски директиви.

По точка 2:

Никъде не съм отричал, че "Атака" подкрепя ГЕРБ първите две години. Защо нямаш нищо за подкрепа след лятото на 2011 г?

Червените и увеличени части от текста са преди ГЕРБ да накупи депутати от "Атака" и РЗС. "Мафията", за която говори Сидеров са БСП и ДПС, за ревизията и разследването на които беше подписан меморандум с ГЕРБ. Затова и Сидеров казва "няма алтернатива". Когато ГЕРБ доказаха с действията си, че не се различават от БСП и ДПС, "Атака" прекрати подкрепата си. Затова и не можеш да намериш линкове след лятото на 2011 г.

Твоята алтернатива за предсрочни избори нямаше да промени съществено разпределението, освен че можеше да даде властта обратно на БСП и ДПС, срещу които Сидеров говори на митинга по-горе. Поведението на Сидеров е по-отговорно от сегашното поведение на НФСБ именно заради меморандума, който ти се опитваш всячески да неглижираш. Не забравяй, че меморандумът на Софиянски с МВФ докара тук фонда, който ни се налага във финансовата политика вече 16 години...

Ако "Атака" е подкрепяла така безусловно ГЕРБ, както ти се иска, защо ГЕРБ купуваше депутати? Фактите доказват, че има разрив между "Атака" и ГЕРБ и последните си купуват безусловната подкрепа, от която имат нужда. Също така се замисли защо Корман Исмаилов и Касим Дал "декларират принадлежност" именно към ГЕРБ (номера 7 и 8 от списъка на ГЕРБ до комисията за борба с корупцията).

И накрая, Петкане, размерът на шрифта и цвета на буквите няма да направи по-убедителни твоите фокуси, чиято основна цел е манипулация.
Още чакам законопроектите на "Атака", които противоречат на програмата й...

bgpatriot

Цитат на: SPQR - 20 Май 2013, 02:28:19
Класификациите - ,,относителни", ,,всеки разбира по свой начин  национализма", чакай малко, голям миш-маш стана! Ако трябва да го обобщим просто макар и с шаблон не е ли това - ,,България, над всичко!"

Хубаво де - какво значи шаблонът ,,България, над всичко!"?
Ако срещнеш някой немски колега със шаблона "Deutschland über alles" същото ли ще значи?
Или веднага ще почнете да си мерите на кого е по-голям ... шинела, защото неговият шинел е "Deutsch", а твоят - "Булгар"?

Цитат на: SPQR - 20 Май 2013, 02:28:19
Ами тогава що плюете по волен! И той човек и гледа първо интереса си а България му е последна грижа! Защо се пишете националисти, като в главите ви е такъв бъркоч! За това ли се мятате ту към една партия после към друга, заради личния интерес! Що упреквате тогава волен, каракачанов, симеонов, бинев?!

Няма бъркоч и за разлика от Петкан не се мятам, а постоянно подкрепям "Атака" - от 2005 г.

Всеки, който се мисли за националист, е в някаква степен близо до неговия си и съответно до моя идеал. Никой обаче не е идеален, особено нашенските Бай Ганювци, които се занимават с политика. Аз подкрепям всеки, който има някакви патриотични чувства, като според мен "Атака" и ВМРО са по-близо до моя идеал за национализъм от НФСБ и ГОРД. Ако ги нямаше първите две сигурно щях да гласувам за някоя от другите две.

Тук съм принуден да пиша "срещу" Валери Симеонов заради твърде ентусиазираната подкрепа за него, а не защото смятам че не е никакъв националист. Във всяко свое мнение, което го представя твърде негативно, слагам уговорката, че е (частичен) патриот или бизнес-националист. Не мога да подмина двойния стандарт на някои, които слагат всякакви епитети срещу действията на Сидеров, които са по-принципни и последователни от действията на Валери Симеонов. Какво е това - управляваш с ГЕРБ, ругаеш Сидеров, че е подкрепял ГЕРБ, след това предлагаш подкрепа на ГЕРБ? Не е ли същото като при Сидеров (ругае ГЕРБ, подкрепя ГЕРБ, ругае ГЕРБ), но поне подкрепата на Сидеров беше основана на меморандум.

bgpatriot

Цитат на: Петкан - 20 Май 2013, 08:24:11
Цитат
Националистът обясни, че гражданите няма как да очакват минимална пенсия от 500 лева и заплата от 1000 лева, каквито са залегнали в предизборната му платформа.

Тези показатели щели да бъдат постигнати, само когато Сидеров седне на премиерския пост...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5781971
...
...
Радикалният популизъм на Сидеров, изпълнен с демагогия и нереални възприятия по отношение на членството на България в ЕС, правят Сидеров толкова неприложим в политическия живот на България,колкото би могло да бъде "реално" и присъствието на политици от типа на Уго Чавес и  Ево Моралес.Невъзможността за прилагане на на т.нар.план "Сидеров" е обективна реалност и предлагането му на българското общество като вариант за успешна политика за социално и икономическо развитие на страната не е дори утопия,а нагла лъжа,която вкара отново един тарикат в 42-то Народно събрание.
По отношение на изразеното мнение от лидера на ПП Атака,че "тези показатели щели да бъдат постигнати, само когато Сидеров седне на премиерския пост",може да се коментира,че подобна ситуация е възможна само във фантастичен разказ.

Поредната манипулация. Ето видео на предаването, където е гост Сидеров:

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/siderov-nyama-da-podkrepya-programen-kabinet-a-prokuraturata.html

Това, за което става дума започва от 16:33, когато Ваня Герогиева се изказва, че от ноември месец Сидеров трябва да повиши пенсиите, както е обещал, и ако не стане ще протестира пред офиса на "Атака".

Отговорът на Сидеров е:

"Това ще стане, когато съм министър-председател, т.е. когато вземем не 7.3%, а 37.3%. Ако достатъчно българи гласуват за мен, тогава ще видите как доходите могат да се променят. В момента с мандатите на ГЕРБ, БСП и ДПС вие може да очаквате от мен само да бъда коректив и това е коректното отношение. Затова не излизайте с тези спекулативни виждания..."

След 19:45:

"...Наистина не мога да разбера тази негативна нагласа. Аз казвам какво трябва да се направи и ето какво получавам вместо да получа подкрепата на всички политици и общественици, вместо да обсъждаме как доходите да станат по-близки до дъното на ЕС. Хубаво, Сидеров го казва, но аз не съм патентовал тази идея. Нека видим как да стане. Вместо това срещу мен се скача, че е популизъм и не може да стане. Ако не си вярвате и не искате това да стане, хубаво - кажете, че харесвате мизерията и искате да живеете в мизерия."

omerzen

Продължава разправата на братята сидеровисти с един човек гласувал в миналото за Волен Сидеров и после разочаровал се от въпросния политик. Този човек дръзнал да се разочарова от Волен Сидеров и (какво богохулство!) да критикува г-н Сидеров. Очевидно всеки който е гласувал за Волен Сидеров и след това разочаровал се и съжаляващ за това, върху него ще се стовари разправата и отмъщението на братята сидеровисти. Изглежда ако веднъж гласуваш за Волен Сидеров, от там нататък си длъжен да гласуваш само за Волен Сидеров иначе лошо ти се пише.
Дерзайте братя сидеровисти!
Бате ви Волен Сидеров е тарикат момче и все ще измисли някакъв завоалиран вариант за съюз, подкрепа и сътрудничество с ДПС. С такъв вариант Бате ви Сидеров ще ни цапардоса , че братята сидеровисти дори и няма да се усетят. Пак няма.

ЦитатВ момента с мандатите на ГЕРБ, БСП и ДПС вие може да очаквате от мен само да бъда коректив и това е коректното отношение. Затова не излизайте с тези спекулативни виждания..."
цитат на bgpatriot
Тук г-н Волен Сидеров гарантира че ще сътрудничи с ДПС и дори това ще е коректно отношение към ДПС и останалите.

Въпроса не е дали г-н Сидеров ще е коректен и сътрудник на ДПС, ГЕРБ и БСП. Въпроса е колко ще му бъде платено за това. Щото в България безплатни политически услуги няма.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Цитат" Какво е това - управляваш с ГЕРБ, ругаеш Сидеров, че е подкрепял ГЕРБ, след това предлагаш подкрепа на ГЕРБ? Не е ли същото като при Сидеров (ругае ГЕРБ, подкрепя ГЕРБ, ругае ГЕРБ), но поне подкрепата на Сидеров беше основана на меморандум..."[цит.(bgpatriot)
...
Искам да отбележа,че това е манипулация и мисля,че този форум не е трибуна на провалилия се псевдонационалист и политически измекяр Волен Сидеров.
Реалната политическа дейност на Сидеров е механичен сбор от сътрудничество с различни по своята идейна принадлежност партньори,чиято идеология категорично отхвърля национализма,а също така и предлагането на отчаяните български избиратели на нереални, и неизпълними популистки обещания с цел заблуда, и получаване на политическо доверие.
Когаго се прави обективен анализ на някаква дейност,трябва  да се прави разлика между намерения и реални действия ,и след това да се правят изводи.
Формата на проявения политически конформизъм от страна на Волен Сидеров,употребен с помощта на различни форми на политическо споразумение и категории,като  "меморандум" или с "гласуване по съвест",по безспорен начин доказват неговата политическа безпринципност.
Липсата на всякаква възможност за каквато и да е реализация на предизборните обещания на ПП Атака,които да залегнат в някаква нормативна база и да служат като инструмент за практическа реализация на изразените идеи от тази партия,поставят тази политическа партия и нейния лидер в групата на политическите боклуци,които застрашават битието и съдбата на българския народ.
Новата "тройна коалиция",която ще бъде сътворена с помощта на ПП Атака ще е поредния воленсидеровски политически идиотизъм и дай Боже, последна проява на политическото жонглиране на Волен Сидеров в отреденото му от БСП и ДПС пространство на "контролиран национализъм" в рамките на изразената теза на Ахмед Доган за това,какъв трябва да бъде българския национализъм.
В крайна сметка е ясно и фактите подкрепят  това,че стремежите на Волен Сидеров са да бъде във властта винаги,с когото и да е, и на всяка цена с помощта на всякакви средства.
Ползата от "национализма" на Волен Сидеров за България  е никаква и въпреки старанията му няма доказателства,които да подкрепят бръщолевенията на страдащия от псевдонационалистическа логорея Сидеров и неговите платени драскачи.
Ad honores

Петкан

bgpatriot, предлагам да поднесеш извинения на форума за пасквилите,които написа,имайки предвид днешното поведение на Волен Сидеров,чрез отказа за регистрация народните представители от ПП Атака и да признаеш,че в българското политическо пространство няма по-голям измамник от лидера на ПП Атака.
Ad honores

SPQR

ЦитатХубаво де - какво значи шаблонът ,,България, над всичко!"?
Мисля, че си достатъчно интелигентен и добре си разбрал, какво искам да кажа с шаблона. Така, че ,,шинелите" ти са излишни и не на място!
ЦитатНяма бъркоч и за разлика от Петкан не се мятам, а постоянно подкрепям "Атака" - от 2005 г.

Всеки, който се мисли за националист, е в някаква степен близо до неговия си и съответно до моя идеал. Никой обаче не е идеален, особено нашенските Бай Ганювци, които се занимават с политика. Аз подкрепям всеки, който има някакви патриотични чувства, като според мен "Атака" и ВМРО са по-близо до моя идеал за национализъм от НФСБ и ГОРД. Ако ги нямаше първите две сигурно щях да гласувам за някоя от другите две.
Идеални няма, особено нашите ,,политици". Какъв трябва да му е идеала на човек за да гласува за ,,националистически" партии, като изброените от тебе!? Какви националисти могат да бъдат ченгета и доносници?! Или тези същите са се преобразили, легнали са си убедени комунисти и интернационалисти и са се събудили националисти. Чудеса стават ама чак такива... За да гласува за тези, човек трябва да направи компромис с принципите (ако ги има) и със съвестта си (ако я има) или да е много наивен и непросветен, като националист. И най-важното, какъв ще е смисълът? Ти гласуваш от 2005 за атака и щом продължаваш, значи са ти се сбъднали очакванията. Доволен си от това, което са направили и вярваш на обещанията им за това, което ще направят за в бъдеще... Или трябва да си много тъп, или да имаш няква лична изгода! Аз мисля, че при тебе е второто. Не, че другите от изброените от тебе партии щяха да са различни, ако бяха на мястото на атака. За какво ни е този национализъм и тези партии? Какво очаквате от тях и мислите, че могат да направят? Кой от лидерите им е човек с морал дори елементарен и принципен? Кой от тях не е свързан с ДС или с БКП? Могат ли доносници и нагаждачи да са носители на националистическият идеал? Ако някой може да ми отговори и обясни ще му бъда благодарен!
Димитър Талев

Петкан

Цитат"Не мога да подмина двойния стандарт на някои, които слагат всякакви епитети срещу действията на Сидеров, които са по-принципни и последователни от действията на Валери Симеонов..."(цит.bgpatriot)
Заради това изявление трябва да те няма в този форум.
Очаквам извиненията ти към форума,bgpatriot,ако си почтен човек.
Ad honores

Similar topics (5)

Отговори: 13
Прегледи: 4385

Отговори: 29
Прегледи: 10139

Отговори: 32
Прегледи: 9839