• Welcome to Българският националистически форум.

Какво става с Атака - Варна?

Започната от Skarlet, 26 Ное 2007, 20:04:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SkarletTopic starter

Информацията е достоверна и може да се провери в протоколите на Общински съвет Варна http://www.varna.bg/adm/prot/index.htm  в протокол 2 когато излезе.

Уважаеми политици от Атака,
В предизборните си кампании, Вие декларирахте желанието си за прозрачно управление и разкриване на всички корупционни и неблагоприятни за страната сделки в управлението. Като граждани на град Варна имахме възможност да се уверим в искреността на идеите Ви! Още при второто заседание на Общински съвет Варна, когато всички новоизбрани общински съветници заявиха желание за пълна информация по извършените сделки в периода на предишния мандат и напуснаха залата, ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ – ЦВЕТА ГЕОРГИЕВА / ИЗБРАНА ЗА ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБС-ВАРНА С ПОДКРЕПАТА НА БСП И ДПС ??/, ЕВГЕНИЯ АЛЕКСАНДРОВА, ПЛАМЕН ВОЙКОВ / ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО АРХИТЕКТУРА/, КРАСИМИР МАРИНОВ – ОСТАНАХА В ЗАЛАТА И ПОДКРЕПИХА БСП И ДПС И ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В ПРЕДИШНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И ПОПРЕЧИХА РАЗКРИВАНЕТО НА ДЕЙСТВИЯТА НА ДПС И БСП!

На какво се дължи Вашето КОАЛИРАНЕ с явния Ви опонент от самото създаване на партията Ви – ДПС???
НИМА СТЕ ПРЕДАЛИ ИДЕИТЕ СИ ЗА НЯКОЛКО ПОСТА, ИЛИ СТЕ ПОЛУЧИЛИ И КЕШ? НИМА ТОВА ОБЕЩАВАХТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ?
Ако се разграничавате от действията на тези ваши членове, то тогава те трябва да понесат ЯВНИ САНКЦИИ! 

Индивидуалист

те и затова ме баннаха от форума на Атака на 16 август,защото предварително бях предложил всички които предадат идеите на Атака в бъдещите общински съвети и кметства да бъдат изритани с шутове оттам, и това още по-силно е мнението ми сега.остава да го направим.
иначе отговора на въпроса-тема е с една дума: лайна.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11409

Отговори: 23
Прегледи: 5168

Отговори: 35
Прегледи: 10817

Отговори: 12
Прегледи: 4281

Отговори: 41
Прегледи: 14063